.......

En del människor älskar man och en del hatar man så är det bara. Oftast ogillar, hat är ett så starkt ord i de flesta fall. För starkt. Jag känner en människa som jag faktiskt kan säga att jag hatar på allvar. Hemskt att säga men så är det faktiskt. Har försökt att tycka om henne men hon gör det bara mer och mer omöjligt för varje dag som går, vad är det för fel på dig? Jag förstår inte hur man kan lyckas att få så många personer att tycka illa om en, du tror att du är bäst på allt men det enda du faktiskt är bra på är att för varje ny dag som går få en ny person ogilla dig. Grattis!

Jag vill ha sommar nu...

Igår åkte jag och Magnus till nya Ikea för att köpa en byrå, just nu bor mina kläder i Ikea kassar och har gjort det i två månader. Vi virrade runt i cirklar där inne och försökte hitta men tillslut kom vi fram dit vi skulle. Det blev ingen byrå, det fanns ingen som jag tyckte hade tillräckligt med bra förvaring och jag ger mig inte på en Malm igen, alla mina lådor pajade. Nej köpte en garderob istället för ett super bra pris (hade tänkt att betala nästan dubbelt).. Nu är det ingen tvekan om saken att jag får plats med mina kläder och man kan ju till och med shoppa och få plats att lägga in kläderna vikta istället för att trycka in som jag har fått gjort innan. Idag är projektet att bygga ihop den, tror att det kan bli lite små bråk medans vi gör detta... Men men det blir ju bra tillslut.

Kvällen igår var jag hemma hos Sofia, Helena och Mia var också där. Vi åt massa mumsigt och pratade en hel del, planen var att vi skulle se robinson men det blev inget av det.. Sommaren kom på tal och vad vi ville göra, det finns så mycket man vill hinna med. Två månader på året är det i princip sommar här i Sverige och det är då man försöker trycka in allt roligt man vill göra. Gotland hade varit underbart men nu blir det ju inte så.. Kanske nästa år vem vet. Annars blir det Usa för att hälsa på Christina i Augusti men sedan har jag faktiskt inga mer planer just nu. Det kan bli så att jag följer med tjejerna till Finland, får se.


Hej!

Jag har bestämt mig för att jag inte ens ska försöka att intala mig själv att jag ska skriva här varje dag. Det är helt enkelt så att jag skriver här när jag känner för det. Har ändå haft bloggen i två år och jag börjar faktiskt tröttna på det även om det kan vara roligt ibland att skriva. En del dagar kommer det tio inlägg och sedan kommer det inget inlägg på flera dagar men så är det.. Känner mig inte riktigt redo än att lägga ner den.. Men funderar på att börja om på nytt och starta en ny.. Ajaa får se..


Jag ska till Kreta!

Nu är det bokat, jag och Pernilla drar till Kreta den 7:e maj till den 14:e... Ska bli så skönt! Hotellet är underbart, jag tror vi kommer att trivas prima!

 


Hoppas hoppas hoppas.

Jag har en hemlighet på gång som jag inte vill berätta för någon än. Om det blir så som jag hoppas så kommer jag bli sjukt glad och det kommer verkligen förändra mitt liv till det bättre 100 gånger om. Det handlar bara om att jag måste tro på mig själv och visa det, då kan det inte gå annat än bra.

Jag hade blivit så glad.


Du är inte värd det.

En del människor tål man bara inte, speciellt inte sådana som tror sig veta precis allt och som tror att de är bäst på precis allt. Alla andra gör fel hela tiden men dessa personer gör aldrig ett fel någonsin, det händer inte. Just en sådan person har jag faktiskt fått nog av nu, jag orkar inte längre. Jag blir så irriterad över att hon inte ser att det är henne det faktiskt är fel på och inte alla andra i hennes omgivning. Hon får alla att må dåligt och jag har sån lust att berätta det för henne.


RSS 0.91