Min bäste vän Christina.


Jag kommer sakna henne så mycket när hon har flyttat.

Inte roligt

Ush vad min blogg har blivit tråkig inser jag nu. Inte alls intressant eller ens roliga bilder att titta på. Nej får försöka att ändra på detta. Gör det imorn. Kanske.


Inte riktigt min smak det där.

Sitter här i min ensamhet, Magnus är på någon födelsedagsfest/förfest får se om han drar ut. Ikväll har jag varit hemma hos Helena och ätit räkor och tittat på Melodifestivalen. Åsa, Mia och Sofia var också med och umgicks. Jag är inte helt nöjd med vinnaren av Melodifestivalen men men så är det, man hör inte riktigt vad hon sjunger. Nej jag ville att EMD skulle vinna fasktiskt och jag vet att det är många som tycker att de inte är bra men det struntar jag i...

Imorn ska jag och Magnus hjälpa mamma att flytta hela dagen, hon skulle göra någon pastasallad till oss imorn som belöning. Mums! Sedan ska jag försöka att göra klart mitt personliga brev så jag kan skicka iväg det helst på måndag. Jag vill ha det gjort så jag slipper tänka på det. 

Nej nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, borsta mina tänder och gå och lägga mig. Godnatt!  


Min fredag

Var sålart uppe på lagret hela långa dagen, jag fick även sällskap av Christina där uppe de två sista timmarna. Hon hjälpte mig att galga också, hon är riktigt snäll den där Christ. Efter jobbet gick vi till Forno Romano eller vad det heter och delade på en pizza, det var mumsigt. Vi satt där rätt länge och hade så roligt som bara vi kan ha det. Humorn som vi har tillsammans kan inte alla förstå sig på men det spelar ingen roll. Vi pratade lite om att hon kanske kommer börja prata som Victoria Silvstedt nu när hon flyttar till San Diego, kanske redan i sommar? Nej så blir det nog inte.

På kvällen var jag hemma med Magnus, vi tittade på någon film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men den var lite läskig, trodde dock att den skulle vara läskigare eftersom magnus sa att man skulle få mardrömmar en vecka efteråt. Riktigt så läskig var den inte. Vi åt massa godis och bara myste!

Torsdag

Jag tog mig till jobbet idag fast jag egentligen kanske borde ha varit hemma med tanke på foten. Det tog sin lilla tid att ta gå, jag kände mig verkligen som en gammal tant när jag haltade mig framåt i slow motion. Iallafall när jag kom fram var det morgonmöte, det var intressant och vi fick se jätte fina bilder på de kläder och teman vi kommer få in i vår och sommar. Det börjar mer och mer kännas som ett modeföretag som de faktiskt strävar efter att bli.

Resten av dagen fick jag sitta uppe på lagret på ett bord och galga, det gick faktiskt bra. Jag satt helt rakt med benen istället för att stå på golvet och stödja den vrickade foten på den andra foten som jag gjorde från början. Det gick inte så bra för den "friska" foten blev helt bortdommnad då det var då jag bestämde mig för att sätta mig ner. 

Helena kom förbi mig en sväng också, hon hade varit hos frisören och klippt och färgat håret. Det blev en liten överraskning, hon hade nämligen klippt kort så att det nu når ner till axlarna och färgat håret brunt. Super fint blev det men samtidigt väldigt ovant att se hon har alltid haft långt och blondt hår. 

Ikväll har jag mest legat i sängen och vilat, jag hoppas hoppas att foten är bättre imorn. Jag är typ klar med mitt personliga brev nu också, ska bara kolla igenom det någon gång till och kanske be någon annan titta på det. 

Nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött. Imorgon är det fredag och jag är ledig i helgen, det blir alltså en riktig helg. Aja godnatt!

 

Sitter nu med vrickad fot.

Just ja jag glömde nämna en detalj från min dag. För ungefär två timmar sedan skulle jag bege mig till gymmet för att gå på ett pass med Sandra, den började halv 7. När klockan var tio över 6 sprang jag som en galning till bussen för att jag skulle hinna i tid, men eftersom det är så halt på vägen ute nu så halkade jag ju såklart och vrickade foten. Jag låg på marken och kunde inte ta mig upp, självklart hände detta vid ett övergångsställe och jag skyller faktiskt en hel del på den bilisten som vägrade stanna så jag fick springa fortare för att jag skulle hinna över vägen. Jävel! Det blev en del svordomar och jag struntade fullständigt i att bilen ville åka. Jag hade tur att Magnus var med så han kunde hjälpa mig upp från marken och sedan haltade jag hemåt. Det är så irriterande jag ville verkligen träna men det går ju inte. Hoppas att det blir bättre till imorn så jag iallafall kan jobba.

Min dag

Det här inlägget kommer inte bli så roligt men jag skriver ändå för ni (mina vänner) säger att ni tycker om att läsa. Hela dagen har jag spenderat på jobbet, jag och Sandra var den mesta av tiden uppe på lagret och galgade. De första två timmarna var vi nere i butiken och hjälpte till sedan var det lunch och efter det  gick vi äntligen upp till vårt kära lager. Just nu är det väldigt skönt att vara där uppe med tanke på att det är helt kaos i butiken, på lagret är det lugnt och tyst och tiden går som sagt jätte fort när man galgar.

Efter jobbet gick jag förbi Pernilla en snabbis på Joy (hon jobbar där nu), och pratade av mig lite. Eller det var nog hon som mest pratade, hon är så rolig! Det är tråkigt att vi inte jobbar tillsammans längre, vi är ett sånt bra team ju. Tänk vad bra det skulle vara om hon och jag fick en anställning i samma butik, det hade varit perfekt. Vi har en favorit butikschef och en favorit dekoratör som vi skulle vilja ha med i vårt team till detta också, det skulle bli så bra. Kanske den bästa butiken. Iallafall enligt oss. Vi måste bara hitta någon att sälja in vår idé till.


En sak i taget.

Har äntligen tagit tag i mitt personliga brev lite grann till mina två utbildningar som jag tänkte söka till hösten. Jag vet vad jag vill ha med i brevet men det är så svårt att få till det bra utan att det låter som att man tycker att man är världens bästa person. Samtidigt är det så ovant att skriva ett personligt brev till en utbildning istället för till ett jobb, det blir ändå ett lite annorlunda sätt att skriva på.

Nej nu ska jag sova ska upp med tuppen imorgon. God natt!

Det här galgade vi idag och imorn blir det mer...


Det ser ut som mindre kläder på bilden än vad det är i verkligheten..

Är sjukt trött.

Herregud vilken träningsvärk jag har i magen och armarna från igår! Tänkte faktiskt träna idag också men det känns inte så bra när man knappt kan röra sig. Det får bli imorgon istället, jag och Sandra ska gå på ett pass halv sju imorgon kväll tänkte vi så jag vilar min kropp tills dess.

Min dag har gått till att galga, galga, galga och åter galga på jobbet. Jag fick sällskap av Sandra, det blir alltid roligare när man är två. Dagen går så himla snabbt när man håller till där uppe på lagret om dagarna, helt plötsligt är klockan fem och man får bege sig hemåt.

Ännu en ny vecka..

Det har varit en bra start på denna vecka för mig, även om det är helt kaos pga ombyggnad så är det konstigt nog väldigt roligt att jobba i det. Jag är en sådan person som tycker om när det hela tiden händer saker och när man känner att man hunnit med super mycket på jobbet. Samtidigt som det kommer kännas underbart när butiken är helt klar!

Just nu kommer det super mycket varor till lagret och vi vill såklart ha det mesta galgat innan dekoratörerna kommer till oss nästa vecka, det blir smidigast så. Därför har jag varit uppe på lagret och galgat massor av kläder hela dagen, kommer även vara där imorgon och galga som en galning. Jag slutade klockan fem idag och då träffade jag Christina en snabbis, hon var på gränby för att hämta ut penicillin på apoteket, stackarn har blivit jätte förkyld. Jobbigt när man jobbar på dagis som hon gör, barnen är sjuka hela tiden så det är lätt att man blir smittad.

Iallafall, senare på kvällen följde jag med Sofia till friskis och svettis på ett pass. Jag är väldigt glad att jag tog mig ork och gick dit, det var lite svårt dock att hänga med i stegen men jag kom in i det rätt bra. Pass är ju så mycket värdare att gå på än att gå själv runt i gymmet bland alla spännisar. Det känns verkligen i kroppen efteråt, älskar det.

Nu sitter jag i sängen och tittar lite smått på Raw, tycker inte att det är så jätte bra faktiskt. Tänkte gå och lägga mig snart ska jobba imorgon klockan nio.


Godnatt


Ska sussa nu hade jag tänkt mig, börjar klockan nio imorgon. Förresten så är jag riktigt sugen på att skaffa mig en liten kattunge, har varit det ett tag nu. Är det någon som har en till mig?

Äntligen!!

Nu har jag internet igen! Det har varit borta i ca två veckor för mig så det är därför jag inte skrivit några inlägg här. Min dator slutade helt plötsligt att reagera när jag satt in mitt mobila bredband och ingen har vetat hur jag skulle fixa det, har ringt runt som en galning.. Men som tur är har jag en hacker till pojkvän så nu är allt löst.   

RSS 0.91