T.I. Featuring Rihanna "Live Your Life"


Hayden Panettiere visar trosorna


Ett par stora boxer trosor snyggt. Jag tycker att det är rätt kul.

Hon kommer hit.

Vet ni vem som kommer till Katalin imorgon? Jo, Veronica Maggio, jag älskar alla hennes låtar. Jag har redan sett henne en gång och det var på fett med kärlek när jag var där med Magnus och min lilla syster. Dock spöregnade det då så jag kan inte påstå att man kunde njuta av musiken. Men nu vill jag gå! Tråkigt att ingen i min vänkrets tycker om henne, jag kan ju inte gå dit själv precis. Tråkigt. 


Min intervju

Idag gick jag upp halv 8 för att jag skulle iväg på jobbintervju, var jätte trött. Det var tre stycken som intervjuade mig vilket var lite jobbigt men det funkade, jag vet inte riktigt hur det gick. Det kändes ändå rätt bra men man vet ju aldrig, det tog bara en kvart också. Jätte fort gick det men de sa att de hade fått en rätt bra bild av mig så det ska väl inte vara negativt då hoppas jag. 
 
Det hade varit så himla bra om jag fick det här jobbet, så att man går vidare med sitt liv. Visst jag vill ju hellre jobba på Lindex men det finns ju inga lediga jobb.. Aja får se hur det här blir, hon skulle höra av sig efter helgen...

3,5 år

Idag har jag och Magnus varit tillsammans i 3,5 år, tiden går så himla snabbt. Nu är inte vi ett sådant par som firar varje månad att vi har varit tillsamman men vi ska iallafall ses idag.

Jag älskar dig Magnus. Jag vet att det inte finns någon bättre för mig.


Carolina Gynning, kanske min idol


Hon är helt underbar, jag älskar att hon är sig själv hela tiden.
Bilden är tagen från hennes hemsida

Nattuggla..

Jag har precis kommit hem från Magnus och håller på och gör lunchlåda till imorgon. Lite sent men det har blivit lite av min grej nu för tiden. Vill göra tummen upp för den rutiga kokboken, precis allt som man kan tänkas vilja veta om svensk matlagning står i den. Verkligen super bra, ni som känner mig vet att jag inte är en super kock i köket så den kommer verkligen till användning av mig.

Ska snart gå och lägga mig, tänkte att det ska bli tidigare än två inatt. Den som lever får se..


Kläderna är nästan slut..

Det är helt galet mycket folk i butiken idag, det är nästan så att vi kommer få lov att stänga tidigare. Det börjar redan märkas att det inte är mycket kläder kvar. Skönt, men tråkigt för då förlorar man pengar på grund av att man skulle jobbat om det varit öppet..

Nej nu måste jag ut i butiken.

Svikare

Just det ja, kom på en sak. Det är ingen som skrivit vilka skor ni tycker att jag ska beställa. Det ska jag komma ihåg era svikare, här frågar man om en livsavgörande sak och ni har inte tid att svara. Dåligt säger jag bara.

70% på reapriset

Idag börjar vi med 70% på reapriset på Lindex i forum, där jag jobbar. Helt sjukt! Ni borde komma och fynda lite, det finns faktiskt lite fint kvar. Det är ju nästan gratis.

Nämen hej är du här!

Idag har jag jobbat, det var rätt lugnt för att vara i forum vilket var lite tråkigt. Vi försökte hålla oss sysselsatta genom att hitta på lite olika saker att göra. Det gick lite sisådär. Det var en kund som frågade efter killtrosor idag, det tyckte jag var lite roligt. Då var jag ju tvungen att fråga vad hon sa så hon fick komma på hur det lät, elakt kanske.

Jag fick ett efterlängtat telefonsamtal idag också. Blev riktigt glad, detta kan göra att mitt liv blir annorlunda. Lite iallafall och det skulle kännas så himla skönt. Berättar inte vad det är förrän på fredag. Nej nu ska jag äta chokladpuddingen som Clara glömde kvar här, mums! Jag har blivit en riktig nattuggla på sistonde, kanske borde ändra det. Jag skulle vilja vara en sån där duktig person som går upp nån timme tidigare på morgonen och går ut och går innan jobbet. Kanske ska bli mitt mål.

Vet inte riktigt om jag kan hålla med


Beslutsångest, hjälp mig!

Vilka ska jag beställa? De första skorna ligger lite i plus för mig, vilka tycker ni mina vänner?







Leka?

Tänkte bara skriva att om det är någon som vill leka med mig idag så är det bara att höra av sig, jag är på!! Hej då.

Underbara helg

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men har gjort några inlägg på min och Christinas blogg. Min helg har varit väldigt rolig. Först i fredags åkte jag hem till Clara med godis och snackade en massa, det har hänt en sak i hennes liv som inte är så rolig. Men jag tror att allt kommer lösa sig till det bättre faktiskt. I lördags jobbade jag och sedan åkte jag och Clara hem till mig och åt hur god mat som helst, potatisgratäng kött och massa sallad. Senare på kvällen drog jag ut med Sara till bj, det var faktiskt jätte roligt. Var ett tag sedan jag hade kul på Bj men kvällen var riktigt lyckad. När jag drog hem ringde jag Clara (hon hade varit inne i stan hos en kompis) och vi tog taxi hem. Var hemma klockan 5 på morgonen och sedan skulle jag upp kl 10 för att dra iväg att jobba. Sjukt trött var jag men det funkade..

Idag är jag ledig och vaknade precis, älskar att sova hur länge jag vill. Funderar på att gå ut och gå, det är inget fint väder men jag behöver ut och röra på mig. Sedan ska jag försöka söka lite jobb, man är ju praktiskt taget arbetslös och det är inget roligt.

Mitt och Magnus barn.


What do you think about my little new baby tuss? Jag tror inte att vårt barn skulle bli en mulatt men det är en rolig bild, hon fick heta tuss.

Världens roligaste dag!

Är verkligen i behov av att sola solarium nu, ser ut som ett levande lik. Det är inte roligt alls, jag hatar när man känner sig ful.. Ajaa just nu håller jag på och tvättar, första gången här. Jag förstod verkligen inte hur man skulle göra men som tur var kom det in ett par som jag kunde fråga. Tvättmasinerna har en betalfunktion som enligt mig är lite svår att förstå.

Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan få göra något annat idag. Funderar på att gå ut och gå med Magnus, det är så fint väder!

Nej nu ska jag tillbaka till tvättstugan!

Gratis kläder?

Jag blev precis medlem på en sida där man ska värva folk och sedan får man hem presentkort på kläder. Enkelt och bra så om ni vill hjälpa mig och själva ha chans att få presentkort Klicka här! Brukar inte hålla på med sånt här men det vore ju roligt om det hände något.

Nej nu ska jag verkligen sova, helt sjukt att jag fortfarande är vaken. Godnatt!


Älskar musik.

Vet ni vad jag tycker är bäst med min nya design? Att man kan lyssna på musik på den, skit bra va? Massa bra musik har jag lagt in. Eller massa är väl att ta i men rätt många.

christinaochsabina.blogg.se

Jag och Christina har nu en gemensam blogg där vi tänkte skriva lite roliga saker och annat, till er som aldrig tycker att jag uppdaterar nu kan ni gå in på den! Tror att det här får bli min "seriösa" blogg där jag skriver om vad jag har gjort under dagarna och så. Vi har suttit och kämpat rätt länge med designen till den och jag hoppas att folk kommer läsa den. Har ändrat min design också, den är väldigt lik den som är på min och Christinas men jag ska försöka fixa till den någon annan dag när jag har lust och tid. Nu får den se ut såhär under en kort tid.

Gå in på vår blogg!
Chrisina&Sabina


Adriana Lima


Bara för att hon är så otroligt vacker.

Idag är det torsdag.

Idag har jag och Pernilla på jobbet installerat en skrivare, det gick förvånansvärt snabbt och bra. I belöning fick vi gå och köpa fika, mums! Annars har det inte hänt så mycket idag, träffade Sofia för någon timme sen. Hon kom förbi med sin dammsugare som jag ska få låna av henne, det är ju sjukt dyrt med en ny dammsugare så jag känner inte att min ekonomi tillåter ett köp av en just nu. Snällt av henne att låna ut sin. Hon ringde nyss och berättade en rolig sak, hoppas att jag har tur den här gången.

Skulle kunna sova i en hel vecka.

Är så himla trött att jag skulle kunna gå och lägga mig, men jag ska tvinga mig själv att vara uppe. Vill se Fringe som börjar klockan 9, det är en serie som började förra veckan. Enligt mig är den riktigt bra, coolt gjord och så. Se den!


Nu är jag vuxen, lite iallafall.

Det var ett tag sedan jag skrev nu men det är bara för att jag har haft det fullt upp här.. I fredags flyttade jag in i lägenheten, så himla skönt! Det är verkligen underbart att bo alldeles själv (även om jag tvingar Magnus att sova hos mig varje natt).. Jag har inte riktigt blivit klar med allt, är en del gardiner och sådant som skall köpas, men för tillfället är jag helt pank så får vänta till nästa lön.

I lördags blev det förfest hos mig och sedan utgång på Bj, det var helt okej men jag var så sjukt trött! Mitt humör blev inte bättre av att vi fick stå och vänta i 40 min på att taxin som skulle ta oss till Bj skule komma heller men men.. 

I måndags kom Christina och hälsade på mig. Vi hyrde filmer, åt räkor och godis och hade det riktigt mysigt.. Fick även höra när hon pratade med sin lover som bor i USA, hon pratade faktiskt väldigt bra. Jag blev förvånad över att hon kan amerikanska liksom, hon är ju norsk? Nej då.. Hon sov över hos mig så jag bjöd på en riktigt äcklig lunch innan jag skulle till jobbet och hon skulle hem. Jag kände att hon var värd det..

Igår jobbade jag på gränby, riktigt roligt. Vill att det ska vara mer tider där men så är ju inte fallet. Ajaaa det var väl allt som jag kom på som var värt att berätta.


Här är en bild från i lördags. Jag ser jätte lång ut.

blää

Ibland har man sådana där dagar då man känner sig ful i vad man än tar på sig. Även om man byter om 20 gånger så blir man aldrig nöjd. En sådan dag har jag idag. Det är inget roligt.

RSS 0.91