Någon har hamnat lite fel :P

image76

Helg igen...

Nu är det helg igen då.. Det känns som att veckorna går så himla fort. Jag har varit på Lindex i en måndad nu och det känns helt knäppt när man tänker på det.

Aja igår var jag på stan med min syster och med Magnus. Hon inhandlade:
ett par svarta jeans
2 linnen
en t shirt med nåt tryck på
2 huvtröjor
1 par skor
en bh
och smink

Det blev en lång lista :P.. Jag själv köpte ett linne som jag tänker lämna tillbaka. Vet inte ens varför jag köpte det från början, för jag var inte nöjd med det i affären heller. På kvällen var jag med Helana, Elaine och Sara :) ! Vi tittade på tv och umgicks och åt vindruvor, popcorn, chips och nötter :) ! Det var mumsigt!

Idag får jag se vad som händer, blir nog bara hemma. Ikväll ska jag förbi Fridas födelsedags förfest :P och sedan blir det utgång. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Har riktig panik över det! ajaa det får lösa sig :)

Torsdag

Det blev ingen träning för min del igår. Helena kom hem i tisdags från Rom så jag, Åsa, Helena, Sara och Mia åkte hem till Mia och åt sallad istället  :)! Det var super gott!

Idag fyller min syster 14 år ! GRATTIS!
Jag har precis ätit tårta med familjen, det var super gott! Och min syster fick massa pengar och presentkort i födelsedags present. Så imorn ska vi ses på stan och så ska jag hjälpa henne med shoppingen :) ! Det ska bli skoj.. Jag ska fråga Lindex om jag kan få gå tidigare bara, det blir så sent om jag slutar 4.. men men vi får se hur det blir :) !

Nee nu orkar jag ej skriva mer :)


Lång dag..

Kom hem för en halvtimme sen från Lindex.. Det har verkligen varit en lång dag idag, men det gjorde inget. Förutom att jag inte kunde träna med Åsa som jag hade bestämt att jag skulle göra. Men det blir träning för oss imorn istället, vi ska på stepup pass kl 17.30 :) ! + att springa runt på lindex i 9 timmar (som jag gjorde idag) är verkligen som ett träningspass :P !


image75
Nu ska jag spela sims :P ! Jag älskar det spelet.. Ja jag vet att jag är en tönt and I like it, I like it a lot!







Wohoo!

Jag ska jobba på Lindex idag från 16.00 - 19.00 inte så lång tid men jag är super glad ändå. Nu kanske jag får in min fot lite bättre :) ! Ska stå i kassan kl 14.00 - 16.00 det ska bli super skoj! Det är andra gången jag gör det nu och det är hur kul som helst. Jag känner mig helt stolt när jag kan ta hand om kassan helt själv :) !


Våffeldagen och födelsedagar!

image73
Idag fyller älskling 21 år och min mormor fyller 63 :) !
Jag ska snart förbi älskling och äta smörgåstårta och vanlig tårta *mums* ! Jag älskar smörgåstårta hihi!
GRATTIS på er :)

                                                      

image74
Det är ju våffeldagen idag också. Men det blir nog inga våfflor för min del. Det var faktiskt väldigt längesen jag åt våfflor när jag tänker efter :( !
 Aja ska ni äta våfflor idag?











Stureplan



Det var älskling som hittade detta ! Jag tycker att filmen är jätte kul :)

Lördag

Nu har jag precis ätit nudlar och mitt huvud mår inte så bra.. Jag mår alltid dåligt när jag druckit vin dagen innan :( !

Aja igår var vi på seven och det kryllade av 89or där inne, ja jag vet att jag bara är ett år äldre men detta år märks av så himla mycket. Iallafall så är det så i Uppsala. Annars var det hyffsat skoj där inne, det var bra musik på det stora dansgolvet (iallafall från början)...  Det var även mkt folk och det är ju alltid skoj förutom när det blir för proppat och det var det ju ej :) .. Jag och Clara tog 1 bussen hem :)
 

Utgång!

Ikväll blir det utgång för min del. Ska ut med Åsis :) och kanske nån mer. Vi ska iaf förbi Sara och förfesta där om en timme ungefär. Så vi får se om vi följer me dem till Bj eller om vi drar till Seven själva kanske. Det är gratis inträde där så det lockar lite men vi får se :) !

image72Ne nu ska jag fortsätta med att göra iordning mig :)


















Update: Det blev förfest hos min klasskompis Isabel istället :).. Så det blev utgång med Isabel Clarii och Åsa :)

Livet är kort..

Idag dog min gammelfarmor. Hon somnade visst bara in,
hon har inte varit sjuk eller nånting så det kom lite plötsligt.
Men det är ju livets gång att detta ska ske.
Vila i frid!
image71

Pirates of the caribbean 3: At the worlds end

Biopremiär 23 maj! Jag ser fram emot detta biobesök och denna filmupplevelse som denna film kommer ge! =)









"Ja, jag läste det på din blogg"

Jag träffar inte mina kompisar allt för ofta på grund av jobb, praktik, pojkvänner m.m. Men när jag väl gör det och ska berätta vad jag varit med om får jag alltid höra denna kommentar "ja, jag läste det på din blogg".. Haha det är skoj att de är så flitiga läsare av min blogg :) .. Men jag har ju knappt något att berätta längre :(, jag får hålla lite information för mig själv :) ! Så att även jag får chocka lite :P ..



Onsdag

Har varit på spinning pass med Åsis idag. Kom hem för en timme sen, så det har varit en lång dag idag. Jag känner mig faktiskt jätte duktig, har dock redan träningsvärk i armarna och bena :(.. Men det kanske det är värt :P !

Ehh orkar inte skriva nå mer nu !


Kortfattat om igår (tisdag)

07.50 Gick upp. Duschade och gjorde iordning mig
08.03 Sprang till bussen (den går 07)
10.00 - 16.00 Praktiserade på Lindex
16.30 Tränade i Boländerna med Åsa
19.00 Hemma från träningen. Åt lite mat.
19.30 Åkte och storhandlade med mammi
20.58 Hemma igen. Vi ställde alla påsar på golver i köket och sprang till tvn för att titta på Desperate Housewives
22.00 Borsta tänderna, tvättade bort sminket, smörjde in mig med brun utan sol och efter det gick jag och sussade

They look great!

image69
image70


Jag tycker verkligen att de här tjejerna är hur fina som helst!
Har dock fått höra att båda har silikon i brösten..
Är det sant? Det ser ju faktiskt lite ut som det...

Söööööndag

Har varit en konstig dag idag om man tänker på vädret. Först var det värsta snöovädret, sen började det regna och sen blev det sol och ändå hyffsat varmt. Skumt det där.

Min vän Helena ska åka iväg till Rom nu i veckan och uppträda och så på en salsa festival. Så jag, Elaine, Sara och Helenas föräldrar fick komma och titta på när hon och hennes lärare repeterade deras dans idag. De var så duktiga :) ! Jag blir så stolt över Helena hon är verkligen hur bra som helst :) ! Hon kommer säkert ha jätte skoj där borta, det är folk från hela världen som kommer vara på festivalen  :) !

Nu sitter jag och Elaine på msn och diskuterar om vi ska gå och äta tacos på seven ikväll. Vi är i fullgång med att rabbla upp det positiva och det negativa med det. Hmm vi får väl se vad som händer :).. Det hade varit gott :P


Låtar jag lyssnar på just nu :)


Torsdag

Idag var det ännu en solig dag :) !  Man blir så mkt piggare när solen lyser in i rummet på morgonen. Den här dagen har jag knappt märkt av. Den har gått jätte fort faktiskt, men det är väl som de säger att tiden går snabbt när man har kul.

Efter praktiken gick jag förbi kicks och hälsade på Christina :), hon praktiserar där. Det var skoj :) ! Sedan gick jag förbi Pauline på Gina tricot och hon sa att jag kanske kunde få jobb där wohooo..! Men jag får se, jag har en tendens att inte få som jag vill..

Nee nu orkar jag inte skriva mer här :P


Påskkort

Gallerix har jätte söta påskkort med en liten kyckling på :) ! Jag blev helt kär i honom ! Ska skicka honom till farmor och farfar, de kommer nog uppskatta det.  

image62

Blev utmanad :)

Jag har blivit utmanad av agnes  ! Det var lite chockande men samtidigt väldigt roligt :) !Utmaningen var att lista upp mina 3 chokladfavoriter och det var ingen svår uppgift ;) !

image61

Vårkänslor

Idag hade jag på mig min skinnjacka och mina nya vita vår skor, jag kände mig jätte fin :P ! (Jag fick komplimanger av dem på lindex hela dan :) ! ) Det är så härligt när man inte behöver packa på sig massa kläder för att man ska gå ut en sväng. Hörde på nyheterna bara att detta härliga vårväder kommer försvinna på söndag :( ush ! Jag måste bara tilläga att jag gick från stan till Gränby Centrum imorse, jag känner mig jätte duktig.

Tanken idag var att jag och Åsa skulle gå på ett step up pass 17.30 men så blev inte fallet. Vi träffades på stan enbart för att vi skulle gå och träna, men ingen av oss hade ork. Istället för att vara duktiga gick vi till McDonald's :P, kanske inte så bra men men :) ! Det blev en lilla menyn för oss båda. Nu kostar en lilla menyn 35 kronor det är helt sjukt! Jag kommer ihåg när den kostade 25 kronor :(, de håller på å smyghöjer priset med 2 kronor hela tiden. Nu får det faktiskt vara nog!

Stockholm :)

Åkte till Stockholm i lördags med älskling :) !  På kvällen tittade vi på melodifestivalen och åt bakad potatis och chips och drack lite grann! På söndagen gick vi runt på stan hela dagen, det var jätte mysigt. Jag blev även bjuden på min första vår glass hih! På kvällen blev vi bjudna på bio av magnus pappa, vi tittade på Blood Diamond. Den var riktigt bra, jag grät flera gånger. Det var nog den bästa film jag sett på länge, Leonardo Dicaprio var så bra. Han får en verkligen att börja gråta :P ! Jag rekomenderar filmen !

Eftersom filmen var så lång (2 h och 25 min) blev det väldigt sent, så det blev övernattning en natt till i Stockholm. På måndagen var vi uppe med tuppen och begav oss till Uppsala för att inta en ny vecka :) ! Den här helgen har varit jätte skön, det var verkligen kul att åka bort efter en veckas slit :) !

Blood Diamond

image57image55 
image59


Här är trailern : http://www.apple.com/trailers/wb/blooddiamond/
 

Blogg, blogg, blogg

Alla verkar ha en egen blogg vart man än tittar nu för tiden. Jag kommer ihåg att jag själv tyckte att det var lite töntigt med att ha en egen blogg om man är en helt vanlig svensson människa, utan någon form av kändisskap. Men jaa nu sitter jag här med en själv :P !  Jag har även fått med mig nåra kompisar :), men de är lite segbolliga med det än så länge.

Det här med blogg är jätte kul tycker jag. Jag älskar att sitta och läsa andras oxå :) .. Jag läser vissa bloggar dagligen. Ajaa det jag ville komma till var att även finalisterna till melodifestivalen har en varsin blogg på aftonbladets hemsida. Satt och läste runt lite nyss, det var faktiskt lite skoj :)


image54


Äntligen helg :)

Nu har jag varit på praktiken i en vecka. Det har varit jätte kul faktiskt men som sagt mycket mer att göra än vad jag trodde att det skulle vara. Jag har hittat rätt så mkt som jag vill ha i affären. Jag brukar inte handla där annars men när man springer runt som en tok hela dagarna får man upp ögonen för gobitarna :) !

Trodde att jag och älsklingen skulle till Stockholm ikväll och vara själva i en lägenhet på södermalm, men hans pappi är i Norge så vi kan inte få nyckeln förns imorn :( ! Men det blir säkert bra det där. Det är nog skönast så annars hade vi varit i lägenheten sent ikväll och somnat på en gång :P  Ne nu sitter magnus och tittar vad jag skriver och då kan jag inte koncentrera mig :P


Herrååå

Praktik - förkylning - sveda & värk

Nu har jag praktiserat på Lindex i tre dagar. Det har varit rätt så skoj men samtidigt väldigt slitigt! Det tog en hel dag för mig att sortera bhar och plocka bort om det fanns för många av en storlek osv. En hel dag! Det är helt sjukt :P ! Personalen är trevlig iallafall och jag får ändå rätt så varierande uppgifter. Det börjar kännas som man nästan jobbar där hihi. Kunder kommer och frågar mig saker hela tiden och jag hjälper gladeligen dem (när jag kan). Jag fick reda på att jag har 30 % i butiken vilket är mycket bra nu när både min syster och min mamma fyller år snart. Det kommer bli födelsedagspresenter från Lindex för hela slanten.

Jag läste Linneas i min klass blogg http://lovinlypzie.blogg.se igår kväll. Och jag hade kunnat skrivit hennes kommentarer om hennes praktik själv, fast för min del då. Det var lite komiskt att läsa, det hon skrivit var exakt det jag sagt till MAgnus när jag kom hem från praktiken. Och det är det att det inte är så glamoröst som man kan tro att arbeta i klädaffär. Man får ont i ryggen, axlarna och bena! Jag hade så himla ont i bena igår det kändes som jag hade varit och tränat i flera timmar! Man är verkligen helt slut efter en dag men det är det värt för samtidigt är det riktigt kul!

Ush det som är jobbigt är att jag har blivit helt förkyld. Kan inte andas på natten och går och hostar hela tiden. Igår gick jag även med blöta fötter i skorna hela dagen, mina skor läckte igenom ute och jag hade inga andra skor att sätta på mig så det var bara att plaska runt. Kan tänka mig att detta inte var till någon fördel för min förkylning. Det blev samma sak idag, men jag var tvungen att springa till banken på lunchen och ta ut pengar och för att sedan köpa ett par skor som jag ska ha när jag arbetar i affären. De är jätte fina! Om Christina hade sett dem hade hon kallat dem för "äkta Sabina skor".. Åhh jag saknar Christina! Nu får jag aldrig skratta av mig om dagarna, hon lyser verkligen upp min tillvaro! Hur ska jag klara detta?

image53


Såhär känner jag mig. Men jag pallrar mig iväg till praktiken ändå med ett leende på läpparna ;)

Lördag kväll och Söndag kväll :)

Igår var det jätte mysigt :) ! Först fick vi ett jätte dåligt bord på kinaresturangen, vi satt jätte nära ett annat bord och de vägrade dra in sina stolar så hon som jobbade där fick dra ut bordet från väggen för att vi skulle kunna sitta där.. Jätte konstigt att de inte flyttade in sina stolar :S ! Men efter nån minut kom tjejen och sa att ett annat bord hade blivit ledigt, och det bordet var mycket bättre + att det var nära till buffén :P ! Som vanligt ¨åt jag för mkt så jag mådde helt illa efteråt men det var det ändå värt hihi :) !

Efter att vi ätit gick vi till bion och tittade på filmen. Den var rätt så bra, det kändes inte att det gick 2 timmar vilket var mycket skönt.

Ajaa snart ska jag ner till seven och "fira" elaine, hon skulle egentligen haft en middag hemma men det blev massa krångel med det så vi ses på seven å äter tacobuffé istället :)! Vi blir rätt så många, vilket är jätte kul!

Ush imorn är det första dagen på praktiken! Jag är jätte nervös men det går säkert bra hoppas jag! Det vore skönt om den där tjejen som var hemma med sjukt bara i fredags är där imorn. De andra verkar ju inte ha så stor koll på att jag ska vara där, jobbigt om de inte vet vad jag ska göra. Nej men det där löser sig säkert. Nu blev det jätte mycket text hih ! Enjoy :P

Nurse Betty

image51


Betty jobbar som servitris i hålan Fair Oaks i Kansas, men drömmer om att bli sjuksköterska, gärna på sjukhuset där hennes favorit-TV-såpa, "A Reason To Love", utspelar sig. Efter en chockartad upplevelse i hemmet, brister Bettys verklighetsuppfattning, och hon bestämmer sig för att åka till Kalifornien och återuppta kontakten med sin ungdoms kärlek, Dr. Ravell, en man som inte existerar annat än i "A Reason To Love".



Jag tittade på denna film idag med mammi. Inte den bästa jag sett men har man inget att göra så har man inte. Ska snart iväg och äta på kina resturang med älskling, det ska bli så himla gott! Efter det ska vi gå på bio och se Hannibal - rising. Hoppas den är bra! Den är över 2 timmar lång så det är bara att hoppas på å inte bli kissnödig där inne :P ! Det ska bli en jätte mysig kväll :)  


Utgång

Det blev utgång med tjejerna för min del igår. Förfesten var skoj men på Birger Jarl tyckte jag inte det var så roligt, det handlade nog mycket om inställning oxå + att jag fick så himla ont i magen och jag kunde knappt prata på slutet heller :S.. Det var lite konstigt. Jag skulle bege mig till Platina för och träffa Magnus och hans kompis bestämde jag och Magnus. Men eftersom han glömt sin mobil hemma blev kommunikationen mellan oss svår så jag satte mig på bussen och åkte hem istället. Det var nog lika bra det för när jag kom hem fick jag bara ännu mer ont i magen.. När jag kom hem gjorde Johanna (min syster) en jätte god baguette till mig :) ! Varför äta på McDonald's när man har en syster som fixar mackor åt en hihi :) !

Här är några bilder från förfesten hos Saris :)

Helena och sofia


jag och saris


jag, sarii och heleni


jag och sara


Camilla sofia och sara


Fredag - en trist dag

Det var så himla segt att gå upp imorse, kände mig som en zombie som vandrade runt i lägenheten. Hade redovisning på vårt projektarbete idag, och det gick väl bra :) ! Lämnade inte in loggboken dock, det är bara jag som skrivit och i den står det massa kommentarer om hur jag tycker att det gått och i jagform så jag måste fixa det. Här kämpar man för gruppen! Var förbi Lindex oxå men tydligen var hon som jag skulle prata med hemma med sjukt barn och den andra personen jag frågade efter fanns tydligen inte :S ! Det var skummbolligt! Ska iallafall vaara där 10.00 på måndag så vi får väl se hur det går..

Ush jag får panik nu. Alla mina vänner ska ut på krogen + att magnus ska festa vad ska jag göra? Jag kan ju inte sitta hemma själv å dega på en fredag ush! Och det verkar inte så muntert över att jag kanske vill följa med ut.. aja får se hur det blir. I värsta fall får jag väl gå ut själv då :P


Torsdag

I hopp om att ingen annan i klassen hade pluggat till detta "läxförhör" gick jag in i naturkunskapssalen.. Som tur var det så :) ! Vår lärare sa att detta läxförhör tydligen inte var så viktig hon ville bara se om vi lärt oss något av lektionerna. Vi behöver inte ens få godkänt på det :S ... skumt.. hoppas det inte sänker ens betyg bara... Vi får väl se :) !! Efter vi gjort detta onödiga läxförhör var det dags att välja vad det ska stå på allas band i klassen på studentskivan tex: klassens clown.. hm.. Det var inte alls lätt med denna klass.. Det är så många som är neutrala och de som inte är det kommer man bara på dumma saker om :( !! Hoppas jag fick nå bra ... Jag kommer säkert få nå tråkigt.. Men men vi får väl se..

Det blev en kort skoldag idag på grund av att vi inte hade något att göra. Jag, Clara och Christina åkte ner på stan och åt mat istället :) ! Christina tjatade om att hon ville äta på "pikido" (det heter cupido) men jag och Clara vann med att gå någon annanstans hihi ! Alla tre åt grillad foccacia, det var jätte gott!

foccacia



Imorgon ska jag förbi Lindex och säga hej, och lämna in papper som de skall ha för att fylla i vad de tycker om mig under praktiktiden. Det känns lite pirrigt, jag vill ju göra ett gott intryck. Men det går säkert bra :)


RSS 0.91