Britney Spears skriver brev till sina fans

image183
Jag har alltid haft sympati för henne och det blev bara mer när jag läste det här. 
Här kan du läsa brev

Studentfest 8 juni

image182
Var tvungen att lägga in den såhär stor, annars blev texten jätte suddig. Aja hit ska jag och mina vänner på studentkvällen. Ser fram emot det jätte mkt! Hoppas verkligen att det blir skoj :)

Haha va?


Alla som känner mig vet att jag älskar att spela sims 2.. Men det finns ju dem som tar det till en helt annan nivå. De gör musikvideos med deras sim gubbar :P ! Var tvungen att lägga upp en av videorna som jag hittade.. :P Detta ska alltså vara videon Glamorous med Fergie.

Svårt att sitta vid datorn :)

image178
Jaa såhär har jag det just nu :P

Han fyllde år 16 år igår föresten! GRATTIS Oliver :)


 


Segis..

Har precis vaknat, känns som jag sitter i en bubbla just nu.. Mitt medvetande hänger inte riktigt med :P.. Igår var det iallafall Mors Dag, grattis mammii! Jag var dock hemma hos Magnus och åt middag för att hans pappa fyllde år. Det var jätte mysigt, vi åt fläskfilé med klyftpotatis och världens godaste sås mango och papaya tror ja den heter. Efter det fick vi jordgubbstårta *mumsiii*.. Så jag var helt mätt igår ville bara gå och lägga mig.. Men så blev det ju inte, tryckte i mig lite godis oxå :( ! Jag måste ta och skärpa mig med mina matvanor, min kropp kan inte må bra överhuvudtaget. Känns som det har samlats massa fett runt mitt hjärta :P !

Just ja filmen var skit bra!!Enligt mig iallafall :) ! Skulle lugnt kunna  gå och se den igen. Det var tydligen en del som tyckte att vissa saker var otydliga.. Det tyckte verkligen inte jag ? Jag förstod allting så om nån har nå frågor så kan ja svara på allt :P

Neee nu ska jag gå och titta om det finns nån frukost. Jag och Christina läste i Vecko revyn att 3 skivor ost var lika mycket som 12 kg lax eller vad det var.. Iallafall att ost var sjukt mkt fett :( så nu vill jag inte äta ost macka.. Får se hur det blir med det, det blir nog ostmackor ändå :P Det är ju så gott det kan man inte komma undan ifrån!

Nu blev det ett riktigt långt och onödigt inlägg :)

Ciabatta

Åt precis ciabatta med skagenröra, avokado och sallad. Så himla gott! Vill bara ha mer nu! :p
image176

Pirates!

Ikväll ska jag på bio och se Pirates of the Carribbean 3 med Magnus, Clara och Tobbe.. Det ska bli skoj! Som jag har längtat :) !!

Friday

Idag var jag med klassen i Sthml. Vi var först på cosmonova och sedan var vi och tittade på två design och grafiska skolor. Den första var inget för mig men den andra verkade ändå rätt intressant. Tråkigt att alla skulle klaga hela tiden bara, tyckte synd om våra lärare som försökte.. Men det uppskattas ju inte så ofta :( !

Ikväll ska jag gå på Fridas studentskiva på skarholmen :) ! Så ikväll blire partyyyy !! :D Ska snart förbi Åsa och börja me förfesten. Men ja har inte riktigt bestämt än vad jag ska ha på mig.. Har nämligen köpt en jätte fin tröjklänning idag i sthlm, men hade bestämt min klädsel igår med andra kläder.. Så nu har ja lite beslutsångest!

Aja får se hur det blir med det :)

Deppar över att jag inte får se Pirates ikväll!

Fyra av mina kära vänner ska gå och se Pirates of the carribbean 3 "At world´s end" ikväll.. Jag vill också!! Men jag får inga pengar förns på fredag så mitt biobesök får bli på lördag istället.. Hur ska jag klara detta? Jag kommer inte kunna somna på fredag natt för att jag kommer vara så spänd :P haha!

Jag har sagt till dem att jag inte vill höra nånting om vad de tyckte om filmen, jag vill inte ha någon som helst förbestämd tanke om hur min filmupplevelse kommer bli :) !

Jag bad snällt till Sara att hon skulle hälsa till Jack Sparrow att jag kommer på lördag och träffar honom istället. Men hon vägrade?! Jag tror att hon är lite avis, jag har ju bildbevis på att jag redan träffat honom förut ;)

image173

Efterlyses!



image172Han försvann nångång mellan onsdagen den 16:e och torsdagen den 17:e.  Han är mycket saknad av sin kära ägare, som är mycket chockad över det faktum att de kommit ifrån varandra. Hur har detta gått till? Ägaren får just nu använda massa provparfymer vilket inte uppskattas alls. Hör gärna av er om ni hittar honom..

Hittelön kan diskuteras :)


Ännu en ledig dag!

Japp nu var man ledig igen då.. Men vad ska jag göra? Vaknade för ca en timma sen och jag är redan uttråkad.. Vill ner på stan och göra nåt men alla mina vänner jobbar så det går ju inte :(

Jag fick ett enormt sug efter att ta en fika nu, det var så längesen! Kom igen lek med mig! Nån?

Det har hänt igen :)

image171

Victoria har glömt trosorna hemma nu igen och denna gång nu under Cannes festivals besöket. Jag är dock inte så förvånad, jag är snarare väldigt road över den roliga personen som satt en halv kiwi som censur! haha vem kom på den sjuka ideén?

Busfrö!

Idag när jag var i skolan ringde lindex och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Först sa jag att jag inte kunde, men efter vi hade lagt på luren var jag tvungen att ringa upp igen och säga att jag kunde..

Så två timmar efter min vitalögn om att jag skulle till tandläkaren stod jag och jobbade ;) I really need the money!

Sista o.c avsnittet :(

Igår var det sista o.c avsnittet.. Sista för alltid.. Det känns jätte tråkigt faktiskt.. Jag är en sån där o.c nörd som har följt varenda avsnitt i alla dessa år, jag har aldrig missat nåt.
Det som var bra var att det var ett jätte bra avslut, alla var lyckliga och glada :) ! Det var så gulligt när Seth och Summer gifte sig på slutet :).. Neee nu ska jag vara ännu nördigare och spela sims 2 ;)

image170
Åå vad jag kommer sakna dom :P haha! Funderar på att köpa boxarna så jag kan ha en liten nostalgi tripp!


Mätt som en plätt!

Kom precis hem från seven.. Och jag sitter som vanligt nu efteråt med illamående och ångest över att jag åt så mycket. Varför ska man alltid trycka i sig så mycket när det är buffé?

Söndag igen..

Idag händer det inte så mycket, finns inte så stora valmöjligheter på en söndag. Just nu sitter jag och väntar på att Magnus ska bli klar  så att vi kan gå iväg till gränbycentrum... Vi ska hämta min påse som jag lämnade hos Clarii i onsdags, hennes pojkvän jobbar nämligen på jack & jones så vi ska förbi där och hämta den. Efter detta händer det nog inte så mycket mer.. Kanske går ut och går en sväng, det är ju så fint väder :) !

Ikväll kanske det blir besök på seven, tacobuffe gratis! Men är inte säker, det har blivit så mycket folk där på söndagar nu på sista tiden. Man måste verkligen vara i tid om man ska få ett bord.

aja vi får väl se hur denna dag blir :)


Bilder från Åsas 20 års kalas!



Grattis Åsis 20 år!

Igår fyllde Åsa 20 år! Hon bjöd ca 20 personer på en jätte god middagsbuffe. Det var verkligen hur gott som helst!Hon hade även 12 liter vin så det var bara att dricka och vara glad. I födelsedagspresent (från mig och Magnus) fick hon två fina gröna martiniglas hon fick även ett grönt tepaket (bara för att det matchade ;) ) på det stod det ingen som du, vilket passar henne perfekt!

Ja i allmänhet var hennes middagfest trevlig. Jag, Sara, Mia, Elaine, Camie och Magnus var tyvärr tvungna att gå lite tidigare. Varken jag eller Magnus hade pengar och Sara hade gratisbiljetter till Birger Jarl så det var rätt så givet att vi ville dit. Biljetterna gällde om man kom dit innan 23.00. De andra skulle till Lotus och där kostar det 100 kr att gå in :( ! tråkigt att vi splittrades bara. Det hade varit skit skoj att gå ut me Åsis och de andra... Men det får bli en annan gång :) !

Bilder kommer upp sen!


Vår studentskiva knäckte!

Vår studentskiva var hur bra som helst! Det var proppat med folk och alla var glada :) ! Jag har nog inte haft så kul på länge faktiskt! Nästan alla vänner var där och firade mig! De hade gjort en jätte gullig skylt där det stod grattis sabina på och så.. (Åsa har en bild på skylten på sin blogg)! Magnus hade stolt på sig den runt halsen nästan hela kvällen. Den försvann dock spårlöst senare under kvällen men vi har bildminnen från den iallafall :P ! Jag vill bara tacka alla mina vänner och Magnus som kom på min skiva :) ! Det uppskattade jag mycket :)

Här kommer några bilder från kvällen:

image160





Har blivit dålig på att skriva..

Jag skriver nästan aldrig här längre.. Jag har typ inte tid att göra det, om jag inte är i skolan så jobbar jag eller så är det nån studentskiva man ska på.. Jag har verkligen fullt upp hela tiden! Men jag ska försöka bli bättre :)

Tråkigt!

Gårdagens tittande på Eurovision var ingen höjdare. Jag är helt besviken på öst europa. Alla röstade ju bara på varandra så himla tråkigt. Det känns inte som att det handlar om musiken längre, nu handlar det mer om att grannlandet ska vinna! Ush inge bra det där.. Funderar på att bojkotta nästa år...

Pirates!

Gud vad jag längtar till att se pirates of the caribbean 3! Premiären går 23.59 den 22 maj.. Och jag SKA gå då!

Eurovision song contest!

image145
Snart börjar Eurovision song contest.. Jag och Magnus
ska mysa i sofffan och äta chips och heja på The Ark!
Såklart! Jag hoppas att vi kommer i top 3 iallafall. Jag
har inte så stor koll på bidragen från de andra länderna
som är med och tävlar men jag tror på att The Ark kommer
vara bäst! :)

Oboy eller kaffe?

         image144
Nu sitter jag och dricker min varma oboy.. Det är så himla gott.. Det kommer nog ta ett tag innan jag mognar och börjar dricka kaffe.. Jag menar varför dricka kaffe när det finns oboy?

Får panik!

Det är så himla mycket utgifter just nu... 370 till skivan, 300 till studentflaket, massa pengar till andra studentskivor, måste köpa skor till studenten, måste sola så att jag är brun på studenten m.m.. Jag får panik! Vet inte hur jag skall klara detta?! Men aa man tar ju bara studenten en gång så det är väl värt det.. Jobbigt att allt ska betalas samtidigt bara :(

Ny klänning till vår skiva..

Eftersom alla i klassen håller på och tjatar om vad de ska ha på sig på vår skiva på onsdag så vara jag ju tvungen att också hitta något fint att ha på mig.. Jag och Christina letade runt i nästan varje affär på stan efter något fint.. Till slut hittade jag en rätt så söt klänning på gina tricot. Jag har lite problem med att jag tycker att det ser ut som ett nattlinne, men med ett sidenband i midjan så ser den faktiskt rätt så fin ut :) !

image141
Här är klänningen :) 

Älsklings studentskiva!

I måndags var det Magnus studentskiva. Det var en riktig stressig dag.. Först jobbade jag på Lindex från 11-15 sedan solade jag och sedan skyndade jag mig hem. När jag var var hemma hade jag ca 40 min på mig att duscha, äta, sminka mig och fixa mitt hår. Men jag hann! Fick dock springa till bussen men det har ju ingen dött av. Förfesten var hos Elaine, det var jag, Åsa, Helena och Elaine såklart :) ! Det var riktigt skoj faktiskt.. Vi spelade öl spelet och berättade lite hemligheter om oss själva och så hehe!

Ajaaa väl inne på Birger Jarl där skivan ägde plats fick jag för mig att jag tappat bort mina pengar (som vanligt)..  Jag hämtade ut min väska ca 2 ggr från garderoben eftersom jag vara fast besluten om att jag skulle hitta dem.. Till slut hittade jag dem som tur var :) ! Det var faktiskt en riktigt rolig kväll.. Trodde inte att det skulle bli det men det var det :) ! Synd att Helena och Åsa åkte så tidigt bara :(

Här kommer några bilder från kvällen:


Vuxenpoäng!

Var inne på Izzas blogg och såg att hon gjort detta test. Det lät lite kul så jag gick också in och svarade på de lätta frågorna.
image130

Och här är resultatet:

Din ålder borde vara 22.5 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

Haha vaa? Jag svarade inte ens så speciellt vuxet.. Jag kanske är mognare än vad jag tror.. Eller?

Liger

En liger är en blandning av en tiger och ett lejon. Och den blir enorm, ungefär 40% större än sina föräldrar! Jag vet att det låter påhittat men det är sant. Jag är helt fasinerad av detta djur, jag visste inte ens att det existerade innan.. La in detta klipp för att bevisa :) .. Enjoy!


Jordgubbe!

I fredags var jag och Magnus in på guldfynd för att han skulle köpa en ny klocka. Då såg jag de här fina smyckena hänga bland de andra smyckena, de är hur söta som helst! Jag har ju tjatat om att jag tycker att det är så fint med jordgubbe smycken så jag var tvungen att köpa dem. De kostade bara 79:- styck, nästan som hittat. De ser dock inte lika fina ut på bilden men skit samma :)



Lite party bilder

I fredags blev det utgång för min del. Jag gick ut med Åsa och Helena :) ! Det var skit skoj på förfesten men när vi väl var ute var det inte lika kul längre.. Det var så konstigt folk och väldigt lite för den delen.

Här är bilder från den kvällen:
image123

image124



Valborg var dock inte lika roligt. Det började med att jag jobbade från klockan 8 till 15.00 vilket var mycket skönt. Det känns bra att man inte bara gjorde av med pengar denna dag utan att man också tjänade pengar :) ! Halv 5 kom jag till grillfesten där Magnus var.. Maten och sällskapet var trevligt men det var så himla kallt, jag satt och darrade när jag åt så det var inge skoj. Efter detta drog vi till Seven ett kort tag så det blev även lite kort där :) ! Efter det hände det inte så mycket mer det blev lite små bråkigt för att en del i vårt sällskap var för fulla men så är det väl alltid. Det känns skönt att jag inte hade så stora förväntningar på denna dag :) !

Här är några bilder på mig, Magnus, Shivan och Shivans tjej Sara:
image125
 
image126

Studenten nästa!

Idag fick jag mina studentgrejer :D ! Vi skulle egentligen få dem utdelade på tisdag, men jag och mina vänner hörde att de låg inne på elevrådsrummet och väntade på oss så Clara ringde direkt till en i elevrådet så han kunde öppna och ge oss dem! Det var jätte snällt av honom!
image118
Här är mitt paket och det består av:                     
en diamantmössa
en visselpipa
ett glas där det står student 2007
en kapsylöppnare
en kondom
en penna
en korthållare med ingraveringen Sabina Asp
och ett par hipsters






Det är inte världens bästa bilder men ändå :)

RSS 0.91