Stockholm here we come.

Imorgon skall jag och Christina till Stockholm och shoppa lite. Hon är äntligen hemma i Sverige igen! Det ska bli riktigt skoj att träffa henne, vi kanske ska träffa Clara och äta lunch med henne också. Hon jobbar nämligen i Stockholm så man kan ju lika gärna passa på :) .. Vi får se om vi hittar till Klaraplan bara det är tydligen där hon håller till.

Jag funderar på att köpa extensions imorgon till mitt nyfärgade hår, det blir lite roligare och finare då :).. Nej nu ska jag sova, det är en lång dag imorgon. Godnatt!
image390

Vårskor!




Nu har jag inhandlat lite nya vårskor från lindex, jag längtar tills jag kan få använda dem. Våren måste komma snart tycker jag det är inte roligt med snö längre. 
(De ser inte lika plastiga ut i verkligeheten som de gör på bilderna.)

Long time no seen.

image386

Mys!

Ikväll ska jag till Magnus och titta på melodifestivalen. Vi har inte setts på en vecka så det ska bli underbart att träffa honom! Funderar på att köpa massa gott och överraska honom :).. Vi får se hur det blir, undrar vem som vinner ikväll också. Ajaa det återstår att se.
image310

Ingenting

Lite tidigare ikväll satt min mamma och mormor vid datan och tittade runt på klipp på youtube. Mamma frågar mormor vad hon vill se nu. Och det hon får till svar blir nej ingenting. Efter nån minut hör jag den här låten spelas.

Kent - Ingenting

Man blir lycklig.

                                image383
Den här affischen gjorde mig alltid lika glad i Rhodos. Jag kunde inte gå förbi den utan att börja skratta.  

Yes.

Nu har jag riktigt tråkigt och ont i huvudet efter alla timmar vid datan. Inte bra alls. Jag har så tråkigt att jag googlade på mig själv nyss, fick hela 14 träffar. Det är underbart haha. Ett litet bevis på att man finns iallafall.

Kalla mig fåfäng..

Jag brukar läsa Elita Löfblads blogg ibland och fick nyligen se ett inlägg där hon skrivit om den kliniken som hon brukar gå till och göra läppförstoring. Hon skrev att de var de bästa hon hade gått till och hon hade även länkat till deras hemsida så jag gick in på den och läste lite. Jag har väldigt tunn överläpp och det är något som jag inte tycker är fint. Jag har gått och tänkt ett tag på att jag faktiskt skulle vilja prova att sätta in nåt i läpparna men har varit för rädd över att det ska vara dåligt för läpparna och så. Men efter jag läst fakta om detta är jag inte lika rädd längre. Jag ska självklart inte sätta in mycket isåfall så att jag ser ut som Olinda, bara så att jag får lite fylligare läppar :).. Som sagt kalla mig fåfäng och ytlig men jag tror att detta skulle få mig att må bättre.
image381image382
                                      

Hur fungerar läppförstoring med Restylane?

Hyaluronsyra förekommer naturligt i alla levande varelser. Volymen som ger din hud spänst och ett hälsosamt utseende skapas av hyaluronsyra. I Restylane har den formen av en kristallklar gel som injiceras för att lyfta upp rynkan, vecket eller läppen.


Väl i huden förenar sig Restylane med kroppens egen hyaluronsyra för att med gemensamma krafter skapa volym. Till skillnad från andra biologiskt nedbrytbara inplantat är inte Restylane framställt av några ämnen från djur. Det finns därför ingen risk för allergiska reaktioner och behandlingen kan genomföras utan förtester.


Friheten att välja ligger i det nedbrytbara

Den volymskapande egenskapen kommer från Restylanes unika förmåga att binda vatten. När de egna molekylerna bryts ned förvandlas även de till vatten. Slutligen försvinner därför Restylane ur kroppen utan att lämna ett enda spår. Ett permanent inplantat däremot sitter kvar resten av livet. Vem vet vilket skönhetsideal som kommer att råda om 5, 10 eller 15 år? Restylane ger dig möjlighet att välja när effekten försvunnit.

Texten och bilderna kommer
härifrån


Filklipp på Rihanna, filmat av mig :)


Hon är så gullig från början när hon hoppar och håller på :).. Inte den bästa filmningen men det är kul att visa!

Bilder från förra fredagen

Har inte lagt upp dem än för att det är röda ögon på nästan varje bild. Har försökt fixa det i photoshop men fattar inte hur man gör så nu lägger jag upp bilderna ändå. Med röda ögon.





Flickan och skulden

image367
 Jonna, en vanlig tonårstjej, går på fest. Dagen efter är hennes liv förstört. De har kört upp en krycka i underlivet. På stan kallas hon för "kryckhoran". Lena blir utsatt för en gruppvåldtäkt. I rättegångsprotokollet står det:. "Hon hade en kort svart klänning, en orange genomskinlig topp, skor samt behå och trosor på sig." Det sexuella våldet har alltid funnits Men har det plötsligt blivit grövre? Har det skett en förändring i inställningen till våldtäkt, hos ungdomar, media, domstolar? Eller är det i själva verket samma urgamla syn på kvinnans - och mannens - rätt som härskar?

I Flickan och skulden redovisar Katarina Wennstam, kriminalreporter på SVT, ett förkrossande material kring ett antal uppmärksammade gruppvåldtäktsmål. Med lika mycket ursinne som medkänsla berättar hon om de övergrepp som äger rum mitt i vår upplysta vardag.

Flickan och skulden var en av de mest omdebatterade böckerna under 2003. Boken blev nominerad till Augustpriset och tilldelades flera priser, b la Advokatsamfundets Journalistpris.

Texten är tagen från
adlibris hemsida


Just nu håller jag på och läser den här boken och den är riktigt bra. Den är hemsk och ja man blir äcklad, upprörd och oförstående till hur allt detta går till. Men bara för det tycker jag inte att man inte skall läsa den, snarare tvärtom. Det är såhär samhället ser ut och det blir inte bättre av att man blundar och vägrar se det. Just ordet våldtäkt kan betyda olika för en del än vad det gör för andra och det framgår väldigt bra i den här boken. Det står mycket om att om tjejen var alkoholpåverkad när övergreppet hände så får hon praktiskt taget skylla sig själv, hon bad om det(enligt vissa). Att om en tjej dricker sig full har en kille/killar rätt till att förgripa sig på henne, det är så sjukt. Men det sjukaste är att oftast när dessa fall kommer till domstolen så är detta en väldigt viktig punkt i beslutet (om tjejen var alkoholpåverkad eller inte), hur kan det vara det? Det och vad hon hade på sig, men det står ingenting om vad killen/killarna hade på sig eller om de var alkoholpåverkade när detta skedde.
 
Lägger in ett citat från en tjej i boken: "Tänk dig så här. Om en full kille går hem från krogen och har på sig värsta klockan och värsta kostymen och ser rik ut - om han blir rånad.. Frågar man då honom varför han hade en Rolex-klocka på sig? Som om en kort kjol skulle vara nåt slags brottsprovokation! Ingen skulle ju säga till den killen att han får skylla sig själv att han blev rånad för att han var packad och gick omkring och viftade med sin fina klocka. Men en tjej som är packad, med en kjol som visar halva låren - hon liksom ber om det.."

Jag rekomenderar den här boken starkt.

Rihannas konsert

image366Igår var jag och Frida på Rihannas konsert som sagt. Konserten var inte alls vad som man hade förväntat sig, den var jätte rockig. Det var massa gitarrsolon och hon sprang runt och headbangade och spelade luftgitarr. Hon hade även en väldig konstig utstyrsel, de såg ut som sådana där läderkläder som man kan köpa i sexbutiker när man typ ska piska varandra och så. haha!  

Det kändes mer som en rockkonsert än en rnbkonsert om jag ska vara ärlig. Men annars var det bra faktiskt, alla hennes låtar får en att verkligen att vilja dansa. Det var riktigt bra drag och de flesta sjöng med i alla låtar. Den låten som gav mest drag under konserten var 'Don't stop the music' !  Det var riktigt roligt att se henne live!

Bilder från igår.




Då var man brunett.

image356

Godmorgon!

Idag blir det besök hos frisören för min del. Jag har inte kommit på alls hur jag vill ha mitt hår. Tror det bara blir toppning och kanske färga det ljusbrunt. Får se vad hon säger och så. Det hade faktiskt varit lite kul med att testa en ny hårfärg, har gått såhär i flera år nu.. Man kan ju alltid färga tillbaka det. Vi får se hur det blir.

Efter att jag varit hos frisören ska jag på säkerhetsutbildning på gränby centrum i två timmar. Hoppas det blir intressant. Nej nu ska jag äta upp min frukost. Herråå!

Du gör mig helt underbart lycklig.

image350

hej.

Idag har jag städat i typ 3 timmar, det var riktigt skönt när det var klart. Annars har det inte hänt så mycket. Var nyss ut och gick med Johanna fram och tillbaka till ica. Och nu sitter jag här, ska väl gå och lägga mig snart. Finns inte så mycket annat att göra.. Ajaaa godnatt då!


Tänker på dig.

Britney Spears - Break the ice


Ja, jag tycker om henne låt mig vara :)

Skärpning.

Nej nu har jag suttit vid datorn och deppat för länge. Jag får ta mig i kragen och sätta igång med min städning nu. Då kan man fokusera på annat :)

...

Jag vet inte hur jag ska vara, göra eller säga. Det är tomt.

Melodifestivalskväll hemma hos Clara

Igår var jag hemma hos Clara och tittade på melodifestivalen. Det var riktigt mysigt, hon bjöd på massa godis, chips och coca cola. Det var ett tag sen vi sågs nu så vi planerade in lite grejer som vi skall göra framöver. Hon har ju också tagit körkort nu, den jäveln! Nej men grattis, nu är det nästan bara jag kvar vilket ger mig lite panik. Iallfall kvällens melodifestival bjöd på lite överraskningar, Carola gick inte vidare? Jag ville inte att hon skulle göra det just för att man börjat bli lite trött på henne, men trodde aldrig att hon inte skulle göra det. Det gjorde nog inte hon heller, man såg ju hur besviken hon blev och så såg man att hon sa något som inte såg så positivt ut. Man kan inte vinna varje gång Carola :)..

image347

Det finns inte.

Hur kan man bara skjuta bort en person från sitt liv. En person som stått en så nära och som man sagt att man älskar. Det finns inte i min värld. Att man är tacksam över att personen inte är en del av ens liv längre.

image345

Slapp dag.

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt. Vilket har varit underbart. Var precis ut och gick med Helena och ska snart sätta igång med att göra iordning mig till ikväll. Vi pratade precis om det att det känns mycket roligare att göra iordning sig när man varit helt osminkad och skitig i håret hela dagen. Då känner man sig alltid extra fin när man är klar, man har liksom något att jämföra med :)

Jag smörjde in mig i doves brun utan sol lotion idag vilket var helt onödigt. Har inte fått någon färg alls, jag borde ha gjort det igår också. Det ger inte alls någon effekt när man bara gör det en gång eftersom det inte enbart är brun utan sol i det,  så nu har jag gått helt kladdig hela dagen i onödan :(.. Men jag har iallafall försökt och det är det som betyder något.

Såhär brun vill jag vara. Hatar bilden men nu är det brunheten som är budskapet.

Riktigt roligt samtal!

Pratade med Elaine ikväll i telefonen, hon bor i Oslo just nu och har gjort det i ca 1 och en halv månad. Det var ritkitgt kul att prata med henne och höra hur hon har det och så. Hon verkar ha det jätte bra där borta så det är ju skoj :).. Vi pratade om att jag ska komma och hälsa på henne i maj typ den 16:e till den 19:e, det ska bli såå kul att träffa henne och se hennes nya liv i Oslo! Även fast vi inte sågs så ofta när hon bodde i Sverige så känns det verkligen att hon är borta. Saknar henne massor, men snart ses vi ju :)

image342

Vissa vill se ut som lilla my.

image340
Jag ser tjejer överallt med den här frisyren, det har blivit som en liten modegrej. En modegrej som inte riktigt lockar mig. Visst jag kan tycka att det är fint med att ha håret i en knut men inte när den står rakt upp på huvudet. Enligt mig ser det faktiskt mycket roande ut och varje gång jag ser någon med den frisyren så börjar jag alltid att tänka: kände hon verkligen att hon var riktigt nöjd med håret när hon tittade sig i spegeln en sista gång innan hon skulle gå ut?

Fyllesnack.

Det kan vara väldigt roande att lyssna på men samtidigt får man en sådan enorm panikkänsla över att höra vad som blir sagt. Man vill trycka på stopp men ändå vill man höra mer, konstigt det där.


Min nya kamera.



Här är min nya kamera som jag köpt på tradera. Fick hem den idag så nu är jag glad :)

Just nu har jag och Magnus delad vårdnad om den, tills han har köpt en egen.

Rihanna på hovet den 12:e mars

image335
Frida ringde precis och undra om jag ville gå på Rihannas konsert  den 12:e mars vilket är nästa vecka. Det vill jag ju självklart. Hon skulle kolla upp om hon kunde vara ledig den dagen så förhoppningsvis blir det så att vi går på den. Det skulle vara riktigt roligt att gå på konserten, har faktiskt aldrig varit på någon innan. Jag hoppas verkligen att hon bjuder på en grymt bra konsert.

Myskväll.

Ikväll åt jag och älskling kinabuffé, riktigt gott var det. Vi gjorde det för att fira lite smått att han tagit körkortet idag :) .. Efter att vi varit och ätit gick jag och Helena hem till Sara. Vi pratade en del om fredag då vi skall gå ut. Jag längtar!!! Frågan är bara vad man ska ha på sig?
 
Ajjaa sitter nu hos Magnus och undrar vad man ska göra imorgon. Allt kostar ju. Förutom att gå ut på promenad då men det känns inte så lockande just nu om jag skall vara ärlig. Vi får väl se vad som händer..

Älskling har körkort!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Det är du verkligen värd!


Måste klippa mig.

Sitter nu och funderar på vart jag skall klippa mig. För klippa mig måste jag. Har inte gjort det på ett år typ, helt sjukt. Men mitt hår tar verkligen jätte lång tid på sig att bli utslitet så jag tänker helt enkelt inte på att jag måste klippa mig förrän det är helt kaos. Ush jag mår verkligen helt dåligt när jag tittar på mitt hår just nu!

Jag vet dock inte om jag bara ska toppa mig eller om jag skall färga det också. Och isåfall hur skall jag färga det? Är lite sugen på att färga det brunt men det känns som jag kommer ångra det efteråt.. Och vart ska man klippa sig? Hmm jag vet inte.. Något tips?

Veronica Maggio - Måndagsbarn


Panik!

I helgen har det inte hänt så mycket tyvärr. Det var på tal om att jag och Mia skulle gå ut, först tänkte vi dra ut på fredagen men efter många om och men bestämde vi att vi inte skulle göra det. Vi bestämde då att vi istället skulle gå ut på lördagen men så blev det inte heller för min del heller. Jag hade jobbat hela dagen och mådde illa så jag hade ingen lust alls att gå ut. Jag får ladda tills nästa helg istället, förmodligen ska de flesta tjejerna gå ut då och det kommer säkert bli grymt kul! Älskar förfesterna när vi är många som skall ut!

Istället för utgången blev det mys hemma hos Magnus, vi tittade på melodifestivalen och åt massa gott :)

Nu sitter jag här och har inga planer på att gå och lägga mig :) .. Är ledig hela veckan, panik! Eller snarare hela månaden, har inte fått någon tid alls. Jag vet att det säkert kommer komma tider men då är det säkert sådana tider då de ringer samma dag som man skall jobba. Då kan man ju inte planera någonting känns det som. Ajja vi får väl se hur det går. Just nu har jag lite panik när jag tänker på detta men det ordnar sig nog.

Det här inlägget blev väldigt osammanhängande och konstigt men nu är det så. Orkar inte ändra :)

Nyinköpt, jag är kär!

image334


RSS 0.91