God Jul

Är helt slut i huvudet nu efter flera dagar med kaos i butiken... Vi har sålt super bra den här veckan! Ska bli riktigt skönt att vila ut i två dagar nu iallafall, det behövs. Idag köpte jag mina sista julklappar också så nu är det bara att slå in alla ikväll. De är så mysigt när man sitter och slår in sina julklappar kvällen innan julafton, kanske dricker varm choklad och äter pepparkakor. Det ser jag fram emot..

Nej nu ska jag hem till Magnus och fixa detta...


Bilder från i fredags





Här är lite bilder från Saras födelsedags party i fredags. Jag lånade dessa av Åsa och Frida, hade inte med mig min kamera.

Första julklappen..


Idag när jag kom till jobbet fick jag den här julklappen av Marianne. Hon är så gullig! Det var mer godis i skålen från början, har ätit en del nu när jag suttit vid datorn..


Robyn ft. Snoop Dogg - Bum Like You (Remix 2008)


Den här låten är grymt bra..

Jag och Magnus på Birger Jarl


Här är en bild på mig och Magnus från i fredags, gulligt. Tänkte ta lite bilder från i fredags från Fridas blogg och lägga upp här snart.

Dan före dan före dopparedan

Nu är det bara två dagar kvar till julafton, tiden går så sjukt fort. Jag är inte helt klar med julklapparna än men ska köpa det mesta på Lindex imorn när jag jobbar, det blir lättast så.. Jag har iallafall fullt koll på vad jag ska köpa så att jag känner mig lugn. Det märks verkligen att det blir mer och mer folk ju mer vi närmar oss julafton i butiken, det var tillochmed lång kö kvart i nio innan vi skulle stänga idag. Det kan nog vara så att det kommer vara lika mycket folk imorn, hoppas.

Idag köpte jag en julklapp till mig själv, ett par nya jeans. Köpte exakt likadana som jag redan har men jag tycker ju att de är bra så det känns värt. Det knäppa är att jag köpte samma storlek som de jag hade sedan tidigare och nu får jag inte på mig de nya? Ska testa imorgon igen på morgonen, man är ju som smalast då.


Brandlarm

Idag gick brandlarmet i hela Gränby centrum, vi fick utrymma butiken och bege oss ut i kylan. Det gick väldigt smidigt, butiken blev tom rätt fort. Sandra stod i kassan då och hörde inte riktigt vad de sa i högtalaren, så hon frågade en kvinna som stod kvar i kön:

Hörde du vad de sa i högtalaren?
Aa, de sa att vi skulle utrymma lokalerna och undvika att ta hissarna
Jaha, då ska vi nog göra det

Jag tycker att det var lite komiskt, med tanke på att hon stod kvar i kön och väntade på att få handla.


Lite bilder.


Hittade lite bilder på datorn från när Elaine var här på besök..

Inte bra.

Jag kan bli så trött ibland på folk som inte kan glädjas åt andra. Istället tänker de bara på vad de själva inte får..


Någon var kissnödig..

Ibland händer det att konstigt nog att någon uträttar sina ärenden i våra provrum. Idag hände det igen, den här gången var det någon som kissat på ett par av våra jeans.. Härligt! Det måste ju vara någon som är sjuk eller ett barn som gjort detta. Får vi hoppas.

Supersöta babykläder på Lindex




Vi galgade upp dessa supersöta babykläder igår. Om jag hade en liten bebis hade jag köpt dessa på en gång.

sola sola sola


Nu ska jag iväg och sola tänkte jag. Mitt mål är att jag ska bli brun. Min kropp har dock en tendens att den knappt tar åt sig något när jag solar i solarium, måste sola 10 ggr ungefär för att det ska märkas och då blir jag gråbrun. Det här blir den tredje gången och det syns iofs lite grann nu med tanke på hur blek jag var innan.

Stadsmissionenjul.se



Den här reklamen som
stadsmissionen använder sig av är riktigt bra tycker jag. De når verkligen ut med sitt budskap, vilket är att  jag genast vill skänka pengar till dem när jag ser detta. Den jag fastnar mest för är pojkens skylt, just för att jag mår så dåligt när barn inte har det bra.

En vecka kvar

Idag är det bara en vecka kvar till julafton. Jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra då. Tror nog att det blir så att jag är med Mamma och Johanna m.fl först på förmiddagen och sedan med Magnus och hans familj på eftermiddagen. Jag har inte ens önskat mig något i julklapp iår, hoppas jag får något roligt ändå. Kanske massa pengar? Det hade jag uppskattat mycket..


Hej på er!

Vad svårt det var att gå upp imorse, ställde om alarmet hela tiden.Det ledde såklart till att jag fick rätt kort tid på mig att göra iordning mig på, men jag hann.. Skippade att tvätta håret och så men det hör inte hit, jag hann. Slutar klockan 18 idag också och efter det ska jag sola. Måste verkligen bli brun nu till fredag då Sara har sin födelsedags grej och efter det blir det utgång. Hoppas det blir skoj, måste hitta något att ha på mig också.

Ny design

Nu har jag ändrat min design som ni ser, är inte helt klar dock. Det konstiga är att alla mina upplagda youtube klipp inte syns längre, förstår inte varför.. Någon som vet varför det blir så? På Magnus dator kan man tydligen se mina youtube klipp, det kanske bara är på min dator som det inte går att se på.. Konstigt.

Linkin Park - Leave Out All The Rest


Sarah Jessica Parker Covet Pure Bloom


Jag fick ett prov på den här parfymen när jag köpte mina skor. Den luktar verkligen jätte gott, den har lite av en blommig och fruktig lukt. 

Mandarin, lila plommon, kokos vatten, luberase, bärnsten, iris, sandelträ och mysk är ingredienserna i Covet pure bloom.






Hejsan!

Tänkte passa på att skriva ett inlägg medans jag väntar på att min lunch blir värmd i mikron. Jag vaknade imorse av att min käre chef Marianne ringde och ville att jag skulle jobba, det ville jag ju såklart... Så nu sitter jag här, super mycket folk idag igen. Det börjar verkligen märkas att folk köper julklappar nu, det har ju varit så lugnt innan. Det är roligt när det är såhär tycker jag, är ingen person som tycker om att stå och hänga när jag jobbar.

Jag jobbar till 18 och sedan ska jag hem och inte göra något speciellt. Satt och knåpade på en ny jul design till bloggen igår men jag har råkat förstört den, så ska väl sitta och försöka fixa till den. Jag hoppas även att Magnus är kvar hos mig när jag kommer hem från jobbet, det är alltid roligare när man har sällskap. Nej nu ska jag äta..

Du är det bästa som finns ♥


Mina nya skor


De är sjukt snygga, men sanningen är den att de är snyggare i verkligheten. Det kan inte bli bättre.

Svenska hjältar

Jag sitter och tittar på Svenska hjältar på kanal 3 just nu.. Det är svårt att inte bli tagen av allas goda handlingar som gör att just de blir våra hjältar.


Vinnare - barnhjälte

Adam Ivarsson, 13, Gävle.

  I början av juli förr-förra året var Adam (då 11, nu 13) och hans lillebror ute och paddlade kanot söder om Sandviken.

Plötsligt hörde de en pojke som ropade på sin morfar vid vattnet.

65-åriga Karl-Erik hade dykt i från bryggan men skadat nacken och svimmat av. Han blev liggande på botten.

Adam fattade ett snabbt beslut. Han dök ner och fattade tag i Karl-Eriks armar och lyfte upp honom mot ytan.? Trots att Adam själv bara var 150 centimeter lång och en ganska smal pojke, lyckades han efter flera försök få upp Karl-Erik över vattenytan.

Tack vare Adams hjältemod gick mannens liv att rädda och i dag är 65-åringen nästan helt återställd.
 

Vinnare - medborgare

Tobias Andersson, 24, Oslo.

   En natt i mars i år var Tobias på väg hem från sitt jobb som kock i Oslo.

Då hör han Huda Omer Ali panikslaget ropa på hjälp från en brinnande lägenhet.

Tobias klättrar upp på balkongen och kastar sig in i den rökfyllda lägenheten. Han hämtar två barn och hissar ner dem genom fönstret till gatan.

Men 4-åriga Tariq är kvar inne i lägenheten.

Tobias tvekar inte utan ger sig in i röken igen. Han hör barnskrik och kryper i riktningen mot ljudet med endast sin mobiltelefon som ledljus.

Tobias sliter tag i det gråtande barnet och letar sig tillbaka ut.

Tack vare Tobias snabba och osjälviska insats klarade sig hela familjen undan med endast lindriga rökskador.


Vinnare - förebild

Therese Eriksson, 21, Stockholm.

  Therese växte upp med en psykiskt sjuk och alkoholiserad mamma.

Som barn skämdes hon för att berätta om sin verklighet, om mammans självmordsförsök och de tomma rödvinsflaskorna.

Men på gymnasiet ändras allt. Therese träffade en tjej i samma situation och för fyra år sedan startade de den ideella föreningen Maskrosbarn, en hemsida där barn till missbrukande eller psykiskt sjuka kan få stöd.

- Vi vill väcka hopp hos de glömda barnen, få dem att våga söka hjälp och förstå att de inte är ensamma, säger Therese.

Therese föreläser i skolor, på socialtjänster och svarar på hundratals mejl och telefonsamtal från barn som far illa hemma.


Jennifer Aniston i GQ Magazine


Jag hade inte tackat nej till att ha en sådan kropp när jag är i den åldern.. 

Lördag

Idag har jag jobbat i Boländerna, det var långa köer i kassorna hela dagen. Riktigt hektiskt. Jag trodde inte att det skulle vara det eftersom det är lucia. Trodde att folk skulle vara hemma och ta det lugnt med glögg, pepparkakor och lussebullar men så var inte fallet. Jag passade på att handla hårfärg och sådant eftersom man får sin fina personalrabatt, jag köper alltid för mycket onödigt bara för att det känns så billigt. Det är tur på det sättet att vi inte har kosmetik på Gränby.

Efter jobbet köpte jag de underbara skorna som jag skrev om innan. Jag insåg att de är sjukt höga när jag jämförde med de skor jag har sedan tidigare, får akta mig så jag inte bryter benen när jag använder dem. Det är nästan så att skulle vara värt det med sådana snygga skor på fötterna..

Vid halv 6 tiden träffade jag upp min syster på stan och vi åkte hem till mig. Vi har tittat på en Harry Potter film "Harry Potter och hemlighetens kammare" hette den som gick på 5an, har aldrig sett någon innan. Den var faktiskt bra, vill se fler av de filmerna. Sedan har vi mest tittat på tv och ätit gott. Hon ska sova här inatt, det är alltid lika trevligt med sällskap.

Fredag

Igår var jag och fikade med Helena och Åsa på Waynes coffe, drack en super stor chai-latte. Får aldrig nog. Vi satt och pratade massor vilket ledde till att vi satt där i 2 och en halv timme ungefär, mysigt. Mia kom förbi, hon hade varit och färgat sitt hår. Det blev en livlig diskussion om hår och om alla produkter man köper för att få sitt hår att se bra ut.. Detta påminde mig bara mer om att jag verkligen måste färga mitt egna inom en snar framtid.

Vi gick en stund på stan efter fikandet, blev lite shopping för dem men inte för min del. Känner mig faktiskt rätt duktig även om jag behöver hitta åtminstonde två klänningar till alla kvällar som kommer gå till festande nu inom de närmsta veckorna.

På kvällen åkte jag och Magnus hem till Clara och tittade på Idol finalen, det var mysigt. Jag köpte med färska räkor, baguett, avokado, kycklingspett och massor av godis. Magen mådde inte så bra efter det, jag kunde ha skippat rätt många godisar på slutet där. Idol finalen var rätt förutsägbar, man visste hela tiden att Kevin skulle vinna. Men det har man ju vetat i alla dessa veckor, jag tycker att det är jätte roligt att Alice kom så långt. Jag tycker om henne jätte mycket, men samtidigt är hon inte på samma nivå som Kevin är. Han är en värdig vinnare och Alice kommer ändå få ett skivkontrakt så alla blir nöjda och glada..


Torsdag

Idag vaknade jag och Magnus av att hans snälla mamma kom in med nybakade lussebullar och pepparkakor på sängen. Hon ska alltid bjuda på massor av gott att äta, det uppskattar jag väldigt mycket. Efter att vi ätit det gick jag hem och gjorde iordning mig sedan åkte vi ner på stan. Såg ett par underbara högklackade pumps på Bianco som jag inte kan sluta tänka på. Jag får helt enkelt köpa dem imorn när jag är på stan, det finns ingen annan utväg för mig. Anledningen till att vi åkte ner på stan var för att vi skulle titta på julklappar och kanske köpa lite men det blev inte så. Har inte köpt en enda julklapp än men just nu har jag ingen aning om vad jag ska ge någon. Kommer nog på det snart.

Vi åkte till Gränby Centrum också och tittade lite där men det blev ingen shopping där heller. Tillslut gick vi hem till mig och lagade mat. Nu är jag jätte trött och funderar på att gå och lägga mig snart. Kanske ska titta på ett avsnitt av Sex and the city innan bara...

Victoria Secret Fashion Show 2008

Här har ni hela Victora Secret Fashion Showen för er som inte sett det än. Jag tycker alltid att det är roligt att se detta för det är en sådan påkostad modevisning, otroligt vackra modeller, underbara underkläder och alltid bra musik. Enjoy!











Iron & Wine — Flightless Bird, American Mouth


Den här låten är jätte fin. Magnus tycker inte alls om den? Konstigt, jag lyssnar om och om igen på den.

Min gårdag.

Igår träffade jag Pernilla, en jobbarkompis. Vi fikade på Gränby centrum på det nya fiket tror att det heter Barista.. Självklart drack jag en chai-latte, alltid lika gott. Vi satt och pratade massor om hur vi har det med jobb och så, vilket inte är mycket. Just nu känns det som att man söker och söker och söker jobb men att det inte leder någon vart alls. Tråkigt.

Senare på kvällen åkte jag hem till Helena, Sara kom också dit. Vi pratade lite om cuba (Helena åker dit på söndag) hon ska vara där i en månad. Kommer kännas jätte tomt utan henne här. Desperate Housewives var ju på tv också vilket vi såklart inte missade. Tycker inte att det är något roligt att de har säsongsavslutning här i Sverige när det inte är den riktiga. Det blir inte alls några spännande slut och sedan när vi sätter igång med den nya säsongen så går det kanske två avsnitt och då händer det en jätte stor grej eftersom den riktiga säsongsavslutningen är då. Knäppt.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag kan gå iväg och jobba. Har ett sådant där jätte långt pass att jobba ikväll 17-20.15. Nej men man ska vara glad för det lilla man får, jag hade gått under om jag inte ens hade det här.

Twilight

I söndags var jag och mina vänner på bio och tittade på Twilight. Den var verkligen jätte bra, var längesedan jag såg en sådan bra film. Den fångade verkligen mitt intresse och väckte en känsla inom mig som jag inte kan beskriva. Super bra verkligen. Twilight är ju en bok från början och ingår i en serie på fyra böcker, jag läste precis att det är bekräftat att de ska göra en till film på nästa bok som heter new moon. Den kommer ut 2010 och jag ser verkligen fram emot att se den. Ni som inte sett den, gå och se den nu!


...

Det var ett tag sedan jag skrev här av lite olika anledningar men nu är jag tillbaka. Jag känner mig rätt nere men hoppas att jag blir gladare snart. Det är inte värt att må dåligt.

Skriver något inlägg senare idag.

Klart man ställer upp

Jag är lite nervös över en grej jag ska göra idag.. Förhoppningsvis hjälper det här väldigt mycket för en person som jag älskar oerhört. ♥


RSS 0.91