Ugly Betty 20.00 på kanal 5

   
     Det här programmet är så himla roligt att titta på! Om man börjar titta på ett avsnitt kan man inte låta bli att längta tills nästa vecka då nästa avsnitt sänds! Den här serien lättar upp humöret en hel del :) ! Så sätt på kanal 5 klockan 20.00 på tisdagar om du vill följa Bettys liv och bara njut :)  
                        





 
Såhär ser skådespelaren ut innan
hon sätter på sig tandställningen. Riktigt söt :)



America Ferrera.

King & Queen



Inte världens bästa bilder men man ser lite hur de ser ut iallafall :)

Har köpt extansions :)

Igår var jag ju i Sthlm med Elaine. Mina inköp blev: hår extansions, en studentklänning, kunga krona och en drottning krona till balen. För en gångs skull köpte jag bara nödvändiga saker, eller snarare saker jag hade räknat med. Studentklänningen hade jag dock inte räknat med utan det var ett plus :)! Den satt verkligen perfekt och det var halva priset så jag var ju bara tvungen att köpa den!! Känns lite knäppt att ha köpt studentklänning i januari men jag vet att jag skulle ångra mig om jag inte skulle hitta någon annan bra när det börjar närma sig!






Helt sjukt

Publicerad: 2007-01-27 20:55
19-åring har svårt att minnas misshandel av 18 flickor

Den 19-årige man som misstänks ha misshandlat 18 tonårsflickor vid en fest i Sävja natten till lördagen uppges inte ha någon klarare bild av händelsen.

Det var strax före klockan ett natten till lördagen som 19-åringen dök upp i kvarterslokalen i Sävja. I lokalen pågick en 18-årsfest med ett fyrtiotal gäster, de flesta tonårsflickor. Polisen beskriver det som att mannen gick total bärsärkagång i lokalen. Han ska ha misshandlat totalt 18 av flickorna med sparkar, slag och knuffar.


Hur hinner man misshandla 18 st på en kväll? Det är helt sjukt.. Och varför ?  Det känns lite extra scary när man själv bor i Sävja. Man får akta sig :)

I'm going to Stockholm

stockholm city


Nu sitter jag här med min ljus blåa morgonrock och väntar på att min macsara ska torka så jag kan fortsätta med sminkningen. Efter mitt beslut om att inte gå till skolan idag ringde jag till Elaine och frågade om vi kunde åka till Stockholm. Hon hade massor att göra men hon valde bort det för mig och sa att vi kunde åka! wiiieeee!!
 
Anledningen till att jag åker dit är för att köpa extansions som jag har tjatat om i över ett halvår nu. Jag får se hur det blir med det den här gången, jag har nämligen åkt till stockholm enbart för att köpa hår förut men kommit hem utan det. Annars ska jag titta runt på bal saker och njuta av Elaines sällskap.. Det var längesen vi träffades bara vi två så vi har mycket att prata om. Nej nu ska jag skynda mig, snart ringer hon säkert och säger att hon är klar.. !  



En låååååång dag..

Igår blev det en hel dag på Nautilus för mig! Först tränade jag så att jag blev helt slut, sedan kom Christina och då simmade vi i en halvtimme och efter det blev det solning! Vi var klara halv 7 med allt detta och jag anlände dit kl 3, så det blev några timmar. Efter att vi varit duktiga bjöd Christina mig på kebab, kanske inte den bästa maten efter träning men det var riktigt gott så det var det värt. Det hade ju varit sämre om vi inte tränat å sen ätit kebab, om man tänker så så mår jag bra hih!

På kvällen åkte jag till min älskling. Trodde att det bara skulle bli vi två och massa mys men så blev inte fallet. Vi blev hämtade med bil av hans kompis å hade sedan en par dejt med han och hans tjej. Vi spelade monopol och tittade på lets dance. Det var skoj men man var rätt så trött så det blev många gäspningar  =) !

Idag blir det tyvärr ingen nytta gjord. Ska snart hoppa in i duschen å göra i ordning mig och sedan åka hem till bejbi och titta på film å äta chips å må bra hihi. Funderar på å sätta på mig min gråa klänning. Den är så skön att ha på sig men det kan dock bli lite för kallt. Jag får se hur jag gör =) ! Lite fin vill man ju vara en lördag som denna..

Tack för mig =)

Goodiie

Har lyssnat om och om igen på den här låten ikväll. Jag får aldrig nog hihi! It's a goodiie for sure!
Tell me - P.diddy feat Christina Aguilera

christina5

christina4

christina3

christina2

Christina1







test

176424-2

After ski med Christina

After ski med Christina
Här är Christina & jag på after ski temat på seven i fredags.

Första inlägget

Ja nu har jag oxå en blogg! Jag är tyvärr inte nöjd med designen men ska försöka fixa det väldigt snart. Problemet är att jag inte riktigt förstår hur html funkar, har suttit i en halvtimme med att försöka komma på hur man gör. Men med noll resultat! Såklart ...

Denna dag har det inte hänt så mycket. Jag och Christina var och solade efter skolan. Vi har köpt solkort på nautilus och planerar att hinna sola 7 ggr till den 10:e februari, så vi blir riktigt bruna till balen. Om jag ska vara ärlig så är jag riktigt trött på det datumet, det är det enda som tar upp mina tankar just nu. Och det är mer panikslagna tankar än glada tankar. Det är så mycket att fixa å trixa med fram till balen nu.! Ush!

Jag ber till gud bara att det blir lyckat och att det kommer mycket folk , annars vet jag inte vad jag gör. Får gömma mig nånstans kanske :)


RSS 0.91