Förtrollad

 



Jag älskar att alla hänger på när hon springer runt och sjunger i parken.

En händelserik lördag

Igår hann jag med riktigt mycket faktiskt. Först gick jag upp klockan 8 för att göra iordning mig till jobbet, började klockan 10. Det var första gången jag jobbade inne i stan och det var helt okej. Snäll personal och mycket att göra med tanke på att det är mellandagsrea. Det ringde även en förvirrad gammal dam ca 5ggr under dagen och frågade vart hon hade kommit och att det var mycket märkligt för exakt det här nummret hade den hon ville få tag på också, hon upprepade även nummret. Stackarn, hoppas hon fick tag på personen nångång.

Efter jobbet träffade jag min kära vän Christina som för tillfället är i Uppsala och hälsar på i några dagar. Hon jobbar i Norge just nu och har varit där i ca 6 månader, och vi har inte setts nånting under denna långa period. Vi har dock skickat meterlånga mail till varandra, så man har haft koll på¨vad den andra jgjort och så. Det var riktigt roligt att träffa henne! Först gick vi och åt på Tzatziki, jag åt grillspett med oxfile, klyftpotatis och tzatziki och hon åt den där rätten där det är 4 olika grejer på.  Kommer ej ihåg var det var men det var riktigt gott. Efter detta åkte vi förbi gränby centrum en snabbis, jag köpte en svart klänning för bara 99,50 :- på gina tricot (Christina hade köpt en likadan tidigare under dagen). Jag var inte super nöjd över den men den kostade ju knappt nåt och sedan tänkte jag att man alltid kan behöva en svart klänning nångång :) ! Man kan aldrig ha för mycket kläder i garderoben, och om detta skulle ske så får man köpa en till.

Kvällen fortsatte med ett biobesök, vi såg disney filmen Förtrollad. Den var riktigt rolig och en typisk Sabina och Christina film. Jag mår bra när jag tänker på filmen nu i efterhand så rolig var den (enligt mig).. 

När klockan var 11 ville vi inte åka hem så vi bestämde oss för att dra ut, för att titta på folk. Det kan vara väldigt underhållande att titta på folk som är fulla om man själv är nykter. Ett plus i kanten är om de låter en vara också :)! Vi gick till People, mest för att Christina inte varit där innan (det hette seven innan). Det är exakt samma sak för de har inte ändrat nånting förutom målat siluetter på väggarna och sedan har det tillkommit lite wannabe brats också. Men det är nog det. Iallafall det var en riktigt rolig kväll och sällskapet var perfekt :) ! Kunde inte valt en bättre dejt.

Privat av Carolina Gynning Och Alex Schulman

image276"Tack för senast, det var verkligen superlovely. Jag blev skitfull och var ganska hjärndöd på morgonen när jag vaknade. Men nåt riktigt sjukt hände när jag kom till studion!!!!"

Med de orden inledde Carolina Gynning och Alex Schulman en intensiv mejlkontakt i december 2006. Sedan dess har de mejlat varandra var och varannan dag. Det som började som ett artigt tack för senast utvecklades snart till ett öppenhjärtigt samtal om livet - om fester och terapeuter, om kärlek och sex, om ångest och glädje. Som läsare bjuds man med bakom medievärldens kulisser och bakom vip-avspärrningarna på Stureplan. Fem månaders ocensurerad mejlkorrespondens som aldrig var tänkt för offentligheten samlas här i bokform.



Har precis läst ut denna bok och den var rätt bra. Jag tyckte dock att Gynnings bok "Ego girl" var bättre, den var jag helt uppsluckad av och hade väldigt svårt att lägga undan. Men som sagt denna bok var bra och jag är väldigt faschinerad över hur duktiga de är på att skriva. De skriver så detaljerat och roligt över händelser som kan ha hänt för flera år sedan. Jag vill också vara en sådan person som kommer på klockrena uttryck och metaforer om det jag ska berätta. Det gör en verkligen mer intresserad samtidigt som man får riktigt roliga bilder i huvudet. Jag rekomenderar denna bok starkt, framförallt om man tycker om dessa personer i vanliga fall.

Hur får de jobbet?

En sak som jag kan undra över är hur vissa har lyckats få sina jobb. Speciellt inom servicebranchen. Jag var in och handlade på en mataffär nyss och kassörskan hälsade inte ens, kollade surt och sa inte tack när hon fick pengarna av mig. Jag förstår inte hur sådana människor väljer att jobba inom service om de ändå inte tycker att det är så speciellt roligt. Sedan förstår jag verkligen inte hur de kunde fått jobbet från början och hur de lyckas ha kvar det? Jag tror inte att de kommer undan med ett leende på läpparna precis. Detta är ett mysterium..  


Petter - Logiskt


Olika frisyrer




Här är jag i några kändisfrisyrer. Vilken "passar" jag bäst i? Jag gjorde testet på http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

Här är några av de julkappar som jag fått idag :)

image267

God Jul till alla!

image266

Rätt suddig bild men men..

Julafton

image264
Nu är alla julklappar inslagna och julgranen är klädd. Så nu får det gärna bli julafton :)

Irriterande!

Jag hatar folk som aldrig kan godta att någon annan har rätt. Det är bara de som kan och vet allt, och genom detta har de rätt att skälla ut andra eller rent av försöka bestämma över andra. Framförallt har de rätt att skratta en rakt upp i ansiktet och håna en när som helst. Det stör mig så mycket. Hur kan man höja sig själv så mycket i sina egna ögon?  Det är något som jag verkligen inte förstår.

Helena har körkort!

image263

Paris resan





RSS 0.91