Timo Räisänen - Sweet Marie


P3 har verkligen givit mig en helt annan musiksmak än vad jag hade innan...

Beslutsångest.


Jag kan inte bestämma mig om jag tycker att den här klänningen är fin eller om den är lite för mycket fjortisvarning.. Om jag nu skulle beställa den så kan jag inte bestämma vilken färg jag isåfall skall ta heller. Vilken tycker ni mina vänner?

Godmorgon!

Nu är det måndag och första dagen på veckan, undrar om jag kommer klara av att inte göra av med några pengar. Det är nämligen mitt mål, att inte göra av med en enda krona den här veckan. Vi får väl se hur det går.. Jag hörde att det skulle bli värmebölja den här veckan och när man tittar ut genom fönstret och ser allt regn som faller ner så känns det riktigt långt bort faktiskt.. Jag har inte ens några skor att ha på mig när det regnar ute, alla mina sommarskor läcker igenom konstigt nog. Mitt enda val är mina puma gympaskor och det känns inte så lockande. 

Idag blir det inget solande för min del, jag tänkte dra in till stan och sola på solpalatsen innan jag börjar jobba. Men på grund av det underbara vädret så skippar jag det. Snart måste jag ta tag i mitt sol maraton, jag måste blir sjukt brun till när vi åker till gotland känner jag.

Aja det jag kommer göra idag är att sitta här tills jag ska göra iordning mig vilket är om en timme. Sedan ska jag åka till jobbet och jobba 15-20.15 och sedan ska jag hem och kanske träffa Helena en stund. Inte så speciellt händelserik men så är det.

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Nej igår blev det ingen utgång för min del.. Men jag hängde med hem till Moa, det blev ingen grillning heller. Vi fixade maten i köket istället och det var mumsigt det med. Jag åt hamburgare med bröd, riktigt gott. Det blev lite förfest för Moa och Helenas del, vi andra drack vatten. Sedan fick jag skjuts av Sofia vid 12 tiden hem till Magnus.

Det var så himla skönt att vakna upp idag utan att vara det minsta bakis. Jag mådde som en prinsessa.. Och inte nog med det jag sparade in pengar också genom att inte gå ut vilket alltid är bra, jag är expert på att göra av med onödigt mycket pengar ute på krogen. Det är något som jag måste skärpa till mig med. Idag har det inte hänt mer än att jag har jobbat i åtta timmar, dubbelt betalt är det också eftersom det är söndag så det känns bra.

Sara tog massor av fula bilder igår på "förfesten" så jag tänkte att jag skulle lägga upp lite sedan när jag fått dem. Nu ska jag försöka hitta någon bra onlinebutik med fina klänningar. Något tips?

Fixar mig..

Nu håller jag på och gör iordning mig inför kvällen. Några av oss tjejer ska hem till Moa och grilla, hoppas det inte fortsätter att regna bara. Det hade inte varit så skoj men då får vi väl i värsta fall göra iordning maten i köket, det löser sig alltid. Vi får se sedan om det blir utgång eller inte, om det blir så blir det en nykter utgång för min del. Okej, kanske ett glas vin... Jag ska nämligen jobba i åtta timmar imorn och det värsta jag vet är att vara bakis på jobbet. Det är inte värt det. Men men ska fortsätta att fixa mig. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig så detta kommer nog ta lång tid.

Tjaråå!

Min fredagskväll.

Igår blev det en lugn fredagskväll, åkte hem till Magnus vid halv nio tiden. Då beställde vi pizza och tittade på massor av Joey avsnitt. Det är så roligt! Det blev lite presentöppning för Magnus mamma som fyllde 60 år i tisdags också. Det var Veronica, hans syster som hade köpt lite av varje så jag och Magnus ska ge pengar till henne för det. Blev bäst så, jag har sådan dålig fantasi när det kommer till att man ska köpa presenter till folk när de fyller år.


De här godisarna stod och väntade på mig igår när jag kom till Magnus. De är så grymt goda! Han jobbar ju på arlanda och då får han handla på taxfreen (inte sprit och tobak), de finns ju bara där vad jag vet. Så nu är min helg gjord, sitter och äter på dem nu :).. Mums! Tack så mycket!

Gladiator sandaler






Nu har jag beställt dessa skor från gojane, det är första gången jag gör det så jag hoppas att allt går bra. Jag älskar dem, så sjukt snygga. Nu är det bara att vänta tills de är hemma hos mig, jag längtar!

Kärlek.

Christina skickade en länk till denna video till mig för ett tag sen och jag blir lika rörd varje gång jag tittar på den. Det är så gulligt!


Lite nytt..

Här är lite av det som jag köpte igår, orkar inte ta med allt. Bilderna är inte så snygga heller men nu är det så :)

Mysig dag i Stockholm

Igår var jag och Magnus i Stockholm hela långa dagen. Vi shoppade lite och sedan gick vi till södermalm för att gå till skrapan, det var en butik där som Magnus ville gå till. Hans förväntningar var dock inte besvarade när vi kom dit. Men men efter det gick vi och letade efter någonstans att äta vilket tog rätt lång tid, tillslut hittade vi en jätte mysig greksik resturang. Personalen var grymt trevliga och uppmärksamma, jag är inte van med att de brukar vara så i Sverige. Maten var supergod också, rätt dyr men det var det värt. Man fick ju lönen precis ocskå så man ska väl unna sig något gott. När vi ätit upp tog vi tunnelbanan tillbaka, vi hade ingen ork kvar att gå hela vägen. Vi tänkte ta en båt till vaxholm men det skulle ta en timme och en kvart att komma dit och klockan var redan halv sju och det skulle bli rätt sent innan vi skulle vara tillbaka igen, så det blir en annan dag helt enkelt. Ush vad jag inte tycker om den där meningen men orkar inte skriva om den :).. Det var iallafall en riktigt lyckad dag med helt perfekt väder och sällskap.


I love it!


Köpte den här bikiniöverdelen idag, jag älskar verkligen färgerna. Tråkigt att det inte fanns någon underdel till bara men får köpa någon enfärgad till den istället. Jag köpte en till bikini med samma modell men med annat mönster och med färgerna gult, rosa och vitt. Älskar den med, det blir nog riktigt fint när man är brun.

Hej!

Jag tänkte att det vara dags för ett nytt inlägg nu. Det var riktigt längesen jag skrev så det är väl på tiden. Det som har hänt sedan sist är att jag har börjat övningsköra, har kört 8 gånger på körskolan och det går bra. Om jag hade fått bestämma så hade jag varit klockren på att växla ner i svängar men det är jag ju inte. Aja jag har som sagt inte kört så många gånger så det kommer väl. Jag längtar verkligen tills jag har mitt körkort, och jag hoppas att det inte kommer ta allt för lång tid för mig att komma dit.

Annars har jag jobbat rätt intensivt, för det mesta i boländerna. Det känns rätt bra att jobba där nu men det är såklart alltid roligast att jobba på gränby. Det är ju där man känner sig som hemma. Nej nu ska jag sätta igång med disken här hemma. Familjen kommer hem imorgon efter två veckors semester i Turkiet och då skall det vara fint i köket! Ush de kommer vara sjukt bruna, de är sådana där personer som bara behöver sitta i solen i 5 min och sedan är de skit bruna. Tänk om man hade det pigmentet då hade jag mått bra. 

Nej nu ska jag kila som sagt. Kanske hörs snart!  

Du är underbar.


Imorgon smället det.

Imorgon är det dagen d då jag för första gången ska sitta bakom en ratt.. Jag är riktigt nervös men samtidigt väldigt glad över att jag tar tag i det. Vi får se hur det går.




RSS 0.91