Christina Aguilera.. Gravid?

image207

Enligt America's New York Newspaper ska Christina Aguilera vara i tredje månaden nu. En källa har bekräftat för tidningen att detta rykte är sant och att Aguilera är i fullgång med att berätta för sina vänner. Vi får väl se om det är så eller om det bara är ett rykte :)

En helt vanlig dag :)

Träffade Elaine idag på stan och åt lite jordgubbar och cheesburgare vid ån :) ! Det var mysigt. Vi tittade på korten som kom imorse :) , jag beställde dem i måndags kväll. Så det gick riktigt fort. Sedan jobbade jag, det var riktigt mkt kläder vid provrummen när jag kom, så det var bara att börja med att få ut allt i butiken. Folk blir som galna när det är rea då kastar de kläderna omkring sig och inte bryr sig alls, knäppisar. Jag hittade även en binda i en av provrummen vilket inte var så trevligt. Jag förstår verkligen inte hur man tänker när man får för sig att kasta en använd binda på golvet, då tar man väl med sig den? Eller ? hmm..

Efter att jag jobbat gick jag förbi Magnus :) ! Vi tittade på lite filmer från justins konsert igår, han filmade med sin kamera.. Då blev jag ju ännu mer ledsen över att jag inte var där. Men Magnus mamma sa att det kanske kommer på tv nångång, hehe lillen det är ju inte samma sak :P ! Men gullig tanke :) !

Nu sitter jag hemma. Ska snart gå och lägga mig. Jobbar imorn me :).. Kanske skriver något mer onödigt inlägg :D


Får panik!

Jaa nu har Justin Timberlakes konsert börjat och jag är inte där.. Försöker att inte tänka på det men när jag gick in på aftonbladets hemsida så var det fullt med artiklar om den. Så det går ju inte att undvika precis.. Jag är avundsjuk på dem som är där.. Det hade verkligen varit roligt :(

Jag får nöja mig med detta... haha :P



Tisdag

Nu har jag kommit hem från jobbet! Ska snart gå och lägga mig, ska träffa Elaine på stan imorgon. Och sedan börjar jag jobba 15 - 19.. Ska jobba på torsdag oxå, min lediga dag men jag kunde inte säga nej :P ! Hade bokat tvättstuga och allt, jag har verkligen inget rent just nu. Men mammi är snäll och ställer upp med tvättningen av mina 100 plagg ! Tur att man har mamma ibland :P ! Så det löser sig ändå..

Jag beställde kort från studenten igår så förhoppningsvis får jag korten nu i veckan. Det är mycket roligare när man har korten i handen istället för att titta på datorn. Måste köpa ett fotoalbum bara så det blir min nästa grej :) !

Nee nu känner jag att jag bara babblar på om massa onödigt och väldigt osammanhängande!

Byyyeeeeeeee


Vill läsa mer... Tips?

Nu när jag läst Carolinas bok vill jag bara läsa mer. Så nu är jag på jakt efter en ny bok att läsa.. Finns det någon som har någon bok att rekomendera? Det skulle uppskattas mycket! 


Måste börja träna!

Mitt gymkort gick ju ut för ett bra tag sedan och efter det har jag praktiskt taget inte rört på mig mer än att jag tagit nån promenad lite då och då. Inte bra. Jag känner att jag behöver ta tag i detta problem nu. Det är så svårt bara att göra det när man nästan alltid jobbar nu för tiden... Men man ska aldrig komma med bortförklaringar så min lösning är att träna hemma. Magnus ska fixa någon bra träningsvideo, kanske pilates. Sara tränar det och det är tydligen jätte bra. Så min nya träning blir pilates :) ! Vi får väl se hur länge jag orkar med det, förhoppningsvis ett tag :)

image205

Justin Timberlake i Sverige!

image204Imorgon har han konsert i globen. Älskling och hans syster ska dit medans jag ska jobba. Sånt är livet. Jag tror att hans konsert kommer vara grymt bra. Synd att man missar den, han är verkligen den person som jag skulle kunna lägga ner rätt så mkt pengar på att se. Inte bara för att han har bra låtar utan för att han dansar så grymt bra. Han lär verkligen bjuda på en riktig föreställning! Hoppas han kommer hit igen så man får se honom :)

Carolina Gynnings - Ego Girl -

image203Igår köpte jag Carolina Gynnings bok Ego girl. Hon är en person som verkligen visat för alla att hon inte är en blåst bimbo bara för att hon är blond och har (hade) silikonbröst . Jag har alltid tyckt om henne just för detta. Jag blir alltid glad när jag ser henne på tv, hon verkar alltid så positiv och trevlig och hon verkar vara en person som man alltid har roligt med. Så jag blev rätt så glad när jag såg hennes bok på åhlens för bara 69:- Det var som hittat!

Jag kunde inte slita mig från boken när jag väl börjat läsa den. Detta resulterade i flera timmars läsning och tillslut hade jag läst ut den. Hon har varit med om en hel del och det är både roliga och tragiska händelser hon skriver om i boken. Man blir chockad ett antal gånger över hur hon alltid lyckas komma upp på benen igen efter varje grej som händer.

Jag rekomenderar verkligen den här boken! Enjoy!


I Ego girl berättar "Big Brother"-vinnaren Carolina Gynning om sig själv. Om hur hon som tonåring kastades in i den internationella modellvärlden där hänsynslösa agenter inte skyr några medel. Hon talar öppenhjärtigt om våldsamma män, om kokainfester, om ätstörningar och om livet runt catwalken - men berättar också om hur rolig och glamourös hennes tillvaro ofta är.


Inget bra väder!

image202
Det ser inte ljust ut! Och enda dagen jag är ledig denna vecka vilket är imorgon kommer det regna såklart.. Aja får väl bli att man ligger under täcket och kollar på film hela dagen.. Det är ju oxå skönt :) ! Hoppas det blir fint väder på midsommar iaf annars är det inte så skoj..

Här kommer lite bilder från studenten!






Kommer mer och finare bilder sen :)

Ingen tid!

Fick precis en kommentar om att jag inte skrivit något inlägg på ett tag... Men jag har faktiskt inte haft tid. Först var det massor med studenten (bilder kommer läggas upp) och nu är det jobb hela tiden.. Har inte ens hunnit ringt farmor och tackat för pengarna. Men det måste göras väldigt snart! Min farmor är inte en sån person som man kan göra ett snabbt samtal till, hon pratar nonstop i 20 min och det har jag helt enkelt inte haft tid till :( !

Nu sitter jag på jobbet ska snart ut och jobba.. Stänger idag så jag kommer nog inte vara hemma förrän vid 10 tiden :S ! Då ska jag förbi Helena och ha lite räkkväll och kanske dricka vin :) ! Mysigt det blir jag, Helena och Åsa! Sedan imorgon blir det jobb igen 15 - 20.15.. Ska se om jag hinner lägga upp bilderna från studenten å så då :) !

Detta blev ett rätt så långt inlägg med bara massa strunt! Aja ska ut till kassan nu! Nästa inlägg blir inom en snar framtid :D

Mina studentskor :D

image184

Efter allt letande hittade jag de här fina skorna :D     

RSS 0.91