Guru Josh Project - Infinity 2008


Den här låten får mig att må helt bra, jag blir helt partysugen. Hade väldigt gärna gått ut idag och det gör det inte bättre att mina vänner ska ut ikväll. Men jag kan inte följa med, ska upp klockan 6 imorgon så jag får vara hemma och sussa istället. Inte så speciellt roligt men men... Godnatt!

Gotland v 29 bilder

Jag har inte fått alla bilder från gotland än men jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder ändå. Det är från de två första dagarna. Jag mår så bra när jag tittar på bilderna, vill tillbaka!



Carolina Gynnings blogg. Äntligen!

Carolina Gynning har äntligen skaffat sig en blogg. Jag har faktiskt gått och väntat på det ett tag, kanske lite nördigt men men... Hon har haft den i nån månad men jag fick reda på den för någon dag sedan av min käre pojkvän. Jag älskar verkligen hennes sköna personlighet och hennes tankar om saker och ting. Hon är absolut en av mina favoriter och nu kan hon förgylla iallafall mina dagar och kanske även dina?   


Här är den

Haha älskar deras kommentarer!

 
 


Underbar klänning!


Nu har jag beställt denna underbara klänning från stylebystars. Föll för den direkt! Den ska jag inviga på gotland, gud vad jag längtar! 

Godmorgon!

Nu sitter jag här på jobbet och väntar på att klockan ska bli tolv, det är då jag börjar. Jag hade min körlektion kl 9.00 - 9.45 det är därför jag är här så tidigt, om jag hade åkt hem hade jag bara hunnit vara hemma i en halvtimme så då kan jag lika gärna sitta här istället. Har precis köpt ett badlakan på hemtex, det var 50% (som vanligt) så det blev väldigt billigt. Ja, jag vet att jag inte skulle göra av med några pengar den här veckan men jag håller faktiskt min budget så det var okej. Jätte härlig och mysig är den iallafall och det behövs alltid ett fint badlakan. Fick precis ett mail från gojane, de har skickat mina skor nu. Jag längtar tills de är här hos mig, hoppas de kommer nästa vecka iallafall. Då hade jag varit glad!


.
Den mörklila köpte jag

Lite bilder från i lördags




Bag in da box


Rätt rolig låt det här.

Jaha, tack...

Igår fick jag en rätt rolig komplimang av en kund på jobbet när jag stod i kassan. Hon höll nämligen på och fifflade med nåt i sin väska och så tittar hon upp och frågar om jag redan hade dragit hennes kort och lagt kläderna i påsen. Jag svarade att jag hade gjort det och då säger hon "Aa men gud vad bra, sådant där tycker jag om, när det går snabbt. Det är så jobbigt när de i kassan står och tittar på när korven kokar.. (antar att det skulle vara någon form av en metafor).." Mitt svar blir tack och så börjar jag små skratta lite.. Hon fortsätter att prata lite om att det kan ta en sådan tid ibland och sedan går hon. Det är alltid roligt med lite uppskattning från kunder på jobbet.


RSS 0.91