Young folks


Jag älskar den här låten, jag blir helt glad av den.

Jag ska ta körkort..

Nu har jag bestämt att jag ska skjuta upp ett år med att börja plugga. Jag ska istället ta tag i körkortet det här året och söka jobb såklart. Det känns som att jag bara kommer dra ut på körkortet om jag börjar plugga nu, det är ju en 3 årig utbildning så jag kommer vara tvungen att ta ett lån då. Vilket sedan kommer resultera i att jag står med ett lån som ska avbetalas och inga sparade pengar alls när jag är klar, då kommer jag säkert inte vara så sugen alls på att ta körkort på en gång. Jag har besämt att det är bäst att passa på nu när jag lagt undan pengar och inte har fast jobb, det är rätt tillfälle helt enkelt.

Jag har redan lärt mig nästan alla skyltar :) och ska idag göra en synundersökning så jag kan skicka iväg körkortstillstånd papprerna. Sedan blir det bokning av en intensivkurs här i Uppsala, förhoppningsvis blir den nu i maj. Det känns så skönt att jag äntligen tar tag i det här.


Kina och bio.

I lördags firade jag och Magnus vår 3-års dag, det var mysigt. Vi firade ju lite i onsdags då vi egentligen fyllde år, Magnus kom med 3 stora röda rosor som var jätte fina och sedan åt vi efterätt på santorinis uteservering. Så nu var det min tur att bjuda lite. Först gick vi och åt på kina, vi hamnar alltid där. Självklart blev det buffe och det är ju aldrig fel. Sedan blev det bio vilket inte alls var planerat, men det kändes tråkigt att gå hem efter vi ätit. Vi tittade på "21", jag trodde att den skulle vara dålig men den var faktiskt jätte bra. Det var en riktigt bra kväll :)

image413

Hej hej, hemskt mycket hej.

Denna dag började med att jag åkte hem till Helena vid 12 tiden där blev jag bjuden på lunch. Vi åt lax, räkor, ris och massa grönsaker. Det var jätte mumsigt! Efter två två timmars tittande på tv bestämde vi att vi skulle åka ner på stan. Vi satte oss vid ån och åt en varsin glass (har blivit standard denna vecka), jag mår så bra när det är såhär fint väder! Måste bara nämna att min betalning av glassen bestod nästan enbart av femtiöringar, det var verkligen mina sista pengar som jag skrapat ihop från väskan. Jag har aldrig varit såhär pank innan löning förut men som tur är kommer lönen in på kontot imorgon. Så himla skönt!

Nu sitter jag hemma hos Magnus vid min dator och han sitter vid sin, riktigt socialt. Snart ska han tvinga mig att klippa hans hår, är lite orolig över hur resultatet kommer bli. Men men han får skylla sig själv :)

Från blondin till brunett.


image412
Igår färgade jag min systers hår, och såhär blev resultatet. Jag trodde att det skulle bli jätte fläckigt men som tur var blev det inte det, utan det blev rätt bra. Jag tycker att hon passar bäst i brunt hår. Det är inte jag som har valt bilderna, det är posaren som gjort detta.

Grattis till oss.

Idag är det min och Magnus 3 års dag, det är helt sjukt vad fort det går. Vi har verkligen varit med om upp- och nedgångar i vårt förhållande, speciellt under det senaste året. Men vi har klarat det och jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu, jag älskar dig mer än någonsin älskling.

image410


Våren är här!

Igår var jag som sagt hemma hos Sofia och hälsade på henne och hennes kattunge Ceasar. Han var jätte söt och riktigt busig. Det var jag, Helena, Sara och Mia som kom förbi henne. Först satt vi hemma hos henne i nån timme och sedan drog Sara och Mia hem. Då åkte jag, Helena och Sofia ner på stan. Tanken var att vi skulle köpa en varsin glass och sitta vid åkanten eftersom det hade varit så fint väder på dagen och så. Men när vi väl var nere på stan var det lite kyligt så glassen lockade inte lika mycket, iallafall inte utomhus. Vi åkte därför till 4 mackarna där jag åt en vanlij och hallon paj och Helena åt en glass.. Det var mysigt det med på sitt egna lilla sätt.

Idag har jag varit alldeles ensam hemma hos Magnus, hans utbildning för att bli lastare började idag så det var där han höll hus. Det är ett riktigt projekt för att börja jobba där, först ska han gå en utbildning i 7 dagar sedan skall han praktisera ett tag (med lön) och efter det börjar han jobba där. Jobbigt men det är säkert bra. Medans han har varit duktig har jag bara legat på balkongen och solat hela dagen. Så himla skönt! Resultatet blev dock inte så bra som jag ville att det skulle bli, jag blev bara lite röd i ansiktet och på bröstet. Förhoppningsvis blir det solning för min del imorgon också, om vädret tillåter det vill säga. Då kanske jag blir lite brun. Jag hoppas verkligen att det här såhär fint väder på sista april det vore så perfekt. 

image408

Helgen.

Den här helgen har varit riktigt lugn och skön. I fredags var jag hemma hos Frida och tittade på film och åt massa gott. Filmen vi tittade på hette "The heartbreak kid" med Ben stiller och Malin Åkerman, den var riktigt rolig faktiskt. Efter att vi tittat på filmen gick jag hem och sov, jag somnade dock inte helt förrän halv 4 vilket inte var så kul.

image406

Igår var jag först ut på en promenad med Helena på förmiddagen, jag kände verkligen att jag behövde det efter gårdagens ätande. Sedan gick jag hem och gjorde iordning mig och åkte sedan hem till Magnus. Först tänkte vi gå på bio på kvällen men eftersom vi inte kunde komma överens om vilken film vi skulle se så blev det tacoos kväll framför tvn istället. Det var ett bra val faktiskt :).. Riktigt gott och mysigt var det.

Idag vaknade jag halv 1, vi var vakna till 4 igår för jag satt och tittade på Debatt på svt:s hemsida. Det handlade om Engla mordet den här gången och det var väldigt intressant att lyssna på alla åsikter. Det var riktigt varmt och skönt ute idag, så jag och Magnus tog oss en promenad till skopunkten. Där köpte jag ett par nya skor, jag kände att det var dags nu efter att jag gått och svettats i mina stövlar i en veckas tid. Nu sitter jag här framför datorn och väntar på att Helena ska komma och hämta upp mig. Vi skall hem till Sofia ikväll, hon har skaffat sig en liten kattunge så det skall bli kul att se den och henne :).. Nej nu måste jag klä på mig.. Kanske blir ett inlägg snart igen vem vet.
image407
Här är skorna jag köpte idag :)

The OC - Hallelujah


Zombie.

Just nu känns det som att det enda jag gör och vill göra är att sova. All ork är som bortblåst.


Bilder från Fridas 20 års kalas.



Ähh orkar inte lägga upp mer bilder. Det här får duga.

Snart så..

Nu är det bara 1 timme kvar tills jag får åka hem! Jag är så himla trött så kommer nog somna på bussen påväg hem. Nu kanske man tror att jag skulle vara trött för att jag har haft så mycket att göra i butiken men nej så är det inte. Det har varit cirka 10 pers här inne varav att en köpte en tröja på rean. Storförsälning! De andra personerna verkar mest gå in här för att vänta på sin buss, det är nämligen en busshållsplats här utanför. Lite otrevligt men jag förstår dem det är ju iskallt ute. 

Min trötthet kommer ifrån att jag suttit vid datorn i alla dessa timmar. Jag börjar se suddigt och har ont i huvudet. Musiken här inne har en stor påverkan också, det är riktigt skumm musik. Men man ska inte klaga, jag hade nog ändå bara suttit vid datorn om jag varit hemma idag. Är helt pank just nu så jag kan inte göra någonting vilket är väldigt frustrerande. 

Ikväll blir det tacoos och filmkväll hemma hos Frida. Det ska bli riktigt mysigt och gott. Det är tanken på det som gjort att jag klarat denna dag :)

Jag vill nu!

Det vore så himla härligt att åka utomlands nu. Jag vill verkligen bort från tråkiga Sverige och istället ligga på en strand och bara njuta av det härliga vädret. Jag vill nu nu nu ! Om det är någon som vill åka, säg bara till så följer jag med!

image398

Tjabaloba!

Idag ska jag sitta i den ensamma butiken hela dagen. Vet inte riktigt hur jag ska stå ut, jag är ju van med att det alltid är kunder i butiken och att det alltid finns saker att göra på mitt andra jobb. Så är det inte här kan jag säga. Har föresten inte jobbat på mitt andra jobb på över en vecka nu, det känns jätte konstigt och tråkigt. 

 Ajaaa kanske blir fler inlägg sen.

Matematik är inte min grej.

Nu har jag äntligen tagit tag i mitt mattepluggande och efter mina första tal har jag redan insett att jag är sämst. Det är inte roligt alls, just nu känns det som att jag aldrig kommer klara det. Jag kommer sluta som en långavlönad person utan någon utbildning alls.

Blää! Nej men jag måste klara det här, det kan inte vara så svårt egentligen det handlar bara om att jag måste hitta någon som är bra på att förklara för mig så jag förstår hur det funkar. Jag måste klara det så är det bara.

image397

Lördagen.

Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Har verkligen blivit jätte dålig på att uppdatera min blogg, ska försöka bli bättre på detta. I lördags var jag ut med Christina på people, det började riktigt segt på en förfest som mest gick ut på att folk antingen satt vid en dator eller stod och sminkade sig i 3 timmar. Detta gjorde oss inte så speciellt på festhumör men vi gav inte upp. Iallafall, när vi kommit in på people träffade vi Magnus, Shivan och  Frida. Jag blev genast på bra humör när Frida satte igång med sina imitationer på det komiska folket där inne. Om man ska gå ut nykter ska man gå till People, där finns det alltid någon/några som kan roa en utan att de är medvetna om det själva.

image392
Jag ser ut som en bebis på den här bilden, speciellt med det där korta håret i pannan.

RSS 0.91