Halva priset på rea priset.

Imorgon börjar vi med halva reapriset, + att jag får min personalrabatt.. Det blir ju nästan gratis :D ! Så imorgon blire shopping för min del! Jag och Frida åkte ju till Sthml igår för att shoppa men jag hittade verkligen ingenting. Så imorgon ska jag ta igen det :D ! Till ett mycket bra pris :P

Long time no seen

Var hur längesen som helst som jag skrev här. Men som jag skrivit tidigare så jobbar jag konstant och när jag väl är ledig så är jag så trött att jag inte orkar skriva nåt :P.. Har iofs inget att skriva om heller, med tanke på att mitt liv är jobb, jobb, jobb och åter jobb :P .. Men det är skoj faktiskt, det är det :)! Under dessa veckor har det blivit lite festande så jag tänkte lägga upp lite bilder på det iallafall :)

Helena fyllde 20 år den 13 juli och då hade hon först party och sedan blev det utgång på Birger Jarl. Här kommer bilder från kvällen:




Förra lördagen den 21:a juli var det räkfrossa kväll hemma hos Clarii. Det var jag, Christina och Clara som mumsade räkor och drack vitt vin :) .. Efter att vi ätit upp maten blev alla tre partysugna så vi begav oss till seven. Helt impuls. Men det var skoj :) ! Det var dock väldigt lite folk där men så är det väl veckan innan löning. Har tyvärr ingen bild från det men det var skoj :)

I onsdags den 25:e åkte jag förbi Elaine på kvällen, vi drack lite vin och sedan begav vi oss till Bj med Sara och Mia. Men efter en halvtimme på bj så bestämde vi oss för att dra vidare till seven. Det var gratis inträde + halva priset i baren vilket var mycket lockande :) ! Det var en riktigt rolig kväll faktiskt  med helt sjukt mycket folk!
image215

I fredags den 27:e partade vi igen. Den här gången var dett alla tjejerna (förutom Åsa) + Magnus och Shakho. Det var en riktigt rolig förfest och en ännu roligare utgång :).. En riktigt lyckad kväll med andra ord.. Det blev dock ca 5 timmars sömn för mig denna natt, började jobba kl 11 :(.. Men det var det värt :)! Här kommer bilder från den kvällen:



Ja nu har jag uppdaterat lite. Skrev rätt osammanhängande till bilderna men det bjuder jag på ;)

Farfar har gift sig!

image208
De har varit tillsammans i ca 20 år och nu bestämde de sig för att gifta sig.. Det är lite gulligt :) ! Synd bara att kortet blev så suddigt, tog det med mobilen. Grattis till dem iaf :)

RSS 0.91