Är glad för din skull!

Jag har lite smått panik över att jag måste skriva ett skit bra cv och personligt brev till ett jobb som jag tänker söka. Läste precic Christinas och det var verkligen grymt bra, och vet ni? Hon och jag söker samma jobb och hon ska på intervju imorn. Som tur är så är det mer än en tjänst som de söker så jag kanske har en chans, jag är jätte glad för Christinas skull men har lite smått ångest över att mitt är så dåligt jämfört med henne. Har jag ens en chans liksom?  Det hade varit sjukt kul om vi skulle jobba på samma ställe. Men vi får ta en sak i taget. Lycka till Christ!

Oj oj nu blev det hur osammanhängade som helst men men så får det vara!

Funny Games


Här är trailern på filmen som jag och Christina såg igår. Den var riktigt skum men på samma gång tyckte jag att den var väldigt bra gjord. Det var väldigt långa scener vilket gjorde att jag och Christina mest satt och gissade om vad som skulle hända. Vi kom på rätt bra teorier, och en del stämde. Om man är som mig och tycker om psycho filmer borde man faktiskt se den här.

Jag har inget liv.

Jag känner mig helt slutkörd, sitter och kämpar med att hålla ögonen öppna. Jag tror att jag får gå och lägga mig tidigt ikväll om jag ska orka jobba imorgon. Tänkte iallafall att jag skulle berätta vad jag har gjort i helgen.

I fredags jobbade jag till kl 7 efter det följde jag med Magnus till gillet och tittade på en modevisning. Vi tittade på det i kanske fem minuter sedan drog vi till platina, där träffade vi hans kusin och farbror. Jag blev rätt full trots att jag knappt drack något, men sådär kan det bli ibland. Magnus satte mig i en taxi så jag var hemma rätt tidigt.

Igår jobbade jag också, men i gränby. Det var jätte länge sen och det var roligt att träffa de som jobbade. Lite jobbigt var det dock när kunder kom och frågade om en del plagg, för jag hade ingen som helst aning vart de var. Har ju jobbat i forum och där är det bara rea plagg så allt var nytt för mig i butiken. Men det gick rätt bra ändå.. Efter jobbet träffade jag Christina, vi gick och åt kebab på Jalla, det var mumsigt. Sedan gick vi och hyrde film och köpte massa godis och åkte hem till henne. Jag hade inte varit hos henne sedan hennes familj och hon flyttat till deras nya hus, vilket är rätt nyligen. Jätte fint var det verkligen, de hade bubbel badkar och bastu. Riktigt lyxigt :).. Vi tittade på filmen som vi hyrt "Funny games" och sedan åkte jag hem.

Idag har jag också jobbat men idag var det boländerna, roligt att träffa dem med. Jag passade även på att köpa smink och så eftersom man får rabatt. Jag ska ju försöka vara ekonomisk den här månaden eftersom jag ska bo själv nu. Tänkte vara duktig och storhandla också, det känns som att det blir lättast så. Magnus kom och hämtade mig efter jobbet, planen var att vi skulle titta på Ikea och jag skulle köpa lakan och så. Men hans pappa behövde bilen igen för att han skulle skjutsa Magnus faster till centralstationen så det blev ingen shopping för mig. Förhoppningsvis kan vi göra det på tisdag då jag är ledig istället. Nu sitter jag här och är som sagt sjukt trött. Vi kanske skulle ta en sväng ut med bilen men får se om jag hinner somna innnan dess.

Så är det.

Något som jag precis kom att tänka på är att jag är sjukt mörkrädd. Lite sådär pinsamt mörkrädd, när jag går på toaletten på natten tex måste jag springa till sängen. Jag försöker verkligen att vara lugn och gå men min kropp total vägrar. Det är ungefär som en tvångstanke, lite knäppt men så är det. Undrar hur jag ska klara av att sova helt själv i en lägenhet.













En helt vanlig dag.

Idag har det gått bra på jobbet, vi sålde sjukt bra. Vilket man egentligen kan räkna med när det är löning men ändå, det är alltid lika kul när vi säljer. Ett plus är ju att tiden går hur snabbt som helst då. Så det känns bra. Helena kom in och handlade lite av mig också, man kan faktiskt hitta några guldkorn om man orkar leta. Annars har det inte hänt något mer idag, har tittat på Idol med Magnus och sedan har jag tittat runt efter handdukar och påslakan på internet. Ska nog åka till jysk och titta i helgen också, ett tips från Frida :)..

Nu ska jag försöka sova.. Det är en lång dag imorgon. Godnatt!


Det går bra nu :)

Vill ni veta en sak mina kära vänner, jag ska flytta! Sofia ska flytta hem till sin kille och hon vill inte sälja sin lägenhet utan hyra ut den i andra hand, till mig! Jag flyttar redan nästa helg, gud vad jag längtar. Det blir perfekt för oss båda, vi ska ha en test period fram till jul först har vi bestämt och se hur vi båda känner. Just nu känns det skit bra och jag har redan varit inne på ikeas hemsida och runt lite.

Blev ännu gladare nu när jag var inne och tittade på min lön, det var mer än vad jag räknat med. Ska dock leva på den i två månader eftersom jag jobbat 6 dagar den här månaden men med den här lönen kommer det nog gå galant.


Jag tycker inte om dig.

Just nu är jag så sjukt irriterad på en person, jag vill inte vara det men hon gör det omöjligt för mig. Jag tycker inte om folk som tror att de är bäst och kan allt och sedan blir det ändå bara kaos av allt, utan att de själva märker det. Just så är denna person. Nej blää! Jag får försöka att hålla mig borta från henne och tänka på annat.


Oh noo!

Skulle precis sätta in bilderna från Mallorca på datorn eftersom en del tjatar om det, men jag hittar inte usb sladden. Har nog letat överallt, så irriterande! Får hoppas att jag hittar den imorgon så jag kan visa er hur vi haft det :)  

Hemma!

Är hemma från mitt besök hos farmor och farfar nu. Det har varit kul att träffa dem, och farmor blev jätte glad när hon fick se mig.  Kvällen då Magnus kom dit gick vi på bio, Tropic Thunder hette filmen. Jätte rolig! Jag hade inte sett någon trailer om den eller nånting men hört av Christina att den skulle vara bra så jag hade ingen aning om vad den handlade om. Så det var bra att den var rolig.

Igår blev vi bjudna på lunch av farfar på stan, 4kök hette det och de serverade husmanskost. De har 4 olika rätter för varje dag som de serverar, man fick verkligen en känsla av att man var i en skolmatsal. Just för att man fick ställa sig i kö med sin bricka och få den serverad på en tallrik. Gott och mysigt var det. Efter det gick jag och Magnus på stan och farfar åkte hem. Jag köpte två koftor som jag egentligen inte hade råd med men de var riktigt fina så jag kunde inte låta bli. Jag köpte även två dataspel så vi skulle ha något att göra på kvällen, CSI och Da Vinci koden blev det och hittills har jag tyckt om dem. CSI är nästan exakt som det är i serien så det blir rätt verkligt när man spelar det.  Ska fortsätta med det lite senare ikväll.


Idag gjorde vi inte så mycket förutom att vi åkte iväg och handlade mat. Vi passade då på att hämta ut tågbiljetterna som vi bokat från internet. När jag var påväg ut till bilen såg Magnus att det stod Uppsala - Norrköping på biljetterna. Självklart hade jag bokat fel vi skulle ju åka från Norrköping inte till, men det gick att lösa som tur var behövde bara lägga till 14 kronor. Det var verkligen tur att vi gick dit innan, annars vet man inte hur det hade gått. 

Aa nu sitter man här efter en tretimmars tågresa vid datorn och ska jobba imorgon.. Tillbaka till verkligheten då.


T.I. & Rihanna - Whatever You Like & Live Your Life VMA 2008


Rihanna är så sjukt grym. Hon står verkligen ut och är verkligen egen. Älskar det. Tänk om jag var så cool ;)

Nu är jag i Norrköping!

Igår började min dag med att jag jobbade i forum igen, det är alltid de otrevligaste och konstigaste personer som kommer när det är rea. Man har verkligen slutat att bli förvånad över hur folk beter sig. Men men så är det.. Efter jobbet åkte jag till sävja för att möta Helena, Åsa och Sara. Vi hade en tjejkväll med pizza, godis, chips, läsk och vindruvor. Man ångrade verkligen att man tryckt i sig allt efteråt men det var ju gott så man kunde inte låta bli. Vi tittade på hål i väggen eller vad det heter, lite skumt program men underhållande.

När alla skulle hem åkte jag ner till stan till Escobar för att träffa Clara, hennes vänner och Christina. Det var Christina och två till av hennes kompisar som hade bjudit dit folk så jag kände att jag skulle ställa upp. Det var inte fullt med folk men det funkade jag var ändå inte på värsta partyhumöret så för mig spelade det ingen roll. Jag åkte hem med halv tre bussen och skulle upp kl 9 imorse så jag fick inte mycket sömn inatt.

Nu sitter jag i Norrköping hemma hos Farfar, åkte dit idag efter jobbet. Ska vara här tills på tisdag så det blir en snabb visit. Imorgon kommer Magnus vilket jag verkligen ser fram emot. Innan han kommer ska jag och farfar och min farbror förbi min farmor. Hon är jätte sjuk så vi ska komma förbi och överraska henne med mat och så. Det ska bli mysigt, hoppas hon blir glad vilket jag nog tror.

Nu ska jag titta på Lilja 4-ever tycker inte om den filmen, den är så hemsk. Men tyvärr har jag inte så mycket till val för jag fattar inte hur man byter så man kommer till tv1000 kanalerna.. Känner mig helt oteknisk.


Hej på er!

Nu är jag tillbaka! Det var ett tag sedan jag skrev men jag tappade totalt lusten till att skriva här, delvis på grund av att det har gått lite upp och ner i mitt liv. Mest ner men nu ska vi inte vara negativa, man ska le och se framåt. 

Idag har jag först jobbat i forum, måste passa på att skriva att jag saknar gränby väldigt mycket. Det är så tråkigt att det inte finns några tider där, det är ju där jag trivs bäst men men så är det..  Efter jobbet träffade jag min vän Christina. Vi gick först och fikade på Waynes coffee där vi åt den goda ceasar salladen, efter det gick vi på bio. Vi såg Get smart och den var bra, Christina satt och skrattade under hela filmen. Men det var inte den roligaste filmen hon sett vilket får mig att undra hur mycket mer man kan skratta åt en film? Går det ens? Det är alltid lika underbart att umgås med henne, hon får en alltid på bra humör vilket gör mig glad. Jag tycker om personer som lyser upp ens tillvaro och det gör hon verkligen, iallafall min. Nej nu ska jag gå och sova. Det kanske kommer ett litet inlägg imorn.


Christina och jag på studenten. Älskar den här bilden, den symboliserar vår vänskap så himla bra.

RSS 0.91