I huvudet på Gynning

image314
Har precis tittat på det här avsnittet, och det var bra. Jag älskar verkligen Carolina Gynning hon är så himla skön. Skulle vilja vara mer som hon, skita i vad resten tänker och bara köra mitt race. Det är verkligen lättare sagt än gjort för mig. Hon är en bra förebild för tjejer. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Tisdag i en bubbla

Ännu en dag på jobbet :) .. Det var inventering så det var lite klurigt när man stod i kassan, man fick ha koll på vad som var inventerat och inte. De saker som inte var det var man tvungen att blippa in själv. Hoppas jag gjorde rätt, men det tror jag :) ! Den här dagen har gått riktigt fort, det känns lite som att jag har gått i en bubbla hela dagen. Jag har haft koll på vad jag gjort men ändå har jag gått och tänkt massa, vilket kan vara bra för mig.

Nu sitter jag med världens ondaste nacke, är verkligen i behov av en massage! Det är inte kul alls, försökte nyss att massera mig själv men det gick inte så bra. Jag sitter även och väntar på att kanal 5 ska lägga upp kvällens avsnitt av Carolina Gynnings program, men de gör det ju aldrig :( ..   Jag hade nämligen inte möjlighet att titta på det för att min mammi skulle titta på bridget jones dagbok. Vill se Carolina nu! Kanske skriver något mer sen.


En liten nostalgi tripp

 
Britney Spears - Boys


 N'sync - Girlfriend

Rachel Bilson goes bikini pictures

image313
Det här är min favorit bild av bikini bilderna på oc stjärnan. Just för att jag själv brukar roa mig med att göra såhär, det är sant :).. Jag vet inte riktigt varför men det är roligt.

Älskling

176424-304
♥ Jag beundrar dig så oerhört mycket. Du har verkligen visat mig vad äkta kärlek är och jag har nog aldrig varit lyckligare! Jag älskar dig

Stureplans vackraste

Hittade precis en rätt underhållande blogg, stureplans vackraste heter den. Bloggen består av vimmel bilder från stureplan och till varje bild finns en klockren kommentar. Så himla rolig!

Måndag

Är väldigt nöjd över att jag lyckades tvinga upp mig kl 10 på en ledig dag (nu är jag ju inte ledig men börjar kl 18). Det är inte något jag brukar göra, jag brukar sova på hur länge som helst. Bara för att jag kan! Det enda problemet är: vad ska jag göra nu? Rummet är städat, har läst ut min bok, alla jobbar och den som inte gör det ligger säkert och sover just nu. Det blir nog datorn ett tag, vet dock inte vad jag ska göra här. Har tröttnat rätt mycket på datorn, jag förstår verkligen inte mig på de personer som kan sitta timtals och åter timtals vid den.  Vad gör de? När jag gått in på min mail, facebook och tittat runt lite bland bloggar så är det stopp. Nåt tips på hur man underhåller sig?


Beställt böcker!

image301 image302 image303
Alla är hemska men det är sådana bäcker jag fastnar för. De skall komma om 1 - 3 dagar, jag längtar!

Rooney - When did your heart go missing


Älskar denna låt.

All work work!

Nu har jag avklarat 9 av mina 16 dagars jobb i rad. Jag börjar kl 18 och jobbar till 22 imorgon, det är inventering så det är därför jag börjar så sent. Det konstiga är att jag tycker att det är jobbigt att börja så sent, mitt dilemma är: vad ska jag göra på dagen? Det beror nog mycket på att jag inte har några pengar och att alla andra jobbar. Vi får hoppas för mitt eget bästa att det är anledningen. Man skulle kunna tro att jobbet är mitt liv och det vill man ju inte.


Helgen

Den här helgen har inte varit så händelserik. I fredags jobbade jag och träffade Frida på kvällen, vi praktiskt taget kutade ner till ica för att vi skulle hinna hyra film innan de stängde när vi träffades. Vi var så snabba att vi till och med hann gå in och handla lite godis :). Vi hyrde en riktigt dålig film! Den handlade om den där Natacha Kampusch i Österrike som blev bortförd och levde i en källare i 6 år, det kändes som ett säkert kort när vi valde den eftersom det är en sann berättelse och så.  Men nej då den var usel! Det var cirka fem repliker i hela filmen, så den bestod av att "hon" pratade med en jätte irriterande röst och så fick man se ett väldigt fåtal scener som upprepades gång på gång. De hade kunnat gjort filmen så mycket bättre. Det enda man kunde tänka på när man såg den var att man ville att den skulle ta slut. Flickan i källaren hette den så hyr den inte, ett tips.

I lördags jobbade jag och också och efter detta gick jag hem till Magnus. Vi åt hamburgare och sen somnade han kl 18.00 så jag låg och tittade på tv själv hela kvällen. Jag såg först Catwoman, den var faktiskt bra. Vet inte om jag är påverkad av den dåliga filmen från gårdagen men den var bra :) ! Sen tittade jag på saturday night live och sen på CSI Miami.

Idag har jag jobbat, det var några arga kunder som kom in. Vi hade problem med betalning med bankkort, presentkort och tillgodokort. Var nåt fel med kontakten. Så det började med att det kom en kvinna som skulle handla så tog hon fram sitt presentkort och då sa jag väldigt trevligt att det tyvärr inte går att betala med det idag för att vi har tekniska problem med det. Och då blir hon helt upprörd och frågar hur hon då ska göra. Då säger jag att hon antingen får betala på annat sätt eller lägga undan kläderna och komma tillbaka imorgon. Men det kunde hon ju inte göra för hon var här idag och ville handla idag. Och att det måste vi ju förstå att vi måste lösa. För det var ju inte hennes problem att det inte funkade och bla bla. Jag blev så himla irriterad att jag sa tillbaka att det faktiskt inte var mitt problem heller. Det var väldigt skönt att säga men ångrade mig på en gång efter jag sagt det, men det bästa var att hon faktiskt tog åt sig då och sa att jag inte skulle ta det personligt och att hon förstod att det inte var mitt fel. Jag förstår inte hur man kan vara så otrevlig och börja prata med en som om man vore dum i huvudet, bara för att vi står i kassan så har de inte rätt att bete sig hur som helst. Hon förstörde min dag lite grann.

Efter att jag slutat åkte jag hem och har inte gjort något vettigt. Har läst ut min bok, den var riktigt bra! Så nu måste jag köpa en ny bok som jag kan börja läsa :) ! I boken jag läst ut nu stod det om andra böcker som författaren hade skrivit så funderar på att läsa en av dem kanske. Jag tyckte att hon var en bra författare. Aja nu har jag skrivit tillräckligt och mycket osammanhängande!


God morgon!

Nu sitter jag framför datorn och ska alldeles strax gå och göra iordning mig. Älskar när man går upp lite tidigare så man bara kan ta det lugnt och hinna vakna till liv innan man börjar fixa sig. Jag har dock en tendens att sega för mycket så att det blir skit stressig på slutet och måste springa till bussen, det slår aldrig fel. Jag har ju redan mina rutiner så när de rubbas så blir allt kaos :) !  Nej men nu måste jag börja sminka mig, annars blir det för stressigt!

Ha en bra dag!

Gotland here we comes!

image300
Efter mycket om och men så har vi nu äntligen bokat boende i Visby v.29! Det blev ett lägenhetshotell som ligger 2 min från kallis och 5 min från uteställerna så det är perfekt. Det är verkligen super att vi bor i lägenhet så vi har tillgång till kök och uteplats. Det ska bli riktigt kul att åka dit med tjejerna, jag längtar!

Salem Al fakir - It's true




Den här videon är från grammisgalan. Han är riktigt hes men gör det rätt bra ändå.  Tycker det är så gulligt när han börjar skratta, jag börjar själv små skratta varje gång jag ser det. Den här låten gör mig riktigt glad!

Han vann priserna för årets kompositör, årets producent, årets nykomling och årets manliga artist. Al Fakir var nominerad till hela sju grammisar. Han är riktigt grym.

Mando Diao - If I don't live today


Det är nog inte så många som vet om att jag lyssnar på sån här musik.


Glad!

Igår pratade jag med min chef om hur det blir med mig i sommar och innan det. Hon sa en del saker som gjorde mig riktigt glad, så nu jag jag vara lugn ett tag framöver. Jag sitter säkert. Det känns verkligen skönt att veta vad hon känner och tycker om mig på jobbet :)  ! Det blir alltså ingen Norge resa för min del, inte nu iallafall. Hon gjorde verkligen min dag igår! Tack så mycket ♥

Jag öppnade min lönespec nyss också och jag får betydligt mycket mer i lön den här månaden än vad jag hade räknat med! Jippiii!! Just nu är jag en riktigt glad människa!

Bo i Norge?

Jag börjar fundera på att dra iväg till Norge och jobba i februari och stanna där till maj. Två av mina vänner ska nämligen dit nu i januari och jobba, och jag ser nu en chans att haka på dem. Men det är så himla svårt, speciellt när man har pojkvän. Vi har pratat om det och han vill inte följa med men att han stöttar mig och väntar på mig om jag skulle välja att åka. Är så himla glad över att jag har honom och att han förstår mig. Vet inte vad jag skulle göra utan honom! Jag ska tänka på det lite mer, vet att det skulle bli riktigt svårt att vara utan honom, familjen och kompisarna. Men det handlar ju om 3, 4 månader så det kan nog gå :)

Nu är det dags!

Ska spela sims, var riktigt längesen nu!

Christina Aguilera får väldigt snart en liten bebis!

image299

Update: Hon födde inatt och det blev en pojke. Både hon och Nicole Richie födde inatt, Nicole fick en flicka. 12/1-08

Victoria Beckham coming to America

Nu verkar jag som ett super fan av henne, tycker bara att hon är rolig och vill visa det :P haha!











Jaha..

Igår var jag förbi banken och beställde nytt kort eftersom mitt slutat fungera igen. Det var knappt ett halvår sen jag fick ett nytt, det beror antagligen på att jag nästan aldrig har kontanter på mig. Drar alltid kortet när jag ska betala överallt så magnetremsan blir väl utnött, tycker dock att det går för fort? Aja var iallafall förbi banken och valde ett VISA kort istället för maestro som jag hade innan, skönt! Nu kan jag använda mitt kort överallt vilket känns riktigt bra, det kunde man nämligen inte med maestro. Skaffade även internetbanken och telefonbanken så nu är jag fit for fight :)

Var till Frida igår kväll också. Vi bastade, tittade på tv och kikade runt på internet det var mysigt! Var jätte längesen jag bastade så det var skönt!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vilket kan vara bra. Måste verkligen vila upp mig, för imorn börjar mitt jobb-maraton :) .. Vilket jag inte alls känner ska bli jobbigt men alla andra verkar tycka det. Jag tycker snarare att det är jobbigare att bara sitta hemma när alla andra jobbar och står i, och nu när man inte har pengar den här månaden så känner jag att jag hellre jobbar och tjänar pengar än sitter hemma och ändå inte kan göra nåt. Nej nu ska jag göra frukost!

Godnatt!

Nu ska jag gå och sussa brevid älsklingen. Har en lång dag framför mig imorgon. Jag lyckas alltid samla på mig massa saker som skall göras de dagar då jag är ledig, det var ett tag sen jag bara degade i mjukisbyxor och inte gjorde nånting under en ledig dag. Detta måste ändras! Aja sov så gott :)

Victoria Och David Beckham bloggar!

Hittade precis deras bloggar och kan säga att de var till en viss del underhållande.
David Beckhams blogg är väldigt seriös och han skriver praktiskt taget bara om fotbollen och hur han håller sig tränad, vilket kan vara kul för en del. 

Victoria Beckhams blogg har bara bilder med nån enstaka mening brevid, en del var ju roligare än andra. Men det jag fastnade för var att hon har riktigt underhållande videoklipp på sig själv, de som säger att hon är stel och bitchig borde kolla på dessa klipp. Hon är ju hur rolig och glad som helst! Enjoy!

image298


Så nöjd!

Måste bara skriva igen att jag är så nöjd över hur min blogg ser ut. Jag mår riktigt bra av att titta på den!
image297

Smuts

image295Just ja glömde bort att nämna att jag håller på att läsa en jätte bra bok just nu. Smuts heter den och är skriven av Katarina Wennstam. Jag har läst ungefär halva boken och är riktigt fast i den, jag vill läsa den hela tiden. Men vill ändå inte att den ska ta slut så jag får lugna mig lite. Sätter in text här under om vad den handlar om för den som vill läsa det :)


Jonas Wahl är framgångsrik advokat. Han har en stark och vacker fru, fina barn och ett i varje detalj designat hus. Jonas karriär har tagit ordentlig fart och han har fått ett erbjudande från TV att kommentera en traffickingrättegång som dominerar Sveriges nyhetsbevakning. Vad ingen vet är att han spelar ett mycket högt spel i medias strålkastarljus.

Hustrun Rebecca hanterar sin chefsposition på TV perfekt och borde kunna luta sig tillbaka då barnen mår bra och alla berömmer henne för deras vackra hus. Men det finns en krypande känsla av att allt inte står rätt till och Rebecca undrar ofta vad Jonas gör alla kvällar han jobbar över. Men hon är en kvinna som har gjort förnekelsen till en konst och som ständigt putsar på familjens fasad - utåt sett en lyckad yrkeskvinna, mor och maka, men inombords växer tvivlen kring livet och äktenskapet.

Samtidigt utvecklas deras 14-åriga dotter Emma snabbt och hennes begynnande sexualitet pockar på. Emma lockas och skräms av sina egna fantasier och omvärldens reaktioner. Skammen bränner - men vem är det egentligen som är skamlig?

Smuts är en spänningsroman och ett starkt familjedrama som landar mitt i debatten om sexköp och trafficking. Det är en skarp skildring av en värld där mäns rätt till kvinnors kroppar står över allt annat och där domstolarna väljer att titta åt ett annat håll.

Måndag

Nu har jag precis ätit frukost, två äggmackor blev det. Mums! Ska snart hoppa in i duschen för att göra iordning mig. Jag ska nämligen förbi Helena vid 1, 2 tiden, vet dock inte vad vi ska göra men Linda har kommit hit så vi ska iallafall träffa henne :) .. Efter detta ska jag åka iväg och jobba mitt jättepass vilket innebär 3 timmar hehe. Det är iofs väldigt skönt för nästa vecka ska jag jobba 14 dagar i rad och då är det inte 3 timmars pass inte. Jag är dock ingen person som tycker att det är jobbigt att jobba så mycket, jag tycker att det är rätt skönt. Men det är nog väldigt mycket för att jag trivs med de som jobbar där och självklart trivs jag med vad jag jobbar med, så det blir liksom ingen börda. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes i kroppen efter man jobbat 14 dagar i rad men det tar man igen :)

Ikväll efter jobbet ska jag hem till Magnus. Det ska bli mysigt, hoppas han laddar ner en film så man kan ligga under täcket och äta popcorn :) ..

Nytt år, nya saker att pricka av!

Ända sedan jag tog studenten vilket var för ca ett halvår sedan har jag haft lite smått ångest över vad jag ska göra med mitt liv. Det är så mycket man ska göra och mycket man vill göra. Hur ska man hinna? Jag har fått någonslags ålderskris redan nu! Man vill ju få så ut så mycket som möjligt med sitt liv och inte sitta på ålderdomshemmet och ångra att man inte gjorde saker när man var ung. Här är min lista över de saker jag har lite smått ångest över och som enligt mig borde prickas av:

* Körkortet (har inte ens körkortstillstånd)
* Jobb (måste få en anställning, har bara extra just nu)
* Eller ska jag börja plugga, och med vad?
* Plugga upp min matte
* Flytta hemifrån!!
*  Eller ska man flytta utomlands och jobba/plugga där?


Nu tog jag inte med att resa runt och så men det är ingen ångestframkallande faktor i mitt liv precis. Reser gör jag åtminstonde 1 gång om året och tänker fortsätta med det :)



Jag är en irriterad person.

Jag är en person som väldigt lätt blir irriterad över saker, stora som små. Det kan vara från vad folk säger, hur de beter sig osv. Det är inte något som jag själv väljer det bara blir så, jag kan dock välja om jag vill visa att jag är irriterad eller inte. Oftast visar jag det inte, då går jag istället och ältar det i min hjärna tills jag till slut får ur mig det. De i min omgivning vet att jag är en sådan person och vet att jag lätt att kan säga rätt ogenomtänkta och elaka saker när jag väl blir irriterad. Jag menar självklart inte det jag säger, och blir nästan alltid irriterad på mig själv i efterhand över att jag reagerade som jag gjorde. Det blir lite som en ond cirkel som inte går att stoppa.

Jag vet att detta beteende kommer från min mamma och jag vet att även hon inte vill ha det så. Men det är nog för att vi har varit med om så mycket i alla år. Det har blivit som en konstig försvarsmekansim, som finns där för att försvara en själv och andra i ens omgivning. Det är även så att det känns bättre inombords att bli irriterad över små saker än över de stora saker man varit med om tidigare. För de små sakerna kan jag kontrollera, det kan jag inte med de stora.

Städat klart..

Har städat i ca 3 timmar och är äntligen klar! Var så himla längesen nu så det var verkligen på tiden. Det var så äckligt att det dansade runt dammtussar på golvet. Men nu är det skinande rent, nästan så rent att man kan spegla sig i golvet.

Har ändrat min blogg också med mycket hjälp av Magnus, och jag är riktigt nöjd över resultatet. Var rätt trött på hur den såg ut innan. Men nu är den super fin, vill gå in hela tiden och titta på den!


Bilder från nyårsafton!




RSS 0.91