Lördag - Påskafton

Igår lekte jag med Frida. Vi var först på Gränby centrum och sedan åkte vi till Ikea. Där åt vi en korv och hon köpte påskpresenter till hennes föräldrar :) ! När vi kom hem till henne tittade vi runt på alla hennes 500 bilder på hennes dator som är hur gamla som helst, hon har nya oxå :) ! Det var skoj! Efter det fettade vi oss. Vi började med påsktacoos sedan blev det chips, godis och ostbågar mumssiii! Vi tittade först på humorgalan men den var inge rolig alls. Det var bara upprepningar hela tiden och skämten var inte ens roliga :( ushh!

Efter det tittade vi på sing a long det var däremot skit kul :) ! Och efter detta tittade vi på film: Tristan och Isolde den var rätt så bra! Vi åkte först ner till Ica för att hyra film men efter att vi tittat på alla filmer kom vi på att vi inte hade leg med oss och då får man inte hyra så det var bara att åka hem igen... Så vi tittade på en film som hon redan hade :)

Hela kvällen hade vi lite kommunikations svårigheter mellan oss. Men det var skoj! Vi hade nåt att skratta åt då! Det var en mysig dag/kväll :)

image81
Inte världens snyggaste bild men här är vi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback