Hej mina vänner

Tänkte bara att jag skulle skriva att jag inte har något simkort till mobilen just nu, så det går inte att ringa mig. Det blev inaktivt i måndags. Jag har nämligen köpt en ny mobil och jag valde att ha kvar mitt nummer vilket nu har lett till att de har stängt av mitt kontantkort och abonnemanget är tydligen påväg. Det dryga är att det aldrig kommer. Men då vet ni varför det inte går att ringa mig eller om ni skickat något sms och ni inte fått svar. 

Mitt mobilabredband har blivit helt stört också så jag kan inte gå in på internet på min dator, därför har jag inte skrivit något inlägg heller. Det känns som att jag inte har någon kontakt alls med omvärlden just nu..  


Den är finare i verkligheten.

Mia och Klara








Laila Bagge går med rumpan bar.


Medias hetaste ämne idag, de blir ju helt till sig av sånt här.


Jag lever.

Övingskörningen gick super bra som tur var, jag kom snabbt in i det igen. Vi tränade en del på att växla ner i svängar, eller snarare växla ner i tid. Antingen gör jag det för tidigt så jag nästan kryper fram flera meter innan svängen eller att jag gör det försent vilket gör att jag åker för snabbt. Men men det börjar ta sig, känns skönt att jag tagit tag i det igen.

På jobbet var det mer rea som skulle packas upp och märkas om. Det var en super trevlig överraskning när vi öppnade underklädes rean, de låg huller om buller, galgarna var trasiga och när man tog upp en bh så hängde fem till med. Såg ut som att de bara hade kastat i underkläderna i lådorna. Inte snällt.

Nu sitter jag här med min syster Johanna, vi har beställt pizza så vi och väntar på dem nu. Det blir en lugn kväll för min del, det ska bli skönt.

Fredagen den trettonde

Ska som sagt övningsköra idag och jag är sjukt nervös. Senast jag körde var för ett halvår sedan och då var jag inte bra. Hoppas jag ver hur jag startar bilen iallafall, det hade varit en fördel. Hörde precis på nyhetsmorgon på 4an att det är fredagen den trettonde idag, typiskt att jag ska köra. Nej men jag tror inte på sådant egentligen men det får ju en att tänka.

Om en kvart ska jag ta bussen ner till stan och köra och sedan efter det ska jag till jobbet. Hoppas ni får en bra dag!


Next

Har på Mtv och just nu är det Next som visas, det kan vara det töntigaste program jag någonsin sett. Det måste vara manus alltihoppa, eller jag hoppas för deras skull att det är det. En sak jag inte förstår är varför varje tjej har på sig en bikiniöverdel och en jeans kjol. Det är lite roligt.  













Torsdag

Idag började jag klockan nio så det blev ingen sovmorgon denna morgon heller. Vi har fått in fem pallar med rea från Boden så min och Pernillas uppgift var att packa upp det, prismärka och hänga på "hästar" (ställningar som man hänger kläder på). De hade packat så sjukt mycket i varje låda och inget var sorterat, vi kunde hitta samma tröja i fyra olika kartonger och även i olika pallar. Detta gjorde det inte precis det lättare att prismärka eftersom vi var tvungna att leta fram det som vi redan prismärkt så det inte blev olika priser. Massor av extra tid. De hade sagt att de hade varit nogranna när de packat men det kan jag inte påstå att de varit, vi har ändå jobbat i forum när det var en utförsäljningsbutik och vi fick rea skickat till oss hela tiden. Vi har lite och jämföra med.

Men man ska inte klaga, annars hade jag det super kul, jag och Pernilla har så roligt när vi jobbar tillsammans. Vi har verkligen samma humör och vi jobbar så bra ihop, båda är väldigt snabba och effektiva. Tänk om vi hade fått jobbat tillsammans i en butik, tänk så bra det hade blivit.

Nu sitter jag här hemma och tittar lite på tv samtidigt som jag sitter och skriver om denna vecka här i bloggen. Ska nog titta på några The Hills avsnitt sedan ska jag försöka att gå och lägga mig tidigt, börjar nio imorgon med.

Onsdag

Jobbade idag igen men denna dag blev det på Gränby, min butik. Det var bara galgning som gällde för hela slanten, det kommer in så himla mycket nya kläder på dam. Väldigt fina kläder också, det är alltid roligt. Det märks att de har börjat gå in för den yngre målgruppen nu som de har sagt att de ska göra. En kunde frågade även idag om vi hade bytt inköpare eftersom det är så mycket finare kläder nu.

Jag slutade klockan åtta och när jag var hemma satte jag igång att packa ihop alla saker här i lägenheten. Ska ju flytta härifrån och in till en lägenhet på kungsgatan förhoppningsvis, verkar ha blivit lite konstigt med det där. Men om det går som planerat flyttar jag in i den nya lägenheten på söndag, det hade varit bra. Jag är inte helt klar med packningen men det mesta är nerpackat iallafall, det tog mycket längre än vad jag hade tänkt att det skulle göra. Var klar vid tolv tiden så jag tvättade bort sminket borstade tänderna och gick och la mig på en gång.  

Tisdag

Även denna dag gick till att inventera i Boländerna, Pernilla kom och hämtade mig här utanför mig så jag kunde sova lite längre än vad jag hade kunnat göra om jag skulle ta bussen. Detta uppskattas mycket av mig, jag gör allt för att få sova längre på morgonen. Det gick super fort att inventera idag också, vi var klara redan vid elva tiden. Eftersom jag egentligen skulle sluta klockan fyra tack vare att alla trodde att det skulle ta längre tid att inventera så stannade jag kvar i några timmar till ändå fast vi var klara. Resten av dagen gick till att galga påfyllnad och hänga ut det i butiken.

Jag slutade klockan tre och fick skjuts till Magnus av Pernilla, hon har blivit lite av min nya personliga chaufför. Hemma hos honom ringde jag till stället där jag ska ha min halkbana och bad om en ny betalnings grejs eftersom min familj lyckats slarva bort den gamla. Självklart gick det bra och de skulle skicka en redan idag, sedan ringde jag och bokade lite körlektioner. Det blir en dubbel lektion på fredag, en vanlig på onsdag och en dubbel på torsdag sedan på fredag är det halkbanan. Jag ville ha fler lektioner men det var så fullbokat så det fanns ingen chans, jag ringde även runt till fyra andra körskolor men det var fullbokat överallt. Kan tänka mig att alla börjar övningsköra nu, de vill antagligen ha sitt körkort till sommaren. Det vill jag med så spara lektioner till mig med, snälla.

På kvällen gick jag och Magnus och handlade lite mat på kvantum, skulle bara köpa bröd men det blev mer än så. Som vanligt, jag kan inte handla bara det jag ska från början, det blir alltid massa onödiga saker som hamnar i korgen. Resten av kvällen gick till att vi var hemma hos mig, tittade på tv och sedan gick vi och la oss.


Måndag

Min måndag gick till att vara i Lindex butiken i boländerna från 12-19.15 och inventera. Det brukar vara rätt jobbigt att inventera just för att man alltid hittar massor av gamla lådor i alla vrår fulla med rea utan lappar, så då måste man gå till kassan och söka efter dem. Detta brukar ta sin goda tid kan man säga. Men så var inte fallet i den här butiken, de har en sådan ordning. Riktigt skönt! Jag tror aldrig att jag har varit med om en sådan lätt inventering.

När vi slutat fick jag skjuts hem av Pernilla, super snällt av henne. Väl hemma åt jag lite mackor och avokado, sedan tvättade jag håret och skrubbade bort min brun utan sol. Nu är jag likblek igen och jag orkar inte smörja in mig på ett tag. Kanske blir till helgen. Efter det gick jag och la mig för jag skulle börja tidigt dan efter.

Bild från i lördags..


Haha kan man se surare ut..

Min helg

Den här helgen har jag hunnit med rätt mycket. I fredags jobbade jag till klockan 7 och efter det åkte jag ner på stan för att träffa Christina. Planen var att vi skulle gå på bio men vi var där ungefär kvart i 9 så de filmerna man ville se hade redan börjat, vi bestämde oss istället för att gå och hyra film och massa gott och åka hem till mig. Det blev två filmer den ena hette The Mist, en rysare av Stephen King och en komedi med Eva Longoria. The Mist var en av de dåligaste filmer jag sett, se inte den. Filmen med Eva Longoria var däremot bra, det hade räckt med att bara se den faktiskt.

I lördags blev det utgång till Birger Jarl, vi var där vid 9 tiden för de hade invigning av den "nya" verandan. De bjöd på lite mat och Moét, sedan vid 12 tiden uppträde Veronica Maggio. Anledningen till att jag ens gick ut var för att hon skulle komma dit. Jag älskar ju alla hennes låtar. Det var en rolig utgång och rätt vad det var så var klockan 3 och det var dags att åka hem.

Igår vaknade jag upp med sminket på vilket inte var en rolig överraskning. Det är ett tecken på att jag blev lite rund om fötterna på lördagen. Jag och Magnus bestämde oss för att låna hans pappas bil och åka runt lite bara för att göra något. Det var rätt mysigt faktiskt, vi åkte förbi Stenhagen och träffade Shivan en snabbis och sedan åkte vi till Sävja för att hämta min post. På kvällen träffade jag Frida på stan, vi åt kebab och efter det gick vi på bio. Magnus och Shivan hakade på, vi såg Valkyria. Den var väldigt bra, jag trodde inte att den skulle vara det. En sak som var tråkig är ju att man vet hur den slutar eftersom den är sann och handlar om Hitler och så.. Men men jag rekomenderar den :)

Ny design..

Ja som ni ser har jag bytt min design, igen. Magnus och jag satt uppe till halv 3 inatt och knåpade med den, eller han fixade och jag tittade på och sa lite som jag ville ha det. Han är verkligen mycket bättre på det där än vad jag är.

Jag är väldigt nöjd med den och det är den finaste designen jag har haft tycker jag.

Min framtid..

Jag har hittat en dekoratörsutbildning i Leksand på 2 år, den låter super bra faktiskt. Det blir nog så att jag söker till den, jag tror att jag skulle ha det roligt där. Det blir som en fortsättning på det vi höll på med på gymnasiet men mer avancerat och väldigt mycket mer lärorikt. Det står att 95% som har gått den utbildningen har fått jobb antingen som, dekoratörer, butikschefér och egna företagare efter det. 35 platser är det på utbildningen bara så vi får se om jag ens kommer in men det vore som sagt roligt och ett steg närmare min framtid.  Jag vill bli något.


Jag lever mig in i deras värld.

Idag har jag varit ledig hela dagen lång... Helena kom förbi vid 1 tiden, vi lagade super god lunch tillsammans. Det blev kyckling fylld med cream cheese ost med ris, café de paris sås och massa grönsaker till. Riktigt gott men nu sitter jag här igen och är hungrig, det är inte lika roligt att laga mat till sig själv precis. Hon åkte iväg till jobbet vid halv 4 tiden så sedan dess har jag legat under min filt här i soffan och tittat på The Hills avsnitt. Drömmer mig bort och tänker att jag lever i deras liv för en stund... Jag har verkligen inte fått någonting vettigt gjort överhuvudtaget men så är det en del dagar. 

Ska titta på ett till avsnitt och sedan ska jag gå hem till Magnus och kanske få någon god mat där istället. Hans mamma lagar så god mat, det är tur att man kan få komma dit ibland och smaka :)

 

Kanske dags att dra sig i kragen.

Har inte bokat körlektioner än, måste skärpa till mig nu är det bara två veckor kvar tills halkbanan.. Ska nog boka imorn, det blir Vaksala trafikskola tror jag. De har Saab bilar och Anna på mitt jobb som jag ska göra halkbanan med kör där och hon tycker att det är bra där. Så får det bli helt enkelt.

Idag har jag varit lite effektiv och sökt några jobb, får se om det lönar sig. Jag har sökt jätte många jobb nu under den sista månaden så om någon skulle ringa skulle jag inte ha någon koll alls på vilka de är som ringer känns det som. Jag är dock inte super stressad om ingen skulle höra av sig. Jag har ändå Lindex och det kommer nog rulla på rätt bra nu fram till sommaren och under sommaren. Det löser sig alltid känns det som.

RSS 0.91