Grattis mamma!

image116

Idag fyller mamma 39 år! GRATTIS på henne! Hon fick 2 par randiga linnen av mig som hon tycker var för små medans jag tycker att de satt perfekt. Men det är ju hon som är födelsedagsbarnet så det är hon som bestämmer. Ska byta storlek imorn åt henne :) ! Jag tror att jag ska överraska med en till present också :) !

Mammi köpte en varsin stor marabou mjölkchokladkaka till mig och min syster. Hon sa att det var iställer för tårta. Hon tycker inte om tårta och varken jag eller min syster var så speciellt sugna på det heller. Vi åt ju tårta så det räckte och blev över igår på begravningen :) ! Riktigt gott med chokladen iallafall!

Gratisgenerationen

Nu har jag blivit medlem på gratisgenerationen. Så nu måste jag värva 7 personer så att jag får min första gratispryl. Tryck här så blir ni värvade av mig + att ni har chansen själva att värva 7 personer och få gratis grejer !http://gratisgen.se/?ref=70769 

Det är ju hur bra som helst! Hjälp mig :)

Det löser sig alltid..

Igår var butikschefen från stenhagen hos oss på Lindex. Hon blev helt förvånad när hon hörde att jag inte hade något sommarjobb.. Hon sa att jag säkert kunde få jobba extra där också i sommar så att det ändå kan bli hela veckor, alltså några dagar på Lindex på gränby och några dagar i stenhagen.. Hon sa att det bästa vore ju att ha kvar mig i företaget :D hihi! Jag blev jätte glad! De skulle även sätta upp mig på en ring lista, där alla Lindex butiker kan gå in och titta om de behöver någon som kan hoppa in och jobba. Så det här med Gina Tricot känns inte lika pirrigt längre.. Jag klarar ju mig om jag inte skulle få jobba där vilket känns jätte skönt :) !

Snart ska jag och mammi iväg på begravning.. Det är gammelfarmors.. Jag har aldrig varit på begravning förut så vi får väl se hur denna upplevelse blir. Undrar om jag börjar gråta?? Nu fick jag reda på att min morbror skulle komma och hämta oss kvart över 1.. herregud, trodde han skulle komma 12.. Nu kanske jag hinner åka in till stan och sola :D ! wohoo ska kolla bussarna nu!

Ha det så bra :)

2 år tillsammans!

2 år imorgon! Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går älskling!                                        
                                                                                                           
image111

Imorgon ska vi gå på en grekisk resturang och fira vår dag tillsammans.. Det ska bli jätte mysigt :) ! Vi ska inte köpa massa onödiga presenter har vi bestämt, vi samlar på våra mysiga stunder tillsammans istället hihi!

Lördag

Idag träffade jag Elaine på stan. Vi gick förbi gamla H-centrum som nu heter dragabrunn gallerian eller nåt sånt. Det är bara dyra butiker där så det lär ju inte bli så mycket shopping för min del där. Alla affärerna verkade ha problem med sina larm stolpar eller vad man ska kalla det, nästan alla pep när de kom ut ur affärerna.. Jobbigt Vi var bara på stan ett litet tag men det var skoj och träffa henne :) ! Det var ju ett tag sen bara vi två sågs! Det måste bli ändring på detta :) !

Jag ringde Gina Tricot när jag kom hem till Magnus.. De skulle ringa mig på måndag så att vi kan bestämma en dag som jag kan komma på intervju :) ! wohoo! Man ska inte ta ut glädjen i förskott men lite skoj är det.. Det är lite nervöst bara, hoppas de inte frågar massa krångliga frågor..

Vad händer ikväll? Alla ska ju ut verkar det som. Har dock inte någon lust för det själv, har inga pengar heller för den delen. Jag och Magnus kanske ska grilla med hans kompis och hans tjej men det känns för blåsigt och kallt ute för att göra det.. Aja vi får väl se hur det blir :) !

Sommarjobb?

Det är inte meningen att jag ska få nåt sommarjobb... Alla andra verkar ju tjäna på att känna folk som kan rekomendera en men det är inget som jag kan dra fördelar av, det spelar ju tydlgen ingen roll! USh nu är jag helt besviken! Och det är ju försent att söka sommarjobb nu, de flesta företagen har ju redan lagt upp scheman för sommaren.. Jag får väl sätta mig på gatan och sjunga en sång istället :(

Britney Spears leker blåst tjej..


Även om hon bara driver så får jag ändå lite psycho vibbar av henne när jag ser det här!


Här är ett annat klipp när hon är "normal".. Jag får så himla stor sympati för henne när jag tittar på det här.. Det är hemskt att se hur förstörd hon har blivit av medier och så, givetvis tror jag att hon har hjälpt till lite själv med att komma till detta stadium.. Men man vet ju inte hur man själv skulle bli om man levde hennes liv.. Aja titta och få din egna uppfattning om henne :)

Torsdag

Vi sålde bäst av alla Lindex butiker igår så vi belönades med en jordgubbstårta idag :) ! Det var riktigt mycket folk som handlade idag också. Jag fick hoppa in och öppna en till kassa nästan hela tiden för att det var så lång kö, förstår inte vart alla har fått sina pengar ifrån bara. Det var faktiskt jätte stressigt men samtidigt väldigt skoj, jag tycker att det blir roligare för varje dag som går faktiskt :) !

Fick höra en tråkig sak idag.. När jag var på väg hem ringde mamma och berättade att farfar hade opererats för cancer 3 ggr och att han skulle gifta sig med sin sambo.. Jag blev jätte besviken över att han inte berättat nåt, samtidigt blev jag riktigt arg över hur hans sambo passade på att fria till honom nu när han är sjuk.. Ush vilken lycksökerska! Jag ringde honom när jag kom hem, självklart började jag gråta haha jag är jätte känslig.. Men han sa att det bara var bröstcancer och att de tagit bort det nu och att han skulle till Linköping för strålning imorn.. Han tyckte inte att det var något att "skryta om", men herregud det är ju klart att jag vill veta! Jag hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka, risken finns ju. Det skulle inte vara skoj om han dog :( ... Farmor är också jätte sjuk, hon går på morfin nu.. Hon orkar knappt gå upp och laga mat om dagarna.. Jag vill inte att de ska gå bort!

Iallafall, jag frågade om "bröllopet" också.. Då började han skratta och sa att vi får se hur det blir med det :) ! Jag hoppas att det inte blir nåt bröllop för det känns så uppenbart att hon bara vill åt hans pengar.. Vi får väl se hur det blir med det som han sa :) !

Nu tror jag att jag ska spela sims 2 lite granna och ha lite glada tankar :)


Jordgubbssmycke

                                                                    
image100








Kenneth Jay Lane
smycke 1150:-

                                                                              image104
Malena (butikschefen på Lindex) gör också sådana här jordgubbssmycken som Kelly gör. Malena hade på sig ett svart idag och jag tyckte att det var så fint.. Hon säljer sina för 75:- så det är skit bra.. Det är ju betydligt billigare än Kenneth Jay Lanes smycke och det blir även mer personligt på detta sätt :)..! Hon ska göra en röd jordgubbe med gröna blad till mig! Jag längtar tills jag får det hihi!




Bilden har jag tagit från
Kelly

Stewie i Family Guy


Tyckte att den var lite rolig... Speciellt nu när jag är i fullgång med att sola solarium :P

Onsdag

Idag har det inte hänt så mycket. Praktiserade som vanligt, nu är det bara 3 dagar och en vecka kvar. Det känns helt sjukt att tiden har gått så fort. Det kommer kännas jätte konstigt att jag inte ska komma tillbaka dit nå mer och praktisera. Jag hoppas verkligen att jag kommer få jobba nåt där för jag kommer sakna alla jätte mkt, en del mer än andra :).. Men så är det ju alltid..

Det kom en skit tjurig kvinna med sin dotter in på Lindex idag. Hon frågade mig om det fanns några byxor med resår i midjan och då visade jag ett par. Men de var inte hel långa så dem ville hon inte ha. Sedan skulle hon lägga sig i hur vi hade lagt jeansen och sa att vi hade lagt dem fel? Jag sa att vi inte hade gjort detta med en vänlig röst. Sedan drog hon upp ett par jeans i stl 140 och sa att det är helt sjukt att en 10 årig flicka ska kunna ha dem i midjan och att det inte var konstigt att alla är anorektiker nu för tiden.. Så frågade hon mig hur de tänker när de sätter storlekarna :S ! Jag svarade bara att det faktiskt inte var jag som hade tillverkat dem. Efter det muttrade hon om att de skulle försöka hitta nån t-shirt... Ush jag hatar otrevliga kunder, men det är bara att le och vara trevlig tillbaka även om det är väldigt svårt ibland.

Var nyss och solade med Åsa.. Jag ska försöka bli riktigt brun till sista april, alla studentskivor och studenten :) wohoo! Men jag blev inte så brun nu tyvärr.. Jag blev snarare grå på kroppen och illröd och fräknig i ansiktet. Hoppas det är bättre imorn när det har lagt sig :) !

Jessica Simpson

image95image96
Jag brukar vanligtvis tycka att Jessica Simpson klär sig snyggt, men det här var ingen hit enligt mig.

update: Såg den här bilden nu.. Herregud vad hennes bröst ser ut :S ! Vad har hon gjort? Ush ush!
image106

Beroenden är inget man ska leka med..

Förstår inte hur alkohol kan förstöra en människa så mycket som det faktiskt gör. När en person dricker regelbundet blir de tillslut en helt annan person med helt andra tankesätt och beteenden. Personen skulle aldrig i hela världen erkänna att den faktiskt har problem med alkoholen, det är ett ständigt förnekande. Både för sig själv och för sin omgivning. De är ju inte beroende, de har ju inte ens druckit ett glas. Eller jo ett glas då men inget mer, men det får man ju.. Alkoholproblem i hemmet förstör en familj totalt, det förstör inte bara den som dricker. Det förstör dessutom barnen som lever med föräldern/föräldrarna, det är tex otroligt svårt att se sin förälder vara full mitt på dagen när man kommer hem från skolan. Man får ständigt komma på bortförklaringar till varför man aldrig kan vara hemma hos sig, för man vill ju inte att någon annan ska komma på att ens förälder faktiskt är alkolist. Det är inte heller ovanligt att barnen kan få höra ett och annat glåpord om de skulle säga till föimage94räldern att den är full, ibland kan det även leda till att barnen blir slagna.

Det är så synd att att detta problem finns och det är mycket mer vanligt än vad man faktiskt tror. 


 










 

Alanis Morissette - My humps

Här är en parodi på Black eyed peas "My humps" utförd av Alanis Morissette.. När man hör texten på det här sättet hör man verkligen vilken löjlig text det faktiskt är :P


Paris Hilton

 image92image93
Sen när fick hon såhär stora bröst? Är det någon som gjort en operation kanske?

Tisdag

Lyssnade på radion i morse när jag gjorde iordning mig.. Fick höra att det hade varit en massaker i USA på en skola i Virginia igår. Det var en 23 årig koriansk student som sköt hej vilt på skolan och detta ledde till att 33 stycken dog och 12 åkte in på sjukhus med diverse skador. Det är helt sjukt att det är lagligt att äga vapen i USA, enligt mig borde det inte vara det. Och det har varit massa snack om det här nu. En del vill att det ska bli strängare straff för att skaffa vapen medans en del påstår att lärarna borde ha rätt till vapen för att de ska kunna försvara sig utifall att dessa situationer skulle uppstå igen. De vill bara ha mer och mer vapen där borta knäppskallarna.. 

Ikväll är det Ugly Betty igen :D wohoo! Efter det är det Desperate Housewives på tvn, det blir en bra tv kväll ikväll alltså. Ska hem till Frida och titta på det. Sitter just nu och räknar ner :) !

Nya jeans

Jag glömde bort att skriva att jag köpt ett par nya jeans. Malena (butikschefen på Lindex) kom med ett par nya jeans för någon dag sedan och jag tyckte att det var skit snygga. Jag och hon har redan ett par jeans i den här modellen fast i annan färg dock och då tänkte jag att jag säkert skulle kunna ha dessa oxå... Så jag var lite dum och köpte ett par likadana.. De var ju så fina och jag trivdes så mkt i dem och jag har ju så svårt att hitta ett par jeans som passar.. ajaa ska inte använda dem så mkt när jag är på Lindex :) !

Här är en bild på dem: 
   image90
Diesel Liv 008A Stretch



Lördag och fredag

I lördags vaknade jag upp med världens huvudvärk. Jag var inte alls på topp! Det blev mest mys i sängen för min del.. Magnus och jag gjorde en jätte god pastasallad som vi njöt av. Hmm ja det var väl allt som hände den dagen hah! Ne just ja, vi tittade på en film. Pulse hette den. Jag tittade i cirka 10 min sedan somnade jag men Magnus tittade på hela själv heh.. Han tyckte inte att den var så bra sa han.. Idag har jag mest suttit på balkongen och solat, det var 25 grader ute! Det kändes som sommar :) ! Fick dock inte så mkt färg :( ! Vid 4 tiden gick jag och Magnus på en promenad i värmen, vi gick även till affären för att köpa couscous coh feta ost! När vi sedan kom hem till honom gjorde vi en sallad idag igen. Vi är så nyttiga :D !

Jaa det var min händelserika helg :)

Fredag

I fredags var jag ledig och då passade jag på att gå upp tidigt för att cykla iväg och sola.. Tanken var att Magnus skulle hänga med men han var för trött..  Och ja självständig som jag är begav jag mig själv dit :) ! Efter det gjorde jag och älskling iordning oss för att sedan bege oss till Gränby centrum. Där köpte jag en tröja från Lindex :) ! Den är jätte fin.. Efter det åkte jag hem för att byta om och efter detta åkte jag och Helena hem till hennes pojkväns lägenhet för att ha vår lilla förfest. Hon hade köpt massa baguetter och skagenröra och chips :D mumsiii! Det var skit gott. Sara, Elaine och Ella kom förbi sedan för att joina oss :) !

Utgången blev på seven och bilderna från denna kväll blev heeeelt kaos! Men jag lägger upp dem bara för att ha nåt att visa haha ! + att min nya tröja syns!

image85
image87

Fråga inte vad jag gör. Fotografen tog kanske 5 bilder men han var tvungen att välja den där jag blundar.. Det känns som när man var liten och man hade haft skolfotografering i skolan. Man hade väntat värsta länge på att få se hur man såg ut också får man sedan se att man blundar på kortet och allt är förstört.. Haha ajaaa den bjuder jag på :)

Blev inget med det...

Jag var för lat så jag stannade hemma istället för att gå hem till Sara. För en stund sen fick jag även ett impulsryck och ville gå ut (eftersom alla ska göra det).. Jag rotade efter kläder som jag kunde ha på mig och tänkte börja sminka mig.. Men nu har jag bestämt att jag ska vara ansvarsfull och gå och lägga mig tidigt ikväll för att sedan vara en pigg nötkärna på jobbet imorn :) ! Det är nog bäst så..

image84Såå när alla andra är ute och har kul kommer jag ligga och sussa i min varma säng och drömma sött..


Madonna och Justin Timberlake

image83De håller tydligen på att spela in låtar tillsammans. De är i fullgång med att spela in det i London just nu. Man kommer få höra de här två sångfåglarna tillsammans på Madonnas nya skiva. Jag längtar till att få höra resultatet av detta!

Trötter

Nu har jag precis kommit hem och ätit lite. Ska upp 7 imorn, börjar ju 9 så det blir inge partaj för min del på denna lill lörda. Funderar på att gå förbi Saris men då måste jag hem så tidigt, jag får se hur jag gör. Helena och Mia ska dit så det hade varit lite skoj me tjejsnack och topmodel och kanske lite tårta :D ! Saras bror fyller nämligen år och jag har hört ryktas om att man kanske kan få sig en bit av födelsedagstårtan hihi! Det lockar verkligen!

jeans

image82
Sånna här jeans har jag och de sitter perfekt. Mina höftben förstör ingenting :P ! Har precis hittat vad själva modellen heter så nu ska jag ut på jakt för att hitta nya i nån annan färg men i samma model. Dessa jeans sitter dock tajtare på mig än vad de gör på den här tjejen vilket jag tycker om :) !

Modellen på dessa jeans heter bayley. De är lågt skurna och tajta på benen och rumpen. Men inte för tajta :) Me like!















Har blivit dålig på att skriva...

Det känns som att jag aldrig skriver här längre.. Jag har helt enkelt inte tid vilket känns lite jobbigt. Tänkte sammanfatta dessa dagar som gått från påskafton till nu lite grann.

I söndags blev det impuls utgång, jag och Magnus lyssnade på bra musik och blev därmed genast på festhumör. Sedan fick han ett sms där det stod att seven hade öppet till 3 så då bestämde vi oss för att dra ut. Jag skickade sms till Frida och frågade om hon ville hänga med och det ville hon :) ! Det var en rätt så rolig kväll faktiskt, just för att det var en impulsgrej :) !

Igår fick jag för mig att jag skulle köpa ett par nya jeans. Jag använder bara 3 par och jag börjar bli riktigt trött på dem. Helena träffade mig på stan och då började letandet efter jeans men det gick inge bra :(.. Jag hittade jätte många snygga men problemet var att jag inte fick igen dem i midjan. De var helt perfekt i allmänhet men så kommer mina höftben och förstör allt, inge skoj det där..

Imorse ringde Lindex och ville att jag skulle komma och jobba idag från 12.00 - 18.00 och imorn 09.00 - 14.00.. Money money money :D ! Nej men det ska bli skoj att komma dit faktiskt. Jag får panik när alla ändå inte har tid å träffa mig när jag har lov. Jag känner mig helt uttråkad så då kan jag lika gärna jobba!

jaaa nu har jag sammanfattat lite grannaa... Och nu ska jag borsta tänderna.. Har precis ätit tzatziki så det blir nog borsting gånger 2 :) !

Vill bara skriva att jag älskar min bejbiii :) !


Lördag - Påskafton

Igår lekte jag med Frida. Vi var först på Gränby centrum och sedan åkte vi till Ikea. Där åt vi en korv och hon köpte påskpresenter till hennes föräldrar :) ! När vi kom hem till henne tittade vi runt på alla hennes 500 bilder på hennes dator som är hur gamla som helst, hon har nya oxå :) ! Det var skoj! Efter det fettade vi oss. Vi började med påsktacoos sedan blev det chips, godis och ostbågar mumssiii! Vi tittade först på humorgalan men den var inge rolig alls. Det var bara upprepningar hela tiden och skämten var inte ens roliga :( ushh!

Efter det tittade vi på sing a long det var däremot skit kul :) ! Och efter detta tittade vi på film: Tristan och Isolde den var rätt så bra! Vi åkte först ner till Ica för att hyra film men efter att vi tittat på alla filmer kom vi på att vi inte hade leg med oss och då får man inte hyra så det var bara att åka hem igen... Så vi tittade på en film som hon redan hade :)

Hela kvällen hade vi lite kommunikations svårigheter mellan oss. Men det var skoj! Vi hade nåt att skratta åt då! Det var en mysig dag/kväll :)

image81
Inte världens snyggaste bild men här är vi :)

Maskerad

Maskeradfesten var skoj :) ! Nästan alla var utklädda så det var lyckat! Vi lekte lekar, drack, åt godis, chips och frukt och jag och Christina satt och skämtade om det mesta :) ! Helana och Åsa kom på sin tandemcykel som det var lovat, de var dock lite ostabila på cykeln men det var bara skoj. Man fick sig ett gott skratt när man fick se dem komma vinglande mot oss :) !
image78

Jag är inte nöjd med min utstyrsel. Jag såg snarare ut som en bonde än Mario :(, så det var inte så lyckat. + att trycket på t-shirten inte var menat att synas men på varje bild syns det! Det var inte bra. Ajaaa jag gjorde så gott jag kunde, jag hade inga ekonomiska möjligheter att köpa nåt till maskeraden och då blir det som det blir. Tack för lånet av hängselbyxorna och kepsen Clarii !

Just ja på tal om Clara, hon har rekomenderat mig till Dea. Hon praktiserar där just nu och i sommar ska hon jobba 100 %.. Så hon har nämnt mig för chefen om att jag skulle vara bra att jobba där för dem. På tisdag eller onsdag ska jag gå dit och lämna in en ansökan wooohoo! Kanske får jag jobb på gina eller Dea.. Eller kanske på båda? nääeee :) ! Hoppas hoppas!
image79

Torsdag - Nu är det lov!

                                   image77                                                    

Nu är det påsklov woohoo!!! Och om jag har tur kommer Lindex höra av sig i veckan om de behövs att jag hoppar in och jobbar :) ! Hoppas hoppas! Jag behöver verkligen pengar!

Imorn blire maskeradfest hos Claras Tobbe! Det är de två som är festfixarna. Det ska bli skit skoj.. Jag ska klä ut mig till super Mario hih! Vet bara inte hur jag ska lösa mustaschen men det kommer jag på :) ! Helena och Åsa ska komma oxå. De ska klä ut sig till bröderna fluff! Det är skit skoj, de har köpt stora peruker å så har de hyrt en tandemcykel som de ska komma cyklandes på haha! Jag hoppas verkligen att folk satsar med sina utklädnader annars är det inge skoj.  Åå jag längtar verkligen tills imorn!









Jaahhhaaaaa

Nu var det ett tag sen jag skrev men jag har inte haft tid eller ork till detta!

Jag har helt galet ont i fötterna iallafall, har gått med högklackat hela dagen och det var inge skoj.. Men den som vill va fin får lida pin! På fredag ska jag på maskeradfest hos Claras pojkvän, det är hon å han som har den ! Det ska bli skoj, kan bara inte komma på vad jag ska vara! Och det är om 3 dar vet inte hur jag ska klara detta! Jag vill ju satsa men har typ inga pengar hmmm får se hur det blir :) ! Helena och Åsa ska hänga med det ska bli skoj och de har en skit rolig grej att klä ut sig till (men jag får inte säga vad det är :( ! )

Nee nu kurrar magen för fullt måste ÄTA!! hihi

RSS 0.91