Onsdag

Wohooo nu är jag klar med uppsatsen! Jag stannade hemma från skolan idag enbart för att skriva den och det ångrar jag inte en sekund.. Skönt att bli av med den... Nu är det bara naturkunskaps provet imorn som alla i klassen strejkar mot, hoppas det funkar :p, och sedan är det redovisningen av projektarbetet på fredag :( ! Min grupp har knappt skrivit loggbok så imorn blire nog loggboksskrivande för hela slanten :( ..

Ush bilderna från i fredags blev helt kaos! Ser ut som våra ansikten är helt utkletade + att jag ser skit tjock ut i min tröja, ush jag vill få bort dem nuuu!!!

Aja ska snart iväg till stan och in på banken för att betala min skolkatalog som jag kollat i 2 ggr ungefär, helt onödigt! Sedan ska jag träffa Åsis utanför Nautilus inne i stan för träningens skull. Vi ska på nått pass som är 17.30 tror vi tar step up passet. Men jag kommer dö.. jag har aldrig gjort sånt där pass nångång, jag är lite nervös :P ! Bara jag inte svimmar av utmattning (det har varit väldigt nära förr).

Ajaa efter djävulspasset ska vi förbi Helena :) ! Var ett tag sen man träffade henne, har faktiskt saknat henne.. Men men ikväll blire av.. Det tråkiga är att jag missar o.c men får titta på reprisen på fredag :( !

Neee nu ska jag sminka mig :)

Buddhism

buddhismbuudhism
buddhism

Nu har jag suttit och skrivit om Buddhism och Islam i 3 timmar :( ! Och jag kan inte påstå att jag kommit någon vart, har hur mkt som helst kvar att skriva om :( ! Jag tycker att det är intressant men problemet är att vi måste skriva uppsatsen för hand. Jag kan verkligen inte skriva en uppsats för hand.. Jag behöver kunna ändra texten lätt och göra en bra layout och så men men.. Man ska anta utmaningar :) ! Man märker att det moderna samhället har påverkat en när man inte ens kan skriva en uppsats för hand  längre :P




Djävulen bär prada

Tittade på denna film igår med älskling. Den var faktiskt rätt så bra :) !

Djävulen bär prada


Söndag

Jag borde egentligen plugga men jag har verkligen ingen ork till det.. Jag ska skriva en uppsats där jag ska jämföra en asiatisk och en abrahmitisk religion med varandra... USh ! Ne jag tar nog det imorn istället :P !

Tzatziki och Lotus

Fredagen var tänkt att bara bli en lugn kväll och sitta på Tzatziki och äta middag. Men på nåt konstigt sätt blev alla peppade till att dra till Lotus och sitta där ett tag. Det var tanken iaf. Vi kom in gratis och vi slog oss ner vid ett bord för att avnjuta våra drinkar :) ! Efter ett tag kommer Bingo Rimér och slår sig ner vid vårt bord.. Han bjuder oss på massa drinkar och Clara sitter och pratar "seriöst" med honom. Sedan skulle han upp på scenen och ta kort på de som ville och då pekade han upp mig så jag och mina vänner hoppade upp på scenen och blev fotade.. När vi blivit det sa han att vi skulle vänta kvar på scenen och efter ett tag kommer det 2 modeller upp på scenen. Han ville att vi skulle bli fotade med dem och eftersom jag inte är en sån typ blev jag lite skeptisk..  Men jag hade druckit så gick jag med på det .. Det var ju inte värsta grejen egentligen..

Ajaa blev massa bråk med älskling och det slutade med att jag stod själv på stan i 2 timmar och inte visste vart jag skulle ta vägen +  att bussarna hade slutat gå.. Rätt åt mig kanske.. Men som tur var träffade jag en kompis kompis som erbjöd sig att skjutsa hem mig.. Hon var verkligen räddaren i nöden där!

Sabina och alkohol funkar inte så bra.. Jag tänker ensidigt och förstår inte att folk bara vill mig väl. Jag tar allt som folk säger till mig som ett hot eller vad jag ska kalla det. Jag vet att jag har behandlat dig orätvisst så många gånger när jag druckit, och efteråt förstår jag att du bara vill mig väl.. Jag är så glad att du fortfarande stannat vid min sida trots att jag skrikit på dig och varit elak.. Jag är inte säker på att jag själv hade stannat om det  vore tvärtom! Jag älskar dig och jag ska bli bättre!  Jag skule aldrig förlåta mig själv om det tog slut mellan oss på grund av en sådan här grej! Älskar diig!

Fredag

Idag när jag kom hem hade jag fått 2 brev. Ett positivt och ett negativt! Ett från skolfoto företaget där det stod att jag ska betala 179 kr för min skolkatalog :( ! Det andra var från H&M, jag har fått 150 kr att handla för woho! Bara för att jag var guldmedlem tydligen, handlar för mkt smink :) ! Sedan fick jag kuponger på 20 % på kläder så det var oxå bra!

Ikväll ska jag äta på resturang med Clara, Christina och Isabel :) ! Det blev lite pengar över från bal kassan så vi tyckte att vi 4 skulle unna oss ett resturangbesök för pengarna :) ! Aja nu ska jag gå och titta på OC reprisen :)...


Utgång

Det blev utgång med Elaine i ondsdags ändå efter lite övertalning av henne! Som vanligt får man stress dricka på slutet, just för att vi alltid ska sitta å prata så mycket så vi glömmer bort drickat! Elaine kom med ett bra förslag om att man ska prata av sig helt innan man ses så man bara kan lägga ner tid på att dricka när det är förfest... Vi hade tillslut en timme på oss att hälla i oss en liter vin ush ush, inge bra alls... 

Annars var kvällen helt okej :) ! Fick jätte ont i magen bara så jag kunde typ inte dansa :( ! Och när man inte kan dansa lägger man ner mer energi på å titta på vad det är för folk, och tråkigt nog var det ingen man kände! ush ush! Men Elaine är alltid trevligt sällskap så så tråkig kväll blev det ej  :)

  

jag och elaine helbild

Vad vore jag utan mina vänner ? hihi

Chompisar

Onsdag

Idag trodde jag att det skulle bli träning för min del, men jag har så himla ont i mitt ena smalben så det är nog inte så smart att träna då.. Mammi säger att jag kan få muskelinflamation om jag tränar när jag har ont i benet, för antagligen har jag fått ont på grund av en sträckning när jag tränat. What goes around comes around :( ush! Det kan ju bli värre och det är inte bra att riskera det. Men förhoppningsvis blir benet bra i helgen så jag kan träna då istället :) !

Jag har varit lite duktig idag, jag fixade min profil på jobbet.se. Så nu kanske jag får jobb.. nerrrå jag har ju inga meriter så jag har inte så stor chans.. :( ! Men det är iallafall en liten start på mitt jobbsökande!

Nu sitter jag och Elaine och velar fram och tillbaka om vi ska gå ut ikväll eller om vi ska hyra en film. Det känns riktigt lockande att dra ut men samtidigt har jag ju typ 0 kr och väldigt ont i benet. Ajaa får se hur det blir med det!

Kolla vilken lillsnuffii!

lillen

Här är världens minsta baby. Miraklet Amillia föddes då hon
var 21 veckor gammal, 284 gram lätt och lång som en kulspetspenna.
Nu får hon lämna sjukhuset.


Kollage på mig gjort av älskling :)

kollage

Jag har en tendens att använda samma pose när jag ska vara med på kort :P !

Tisdag

Denna dag började med att jag hoppade in i duschen och gjorde i ordning mig. Åt sedan pyttipanna och en semla och sedan begav jag mig hemåt. Jag trodde att jag skulle leka med Elaine idag men så blev inte fallet. När jag tittade på mobilen hade jag fått ett sms av mammi där det stod att jag skulle ha koll på min syster. Hon har nämligen både utegångsförbud och dataförbud så min uppgift denna dag skulle bli att vara vakt för min syster så hon inte hittar på nå bus!

När klockan var 15.00 kom mammi hem och sa att den gubben hon skulle tagit hand om åkt in till akis så det blev inget jobb för henne iaf :( ! Mammi är arbetslös och hon mår verkligen inte bra av det så jag blev så glad för hennes skull när de hade ringt henne för att komma och jobba idag.. Men men hoppas hon får chans igen!  

Ajaa nu ska mammi in på arbetsförmedlingens hemsida och leta jobb.. Jag hoppas allt blir bra för henne! Hon förtjänar verkligen det <3

Måndag

Idag har jag och Åsa varit och tränat.. Vi tränade i 1 och en halv timme, skit bra ju! Men det känns inte som det ger något resultat men det gör det säkert! Vi stretchade jätte länge oxå vilket är mycket bra.. !

nautilus


Nu ska jag till Helenii och träffa tjejerna =) ! Vi ska äta popcorn och titta på tv :) och prata hur mkt som helst ! hih!

....

åsisfridajag
Åsa, Frida och jag

Tittade runt bland älsklings bilder och hittade den här :) ! Jag har inget minne av att jag sett den förut, men det har jag säkert :)

Söndag

Imorse väckte älskling mig med att ha gjort i ordning nachos till oss. Han hade dukat med tända ljus och allt :P.. ! Denna dag har det inte hänt så mycket, vi tittade på 4 avsnitt av Bert vilket var mycket roligt! Sedan har jag sprungit upp och ner för trappan i 10 min för att få nån sorts träning :P !  

Vi har precis bakat en kladdkaka mums! Så vi ska snart äta den och titta på nån film :), mysigt värre ! Imorn blir det iallafall träning med Åsa.  Jag får panik på mig själv över hur onyttig jag är och att jag knappt har rört på mig denna vecka. Ush ush.. Så denna vecka får det bli ändring på detta, det är lättare att pallra sig till gymmet om man är ledig oxå tycker jag :).. När man går i skolan blir man så slut att man inte orkar göra nåt efteråt :(...

Neee nu ska jag äta kladdis och må bra!


kladdkaka

Fetto dag

Det blev ingen tjejkväll för min del.. Helenii blev helt besviken och försökte locka mig med alla möjliga knep :P ! Men jag hade verkligen ingen ork att åka ända till scary gottsunda och sen åka hem, speciellt på en lördag kväll. Så det får bli någon annan gång..

Ush det har bara blivit onyttigheter idag :(... Först åt jag massa godis, sen blev det max mat och efter det blev det ännu mer godis. Jag känner mig inte bra alls nu, ångrar mig verkligen att jag åt på max HELT onödigt! Så imorn får det bli nyttighetens dag och jag och älskling måste verkligen gå ut och gå!



Lördag

Nu är det äntligen lov :) ! Efter lovet blir det en vecka i skolan och sen blir det 7 veckor på praktik.. Jag ser framemot det som fan, hoppas de är trevliga där och att det inte blir så mkt slavarbete :P.. Men det tror jag inte :).. Det är verkligen ett plus om jag får stå i kassan nånting, det är ju en skit bra merit när man ska söka jobb sen efter skolan.

Ikväll blire melodifestivals tittande med tjejerna :) ! Det ska bli skoj..

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och alla som inte har någon partner verkar hata den här dagen. Men jag har min bejbi så jag älskar den! Magnus kom till matsalen med en jätte stor och fin ros till mig idag :D ! Så himla gullig!

Nu håller jag på och lockar mitt hår, om en timme ska jag och Magnus ses i stan och efter det beger vi oss till Santorini för att äta en jätte god middag. Det ska bli jätte mysigt.

Ville bara skriva att jag älskar dig så otroligt mycket älskling!

rosirooossii




        



Mytoman? Ja varför inte...

Jag har aldrig förstått mig på mytomaner, men jag har alltid tyckt att de är väldigt roande. Om man ger dem följdfrågor så har de alltid svar på allt, eller så hittar de på nåt skönt svar som man ändå inte förstår sig på! Det roliga är att de har alltid gjort allt och de har så spännande liv. Ena dagen har de varit i Thailand och den ena dagen är de i New York. Det borde vara jätte skönt att färdas så fort på så kort tid, tänk om alla kunde göra det då hade man kunnat gjort en jorden runt resa på 3 dar!

Alla desa mytomaner vet de om att de ljuger? Eller lever de i in i sin fantasivärld så mycket att de faktiskt tror på vad de säger? Jag tycker iallafall att de är väldigt roande! Just keep on going!

3 kort från balen :)

                               Clara oc magnus balen                         
Clara och älskling på balen. De är så söta :)


Jag och Pauline balen
Jag och Pauline :)


Linus å christajna
Linus och Christina :)


Glass

När jag satt på bussen på väg hem idag satte sig en kille och en tjej bakom mig. Killen jobbade tydligen på Gb glass vilket han var mycket stolt över. Han satt och rabblade upp alla glass sorter som de tillverkar och frågade om hon tyckte om dem. Stackars tjej. Han satt hela bussresan (det tar 15 min) och pratade om glass, glass och glass haha. Jag trodde aldrig att det skulle ta slut! Det är lite roligt när folk är så besatta av sitt jobb och när de tror att alla andra är lika intresserade.

glass
.

Det var det

I lördags var balen och allt blev hyffsat bra. Det verkar som att de flesta som var där var nöjda och glada. Alla hade verkligen klätt upp sig och gjort sig fina!! Och maten var hur god som helst :) mumsi! Det var en från skolan som kom till middagen helt full. Hon spillde ut rödvin över hela sin plats vid bordet, hon kastade potatis på bordet och satt och hängde med huvudet. Tråkigt att en del måste supa ner sig till middagen och att de inte kan bete sig.. Men det var bara 1 av 86 personer så det var lyckat ändå!

Eftersläppet var också lyckad. Vakterna fick dock neka hälften av folket vid dörren som kom på grund av att de inte var fin klädda. Tråkigt när en del redan köpt biljetter, men det var ju dresscode och då måste alla följa den :) ! 01.00 blev det efterfest på Lotus! Alla kom in gratis vilket var mycket bra. Marie Serneholt uppträdde på scenen (playback som vanligt), hon dansade och skrek å höll på och försökte få med sig den lilla publiken som fanns. Det var dock inte så många som verkade intresserade, tråkigt.

Jag, Magnus och hans fulla och drägiga kompis tog en taxi hem vid 2 tiden och sedan var balen ett minne blott :P ! Men det var otroligt kul och alla var på gott humör och det var så bra stämning under hela kvällen. Jag vill tillbaka :P !





Baaaaal

Ikväll är det bal! Det blir en stressad dag idag ska vara på Göteborgsnation kl 4 och sedan drar allt i gång 18.00.. Jag hoppas att det blir kul och att alla andra oxå tycker det. Jag set faktiskt fram emot den som fan nu :) ! Speciellt när vi nu fått reda på att det blir efterfest på Lotus. Alla kommer in gratis å alla får ett glas champagne när vi kommer dit + att vi har en hel våning för oss själva.. Det är helt sjukt bra !!
Ne nu måste jag fortsätta med att göra i ordning mig :) !!

Sätter in bilder från balen om några dagar :) ...

Tisdag

Idag hade lärarna studiedag så det blev ledighet för oss elever !  Så denna lediga dag har jag ägnat åt till att träna med Åsa. Vi var ungefär på samma nivå när det gäller träning så det var skönt. Vi tränade i över en timme vilket kändes mycket bra efteråt. Provade massa nya maskiner också :) tack vara Åsis hihi!

Ikväll blir det inte så mycket mer än att vara hemma och ta det lugnt. Ska titta på Grey´s Anatomy kl 9, det är säsongsavslutning. Det slutade helt kaos i förra avsnittet så nu är jag helt spänd på vad som kommer hända ikväll haha! Känner mig som en tönt men förra gången fick jag verkligen panik när det slutade!

Hörde nyss att det blir dubbelavsnitt wohooo!


Guld

Kuvertväska

Efter mitt långa letande efter en silver kuvertväska så bestämde jag mig för att köpa den här i guld. Jag har gått och tittat på denna väska hur länge som helst men varit besatt av att jag skulle ha en i silver konstigt nog.

Nu när jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga har jag insett att det inte kunde bli bättre. Jag älskar guld så varför skulle jag köpa silver? 

Stress

På lördag är vår efterlängtade bal. Det är så mycket att tänka på och så mycket att göra när det gäller den. Det känns som att hjärnan håller på att explodera av allt bal tjaffs. Det är inte bara det att det är mycket att göra utan allt går åt helvete. Jag tänkte göra en lista i skolan på alla som ska gå på middagen och öppnade photoshop. Efter att jag satt in bakgrundsbilden som jag skulle ha tänkte jag sätta in texten och då blev hela bakgrunden röd :S och det gick inte at göra något nytt lager. Så himla irriteránde. Efter detta säger en i vår grupp att vi ligger 3000 back om vi inte säljer mer än 100 eftersläppsbiljetter till.. Så det är bara att jaga efter folk som tokar för att få biljetterna sålda! Ush! Det ska bli så himla skönt när balen är slut. Det kommer verkligen vara en lättnad. Och om inte vi får mvg på detta arbete vet jag inte vad jag gör. Vi är verkligen värda det!


Efter skolan idag var jag och Christina och solade för sjunde gången på två veckor! I vanliga fall skulle jag vara dubbelt så brun som jag är nu, men konstigt nog ser jag helt blek ut. Det enda resultatet jag har fått är att jag blivit snustorr över hela kroppen ! Riktigt skumt..  Min teori är att det kan ha något med att vi simmar i klor så mycket och att vi duschat nästan på en gång efter solning. Det är säkert inte därför men jag kan inte komma på något annat svar på denna gåta. I forskningssyfte på denna teori har vi bestämt att det inte blir någon simning för vår del denna vecka. Så vi får väl se om det blir någon skillnad på min vita och väldigt torra kropp! Kanske är jag brun till balen, vilket var själva tanken med denna djävuls solning. Hoppas....

Jag skriver väldigt osammanhängande men huvudsaken är att jag förstår, det är ju ingen uppsats jag sitter och skriver ;)

Filmiieee

Filmiieee

Tittade på den här filmen med bejbi idag. Den var riktigt bra! Lite sorglig men jag grät aldrig :) .. Jag brukar alltid gråta till filmer. Är lite överkänslig, jag tror att jag lever mig in i filmen lite för mkt när jag tittar. Jag grät till och med till Happy feet. Lite tönt varnig där :)

Svart är det nya vitt


Annorlunda bröllop
Svart är det nya vitt







Jag var inne på aftonbladet och tittade runt och då hittade jag den här artikeln. Den handlar om att det blir allt vanligare att man väljer bort de traditionella vita kläderna på sitt bröllop mot lite mer svartare. Det står även att man väljer att göra olika teman på sin brudklänning. 

Själva anledningen till att jag tyckte att den här artikeln var rolig är för att vi ska göra en modevisning i skolan. Våran modevisning handlar om just det här. Alltså bröllop i olika teman. Så det var lite kul att se att det faktiskt är inne att göra på det viset :)   

RSS 0.91