Jag får aldrig nog!


Denna klänning ska jag ha på mig ikväll :)



image234

Duktig flicka :)

Igår fick jag hem brev om att jag kom in på mattekursen på komvux. Öppnade dock brevet 3 timmar innan kursen började så det var bara att skynda sig ner på stan å köpa block osv. Det är en kvällskurs måndagar och torsdagar så det där ju bra. Problemet är bara att jag tackat ja till massa tider på lindex under några av dessa kvällar. Vet inte hur jag ska lösa detta. Får se hur det blir. Men det känns iaf skönt att jag har tagit tag i detta. Ska snart ner på stan och köpa en mattebok. Har massa sidor som jag måste göra. Boken kostar 315:- , det kostar att vara duktig.

Ikväll blire paryt med Frida :) ! Vi ska till seven de fyller tydligen 2 år så det ska firas. Nej men nu ska jag ner till tvättstugan! Herråååå :)

Igång med jobbsökandet

Nu har jag finslipat mitt personliga brev och skickat iväg några ansökningar. Jag ska även förbi två butiker imorn som ville ha ansökningarna i handen. Så nu är det bara att hoppas på svar :)


Ingen bra service på Avec alls!

Förut hade Rådhuset räkfrossa, då fick man gå in själv och ta hur mycket man ville. Räkfrossa för mig betyder att man får äta så mycket man vill speciellt om det står "ät så mycket du vill med bröd, smör och ost." Men nej så var det inte på Avec inte, man får tre halva skivor rostat bröd till sina räkor. Man får inte hela skivor utan halva!  Sedan om man vill ha mer bröd så ska man lägga till 6kr. Vi hade redan betalt 69 kr för att vi skulle få äta så mycket vi ville. Men det var ju bara frossa på räkor, inte på bröd, smör och ost vilket man tror när man läser deras missledande text. Men det räcker inte med det. Personalen var så himla otrevlig, de lyssnade inte alls på vad man sa och man fick konstant sitta och vänta på att de skulle komma med det man hade beställt. Nej aldrig mer att jag går dit.

Räkorna var dock goda ;)


Räkfrossa!

Om jag var tvungen att välja ut en maträtt att äta varje dag så skulle det nog bli räkor med aioli och rostat bröd. I love it! Och ikväll som så många andra kvällar blir det räkfrossa med Helena. Vi ska äta det på Avec vilket vi aldrig tidigare gjort så vi får väl se om det faller oss i smaken. Jag är glad att jag har en sådan trogen räkvän. Hon är alltid lika sugen på det som jag är :) ! Mumsii!
image233

Natacha Peyre och Dominique


Och de vill bli tagna på allvar :)

Gårdagen

Igår var vi hemma hos Frida och firade min födelsedag. Vi åt jätte god mat, drack massa bål och lekte charader. Jag fick massa presenter också, tack så mycket! Det var riktigt skoj. Sedan drog vi iväg till Birger Jarl, det var dock inte lika skoj där men det funka :) ! Här kommer lite bilder från kvällen.. Enjoy!


Simpsonize me

Jag var inne på en blogg nyss där det stod om denna sida. Hon hade gjort en simpson gubbe av sig själv och nu har jag också gjort det.. Lite skoj. Vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet men såhär skulle jag se ut om jag var med i simpsons :P
image224

...

Varje förhållande har ett utgångdatum. Frågan är bara när.

19 år idag :)

GRATTIS på mig !! Ikväll blire party hemma hos Frida. Hon ska bjuda på mat och sedan blire utgång. Det ser jag verkligen fram emot :) ! Tråkigt att inte alla kan komma bara på grund av resor och sådant men men så är det ju !


Solning och tacos!

Har precis kommit hem från min solning på solpalatset, så jag är helt röd och fräknig i ansiktet just nu :) ! Sitter och laddar mig till att få ork till att hoppa in i duschen. Ikväll blire tacobuffé på seven med Frida :) ! Det ska bli riktigt mumsigt!

image223


Bejb ska iväg på äventyr!

Och han kommer inte tillbaka förns på onsdag :( ! Hoppas han kommer hem med den trevliga överraskningen! Hoppas hoppas!

image222

Vill tillbaka till flaket!

Varje gång jag hör denna låt tänker jag tillbaka på studenten. Det var en så himla härlig känsla.. Nog den bästa hitills :) ! Vill tillbaka nuuu!


På lördag fyller jag år!

Grattis till mig i förskott! Men jag vet verkligen inte om jag ska fixa till något som födelsedagsfirande. Lite svårt det där. Jag fyller ju ändå år på en lördag så det känns ju som att man vill hitta på något.. Men vad?


RSS 0.91