En helt vanlig dag

Idag har jag jobbat 12-19.15 igen så det är det dagen har gått till. Jag börjar trivas mer och mer med personalen i boländerna, jag har haft lite svårt för en del av dem men nu tycker jag att alla är super snälla. Men de på gränby är fortfarande mina favoriter, saknar dem faktiskt! Iallafall hittade en jacka på barnavdelningen idag som jag ska handla imorgon när lönen kommit. Den är på rea och kostar 179:- och sedan får jag ju personalrabatten som är 30% så min nya jacka kommer kosta ungefär 125:-, det känns mycket bra. Jag vill ha lönen nu så jag kan shoppa massor och äta god mat.

Nej nu ska jag gå och packa min väska och sedan åka iväg till Magnus. Hörs imorgon!


Lite taxfree shopping

Snart åker min familj till turkiet i två veckor. Förutom att mamma har panik över att lämna mig själv hemma så fick jag välja vad jag ville ha från den där tidningen som man får hemskickad från flygbolaget. Taxfree shopping tycker jag alltid om och det blir ju bättre när mammi betalar.

image466

Såhär kan man se ut.

image464

Min nya bok

Nu har jag varit och bytt min tråkiga bok mot den här istället, "Ps jag älskar dig" heter den. För en gångs skull läser jag inte en sann bok om någon som har haft en hemsk bakgrund. Den här är faktiskt riktigt bra, jag rekomenderar den. Jag sätter en text om boken för den som är intresserad.

image463
En del människor väntar ett helt liv på att hitta sin själsfrände, men inte Holly och Gerry. De avslutar varandras meningar och till och med när de bråkar kan de inte låta bli att skratta. Holly kan inte tänka sig ett liv utan Gerry. Ingen kan det. Och det är så hela idén med "listan" kommer till ... som ett skämt. Om något skulle hända honom ska han ge henne en lista med saker att göra så att hon vet vad hon ska göra med varje dag.

Det otänkbara händer plötsligt. Gerry blir sjuk och dör. Tre månader efter hans död får Holly ett mystiskt paket av sin mamma. När Holly öppnar det ser hon att Gerry hållit sitt ord. Han har efterlämnat sig en "lista", eller rättare sagt ett brev per månad under ett år efter sin död, med instruktioner till Holly om vad hon ska göra för att komma över honom. Varje brev avslutas med P.S. Jag älskar dig.

Texten är från
www.bokus.com

Lil Wayne - Lollipop


Den funkar liksom :)

Hej!

Nu sitter jag här på jobbet (i boländerna) och är helt proppmätt. Har tryckt i mig fem pannkakor vilket inte var så smart kom jag på nu i efterhand. Ajaa har försökt ringa anderssons trafikskola för att kolla med dem hur de tycker att jag ska göra med lektioner och så men deras telefonsvarare går igång hela tiden. Får ringa imorn igen, jag vill ju sätta igång! Idag händer det inte så mycket, ska jobba till 7 sen ska jag hem och titta på greys anatomy. En riktigt mysig kväll med mig själv blir det nog, men det funkar det med. Nej nu måste jag kila..

Äntligen.

Nu har jag äntligen fått hem mitt körkortstillstånd, så nu kan jag börja övningsköra. Det känns lite läskigt om jag ska vara ärlig, jag har aldrig ens suttit bakom en ratt förut. Samtidigt känns det riktigt skönt att jag tar tag i det här nu. Förhoppningsvis tar det inte allt för länge för mig att fixa körkortet. Jag tänkte ta en intensivkurs här i Uppsala och jag hoppas på att allt inte är helt uppbokat nu i sommar. Jag vill ha körkortet nu nu nu!!

Längesen

image462

Åsa skickade precis den här bilden till mig.. Jag går i 8an och Åsa och Sanna går i 9an.. Helt hemsk bild men det är ändå ett minne :)

Nämen hej!

Nu sitter jag här hemma själv vid datorn... Känns lite deppigt och jag är sjukt sugen på chips! Men det är inte så roligt att gå själv och handla det, blir nog inget gott för mig ikväll.. Det enda som är skönt är att det är regnväder och då behöver man inte må dåligt över att man sitter här hemma, man får det :)..

Jag måste bara berätta, det var en helt förtvivlad liten tjej som gick och skrek och grät i butiken idag. Det komiska var att hon gång på gång skrek att hon ville sova, det var något nytt för mig. Har aldrig hört ett barn skrika så, det brukar snarare vara tvärtom.

..

image461

Bilder från igår


 



Tog knappt några bilder igår och det här är resultatet :)

Godmorgon!

Igår var jag på inflyttning/födelsedagsfest hos Åsa. Det var rätt mycket folk och vi blev bjudna på supergod paj och pastasallad, paj kan vara en av de godaste maträtterna jag vet. Självklart fick dem massa presenter, av oss (mig, Sara och Mia) fick hon en kokbok som vi lagt i en korg med massa ostar, kex och vindruvor i.. Smarrigt! Sedan fick dem lite av varje till hemmet av de andra.

När klockan blev 11 skulle Magnus åka hem och sova, han började halv 5 på morgonen. Sofia skulle skjutsa honom så vi hängde med i bilen och åkte till bj. Kvällen där var helt okej, Adam Tensta uppträde så det var väl det som var skoj. Jag tog halv 3 bussen hem och Sara och Mia stannade kvar. Det var riktigt skönt att jag tog bussen, hade varit så onödiga pengar om jag tagit taxi istället. Det var lite tråkigt att jag fick åka hem till mig i min ensamhet och sussa själv, brukar alltid åka hem till Magnus när jag varit ute. Men men så är det..

Idag händer det inte så jätte mycket, ska jobba 15-20.15.. Sedan får jag se om jag ska hänga med Sofia, Sara och Mia till deras vän My. De ska äta tacoos och dricka vin, det låter mysigt men får se hur det blir. Jag känner för att åka hem till Magnus och köpa hem något gott att äta, men måste kolla hur han jobbar imorgon först..

Kunde inte ha blivit bättre!

image454

Fredag :)

image453
Nu har jag precis ätit våfflor, jätte gott.. Bilden kanske inte är super inbjudande men jag tänkte att det alltid är roligare med bilder. Snart ska jag börja göra iordning mig till ikväll.. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så det kommer nog ta ett tag för mig att bestämma. Man vill ju ha någon klänning eller kjol men det är ju så himla kallt ute. Men ja om man ska vara fin får man lida pin som man brukar säga.

Eva Longoria hos David Letterman


Hon är så himla söt och gullig, var tvungen att lägga in det här.

Dirty sexy money

image452
Finally! Nu ska jag titta på det här programmet på kanal 9. Det är rätt underhållande och minst sagt virrigt..

Dåligt köp.

Eftersom jag har läst ut alla böcker jag äger och har så bestämde jag mig idag för att köpa mig en ny, vilket jag också gjorde. Det tråkiga är att det är den dåligaste bok jag någonsin läst. Bokens omslag var fullt med lovord och hon hade tillochmed fått ett pris för den så jag tänkte att den säkert var bra.. Den är även skriven som en dagbok och det brukar jag alltid tycka är roligt att läsa, i vanliga fall så att säga. Boken består endast av konstiga texter där hon försöker sätta in så svåra ord som möjligt i en mening. Riktigt tråkig i mina ögon. Tänkte att jag skulle sätta in en liten text ur boken så man kan sätta in sig lite mer:
"Onsdag
Mitt egentliga problem ligger inte i frontalloberna eller ciliarmusklerna. Mitt egentliga problem ligger i att jag inte tycker om vare sig teorier eller teknik. Ger de mig en ism parerar jag med min fickräknare, ger de mig en fickräknare knattrar jag ihop en science fiction-novelett om den. Det är mitt problem."

Visst det är säkert jag som inte förstår hennes intelligenta texter och hon är säkert en jätte bra författare osv.. men som sagt det är inget för mig helt enkelt. Funderar på om jag ska gå och byta den. Det står ju ändå att det är öppetköp i 14 dagar.

image451

Det är hon som betyder.

Jag är så glad att hon äntligen ser en mening med livet.
När hon mår bra, mår jag bra.


Hej!

Idag är jag ledig, har för en gångs skull börjat få tider igen. Äntligen. Jag blir helt deprimerad när jag inte får jobba, man vill ju hålla sig sysselsatt om dagarna. Iallafall, nu sitter jag hemma hos Magnus och väntar på att han ska bli klar så vi kan gå till Gränby centrum och handla mat. Jag känner mig riktigt sugen på falafel och tzatziki, hoppas han också är det. Sedan händer det inte så mycket mer, vi ska titta på nån film tillsammans och ikväll nångång ska jag åka hem. Ha en bra dag!

Vackert..

image450

Tänk om..

Ibland kan jag inte sluta tänka på vad som kunde ha hänt om man hade valt andra vägar i livet. Det behöver inte betyda att det skulle vara varken bättre eller sämre, det är bara konstigt att tänka på det...


Photoshop

image449
Har suttit i flera timmar med photoshop och den här bilden. Det är lite roligt att det ser ut som en anslagstavla, det blev dock inte super fint men strunt samma :)..

Veronica Maggio - 17 år


Det här är min favoritlåt för tillfället, jag får aldrig nog av den. Det är lite roligt att det är Uppsala hon sjunger om också :)

Hej hopp.

Idag har jag varit med Magnus nere på stan. Vi köpte oss en varsin Cupido sallad och satte oss i stadsparken och åt. Det var riktigt fint väder idag så man kunde ju inte sitta inne och dega precis. Efter att vi ätit gick vi och köpte glass, ett måste när det är sol ute. Magnus åt en skit stor glassbåt (som vi tänkte ta kort på men vi ångrade oss, kändes lite väl turistit) och jag åt bara en bägare med choklad och hallon kulor. Mums! Här kommer lite bilder från dagen :)




Då var det dags :(

Igår fick jag mitt avsked av Frida, men inte bara en utan 3 gånger. Rätt ska vara rätt! Det kommer kännas jätte konstigt att inte ha henne här, hon ska ju vara borta i 4 långa månader. Hon hjälpte mig att skaffa skype också så man kan ringa till varandra gratis :).. Skit bra ju! Jag kommer sakna henne massor! Vi får se om jag kommer ner och hälsar på henne, känns lite läskigt bara att åka ner helt själv till ett annat land. Jag som alltid oroar mig för allt, men vad gör man inte för sina vänner :)..

image439
Kommer sakna dig hur mycket som helst!

Ännu en dag.

Igår var jag förbi Frida på förmiddagen och åt lite frukost, jag blev bjuden på en baguette med massa fetaost och annat smått och gott. Sedan skulle hon åka ner på stan för att träffa sin syster så jag gick hem för att tvätta, tvättade hela långa dagen. Det är så skönt när man verkligen har tvättat allt. På kvällen satt jag mest och tittade runt efter jobb, men hittade inget som verkade intressant. Tyvärr..

Ajjaa idag händer det lite mer.. Jag håller fortfarande på att tvätta, har en maskin kvar. Sedan skall jag förhoppningsvis förbi Frida innan jag börjar jobba och säga adjö. Just avskedet ska inte bli så roligt men jag hoppas att det blir av så hon inte åker utan en kram! Jag har ju glömt min skinnjacka hos henne också, med mitt busskort och mitt bankkort och så där i, det behöver jag för att komma iväg till jobbet :).. Efter att jag träffat henne ska jag jobba 15-20.15 och sedan blir det av till Magnus. Han är äntligen ledig imorgon så då ska vi ha en heldag för oss själva!

Nej nu ska jag ner till tvättstugan..

Lite bilder från i lördags




Måste flytta.

Just nu har jag en sådan enorm panik över hur jag bor, det går helt enkelt inte att leva såhär längre. Nu är jag så desperat att jag till och med har tittat efter andrahands boenden, inte för att det är helt hemskt men det känns som att man tappar lite trygghet när det inte är en själv som står på kontraktet.. Har dock bara hittat lägenheter där de vill att man ska bo där över sommaren, jag vill bo längre.. Det kanske slutar med att man måste köpa en lägenhet tillslut. Jobbigt att stå på ett lån när man inte ens har ett riktigt jobb. Någon som har en lägenhet att hyra ut?  

image426

Grillning och utgång :)

Ikväll skall jag förbi Mia och grilla och efter det blir det antagligen utgång på Bj :).. Hoppas bara att det inte börjar regna, det ser ut som att det kommer göra det. Jag hoppas på en riktigt rolig kväll! Vi blir några stycken och då brukar det alltid bli roligare, man blir mer på festhumör då  :) .. Lägger nog upp lite bilder från kvällen sedan. Nu ska jag fortsätta att göra iording mig.

Tjarååå!


Bilder från valborg






RSS 0.91